končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
MÚČNIKY, POHÁRE |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Krémeš od Vierky[ recept č. 3510 zo dňa 7.1.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 liter vody 2 balíčky Zlatého klasu 2 balíčky vanílkového cukru 20 dkg práškového cukru spolu uvariť na hladký krém. Nechať vychladnúť Potom vyšlahať 9 bielkov a zľahka zmiešať s vychladnutým pudingovým krémom. 2 tégliky šlahačky 2 stužovače šlahačky 2 PL práškového cukru spolu vyšlahť. Cesto na krémeš 10 dkg hladkej múky 1 Palmarin – spolu zmiesiť 20 dkg hladkej múky 1 žĺtok 1 PL octu a trošku soli, trošku vlažnej vody POSTUP PRÍPRAVY Obe cestá spracovať a potom zložiť 3 x rozvaľkať. Rozdeliť na 2 časti, ktoré na opačnom plechu zvlášť upečieme. Horné cesto za tepla pokrájať na kocky.Spodné dať do plechu a naliať pudingový krém za horúca a po vychladnutí dať šlahačkový krém a potom poukladať na kocky pokrájané II. cesto. Vrch možno poliať čokoládou . Nechať vychladnúť, aby krém stuhol. |