. .. .. .. .. .. .
. .

Francuzske zemiaky s udenou makrelou - RECEPT 19930

Marta G. (Egreska) ID 53992
mimibazar.sk/egreska
Oblasť: Ružomberok
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 31.7.2008
Naposledy: 16.12.2020 12:52
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 16
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 80
RECEPTY 339
NÁVODY 10

RYBY A DARY MORA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Francuzske zemiaky s udenou makrelou


[ recept č. 19930 zo dňa  ]


Francuzske zemiaky s udenou makrelou


POTREBNÉ PRÍSADY

zemiaky,rasca ,sol,rozmarin,udena makrela (vykostena),cibula,cesnak,mlieko,vajička

POSTUP PRÍPRAVY

Toto ma napadlo,lebo som nevedela čo s makrelou,a bola som prekvapena ake je to dobre.A je to rychlo hotove.Zemiaky očistime a nastruhame alebo nakrajame na platky ,ja som všetko struhala na uhorkovom struhadle,lebo mame radi zemiaky na tenko ako lupienky.V miske som ich dochutila solou,rascou,rozmarinom a premiešala.Na struhadle som nakrajala aj cibulu a cesnak.Pekač si vymastime maslom,rozložime zemiaky,na to makrelu,posypeme cibulou a cesnakom a zakryjeme vrstvou zemiakov.V mlieku rozmiešame vajička a zalejeme.Na vrch dame par platkov masla a upečieme do chrumkava.Fakt som za pat minut nemala čo robit..
<< Mramorový Chiffon cake | Francuzske zemiaky s udenou makrelou | Augsburské rezy >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
kristína s. (nigina) ID 32120 (10.11.2009, 20:41)
Nemala si čo robiť? :-) veď kostičky si mala vyberať ;-) či mala si dáky špeciálny druh bezkosťový? :-o Údenú makrelu mám rada, ale toto by mi teda nebolo napadlo. A vyzerá to krásne, prudko jedlé :-) Práve mi vydochol rozmarín a bazalka asi pôjde za ním +o(
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (10.11.2009, 20:56)
Aaaale uz ma tyzden strasila v chladničke ,takze bol najvyšši čas s nou niečo urobit..nebola to kupena ale doma zaudena,takze ešte bola v poriadku..vačšinou ju jeme s čerstvym chlebom ale nejako sme teraz na nu nemali chut..čoby bez kostova,ved to mi zabralo najviac času,kym som ju obrala ..potom to uz bola patminutovka :-) Ja sa uz asi treti krat pokušam vypestovat doma bazalku,vzdy vyrastie tak dva centi a dost..ide ma porazit 8o|
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu