. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Kura na červenom víne (Coq au vin) - môj tajný tip! na Vianoce, Valentina, ci iny sviatok! - RECEPT 22476

Aneta C. (Anet_007) ID 67403
.
mimibazar.sk/anet-007
Oblasť: Nitra
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 9.11.2008
Naposledy: 9.2.2016 10:19
Aktualizácia: 16.12.2014 16:03
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 18
RODINNÉ FOTOGRAFIE 75
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 33
NÁVODY 0

KURACIE MÄSO A HYDINA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)


Kura na červenom víne (Coq au vin) - môj tajný tip! na Vianoce, Valentina, ci iny sviatok!


[ recept č. 22476 zo dňa  ]


Kura na červenom víne (Coq au vin) - môj tajný tip! na Vianoce, Valentina, ci iny sviatok!


POTREBNÉ PRÍSADY

Pre 4 osoby:1 flaša červeného vína - suché,10 zŕn mletého čierneho korenia,1 hlavička cesnaku,4 kuracie stehná (alebo prsia),soľ, mleté čierne korenie, múka na obalenie,olej na opraženie,150 g šampiónov, 150 g slaninky, 2 cibule, 1 PL solamylu, cukor, 1 bobkový list,10 čučoriedok, 1 ČL horčice.

POSTUP PRÍPRAVY

Deň vopred povariť 20min víno spolu so všetkými koreninami a očisteným prerezanými cesnakovými strúčikmi napoly. Odstaviť, vložiť mäso a nechať do druhého dňa marinovať.

Na druhý deň mäso vybrať, soľou a mletým čiernym korením okoreniť, obaliť v múke, opražiť do zlatova na oleji a vybrať. Cibuľu, slaninku a šampióny opražiť na výpeku do chrumkava. Pridať červené víno (v kt. sme marinovali kura deň vopred), cesnak odstrániť a kuracie mäso a variť 45minút.

Povarené mäso vyberať a odložiť na teplé miesto. Omáčku zahustiť so solamylom, ochutiť so soľou, mletým čiernym korením a cukrom.

Podávame so zemiakovým pyré, alebo opečenými zemiakmi s rozmarínom a dusenou červenou kapustou.

recept na kapustu:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22477


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

x


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< moja prva svadobna - na moju vlastnu svadbu ! | Kura na červenom víne (Coq au vin) - môj tajný tip! na Vianoce, Valentina, ci iny sviatok! | dusená červená kapusta - príloha k mäsu >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Helena B. (hela2) ID 37749 (22.1.2010, 9:41)
zaujímavý recept (F)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Aneta C. (Anet_007) ID 67403, mimibazar.sk/anet-007 (22.1.2010, 11:47)
som mala tú česť to papať na vianoce u kamarátky a poviem vám teda, .... som sa (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) nevedela dožrať ! A to doslovne! (Y) (Y) (Y) niečo tak dobré som už fakt VEĽMI DLHO NEJEDLA! :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu