. .. .. .. .. .. .
. .

Kivi rezy - RECEPT 26761

Iveta P. (ivuskap) ID 45492
.
mimibazar.sk/ivuskap
Oblasť: Nové M. nad Váhom
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 7.5.2008
Naposledy: 31.8.2022 11:56
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 51
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 2
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Kivi rezy


[ recept č. 26761 zo dňa  ]


Kivi rezy


POTREBNÉ PRÍSADY

Receptík mám z knihy Pečieme s Teleránom. Toto je už druhý koláčik čo som z knihy piekla a zatiaľ oba boli výborné. 4 vajcia 200 g práškového cukru 200 g polohrubej múky 1/2 kypriaceho prášku 6 PL horúcej vody (ja som dala trošku viac) 1 smotana na šľahanie 1 kyslá smotana 1 vanilínový cukor 1 stužovač šľahačky 2 číre tortové želé v prášku

POSTUP PRÍPRAVY

Žĺtky vymiešame spolu s cukrom, pridáme múku s kypriacim práškom, vodu a nakoniec zľahka zamiešame sneh ušlahaný z bielkov. Pečieme na vymastenom a múkou vysypanom plechu. Ja som piekla pri 180 cca 20 minút. Cesto necháme ochladnúť. Zo smotany, stužovača a vanilínového cukru ušľaháme šľahačku a jemne do nej vmiešame kyslú smotanu. Plnku rozotrieme na vychladnuté cesto. Kivi ošúpeme, nakrájame na kolieska a poukladáme. Nakoniec si podľa návodu pripravíme číru želatínu. Necháme ju ochladnúť a ešte teplú vylejeme na koláč. Dáme do chladničky stuhnúť.
Tento koláčik je skvelý na toto obdobie keďže je osviežujúci. Namiesto kivi môžeme použiť aj iné ovocie.
<< Jablkový zákusok - jednoduchý a výborný :) | Kivi rezy
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (8.5.2010, 21:32)
Aj u nas je tento kolacik velmi oblubeny, idealny ako letne osviezenie (Y).
Ja davam tiez viac smotany, aj 2-3 a zelatinu robim z 1 sumienky v prasku + 1 zlaty klas + cukor podla chuti (L)
ODPOVEDAŤ
Iveta P. (ivuskap) ID 45492, mimibazar.sk/ivuskap (9.5.2010, 9:10)
Aj ja robievam niekedy zo zlateho klasu ale davam namiesto sumienky dzus v prasku PIMA. Skusali sme aj s Tangom ale to bol hnus.
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (8.5.2010, 20:14)
Aj ja ho robievam, ale už len s mandarínkami, tie mám doma vždy a kyslé smotany dávam tri, tej plnky je potom viac, čo máme veľmi radi. (clamp) (clamp) (clamp) (L)
ODPOVEDAŤ
Iveta P. (ivuskap) ID 45492, mimibazar.sk/ivuskap (8.5.2010, 20:18)
Nabudúce skúsim aj ja mandarinky :-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu