. .. .. .. .. .. .
. .

Teplý zemiakový šalát - RECEPT 20268

Marta G. (Egreska) ID 53992
mimibazar.sk/egreska
Oblasť: Ružomberok
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 31.7.2008
Naposledy: 16.12.2020 12:52
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 16
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 80
RECEPTY 339
NÁVODY 10

ŠALÁTY, ZÁLIEVKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)


Teplý zemiakový šalát


[ recept č. 20268 zo dňa  ]


Teplý zemiakový šalát


POTREBNÉ PRÍSADY

Zemiaky uvarene v šupke,cibula,kysle uhorky,horčica,sol,cukor,korenie,olej,citronova štava,petrž.vnat,šalatove korenie (nemusí byt)

POSTUP PRÍPRAVY

Ešte teple zemiaky nakrajame na kolieska a dame do misy,pridame nakrajanu cibulu a uhorky (krajam na uhrkovom struhadle na jemno)V druhej miske si vymiešame dresing z oleja,citron.štavy,horčice,soli,korenia a cukru.Tesne pred podavanim ho zriedime troškou vriacej vody a vylejeme na zemiaky.Pridame vnat a dobre premiešame.Hodi sa k rybam ale aj k pečenemu masu.
<< Sedliacke maso de luxe | Teplý zemiakový šalát | Vysoká juhoslovanská štrúdla >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (22.11.2009, 19:28)
Ahoj. (L) Naša mamina ho robieva a voláme ho sedliacky šalát. :-) :-) :-) Aj na vianoce bude, mňam ... už sa teším. (andel) (andel) ... (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu