. .. .. .. .. .. .
. .

Falošný marcipán aj s postupom - RECEPT 18990

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

CUKROVINKY

ID 4224 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 134 návštěvníkov)


Falošný marcipán aj s postupom


[ recept č. 18990 zo dňa  ]


Falošný marcipán aj s postupom


POTREBNÉ PRÍSADY

150 g sušeného mlieka 150 g preosiateho práškového cukru 1 pol. lyžica oleja 2 pol. lyžice medu 2 kvapky mandlovej esencie 4 pol. lyžice vody potravinárske farbivo

POSTUP PRÍPRAVY

Najprv zmiešame sypké suroviny, následne vmiešame tekuté suroviny a vypracujeme tuhé cesto.
Cesto si podelíme na 4 časti a každú zafarbíme iným potravinárskym farbivom. Použijeme len tak trochu medzi prsty. Potom vložíme každú časť do inej fólie a necháme v chladničke.
Našla som to na nete :)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


INGREDIENCIE


Najprv zmiešame sypké suroviny


následne vmiešame tekuté suroviny


a vypracujeme tuhé cesto.


prefarbené potravinárskym farbou.


tak a toto z toho vyšlo,moja prvá v živote



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< BROSKYNE-NEPOTREBUJETE ŽIADNE FORMIČKY | Falošný marcipán aj s postupom | CERNOSKINE PRSIA podla Adriana S. (adrika280) ID 34442 >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 21 (zobrazuje sa 1-20)1, 2 ďalšie >>
Veronika G. (veronika45) ID 20591 (15.1.2013, 16:19)
Znova idem robit... (Y) len to susene mlieko je normalne problem zohnat :´(
ODPOVEDAŤ
miroslava k. (abby) ID 235010 (27.10.2012, 20:55)
(Y) (clamp)
ODPOVEDAŤ
zuzka a. (omnawaf) ID 26977, mimibazar.sk/omnawaf (29.3.2012, 21:59)
A ešte otazočka, tento marcipan nemoze ist na parizsky krem????dat ho len na vrch na korpus alebo ??poradite????dik (F) (F)
ODPOVEDAŤ
zuzka a. (omnawaf) ID 26977, mimibazar.sk/omnawaf (29.3.2012, 21:51)
Kočky a tiez treba tento marcipan pri vaľkaní podsypavat solamylom?ci??ja totizto robim dnes moju uplne ze prvu tortu :-$ :-$ :-$ :-p
ODPOVEDAŤ
Svetlana J. (Šmucik) ID 78229 (22.9.2011, 12:35)
a nemože byt miesto medu kukuričny sirup
ODPOVEDAŤ
Svetlana J. (Šmucik) ID 78229 (22.9.2011, 12:35)
a nemože byt miesto medu kukuričny sirup
ODPOVEDAŤ
martina a. (fatinka) ID 97732 (5.4.2011, 9:12)
dobry chcela by som sa opytat ci mozem pouzit miesto suseneho mlieka aj susene mlieko nutrilon,co mi ostalo???
ODPOVEDAŤ
Michaela M. (mialuxshop) ID 9266, mimibazar.sk/mialuxshop (8.12.2010, 19:54)
ahoj, robila somtento marcipan podla teba a strasne sa mi lepil.co som urobila zle??? lepil sa mi uz pri spracovani :´(
ODPOVEDAŤ
Miroslava P. (mimina323) ID 99185 (upravené 28.10.2010, 23:16)
Ahojte, aj sa som už skúšala tento marcipán, no ja som zasa mala opačný problém. Pri spracovaní išlo všetko super, tak jednoducho, ale potom, keď som chcela vytvarovať ružičky, tak to nešlo. Mala som strašné nervy, lebo som chcela prekvapiť, a ruže my stále odkvitali :-D , .... som mala riadne nery aj som sa nasmiala, lebo to " odkvitalo pod rukami " - nechcite vedieť čo na to hovorila moja (X), vobec nedržali tvar . No katastrófa. A potom mi jedna dobrá dušička poradila, aby som pridala ešte sušené mlieko a podsýpať pr. cukor, tak som to nakoniec dobojovala so cťou a torta bola super. A teraz ma opäť čaká to isté, ale tentokrát idem robiť tortu pre dcéru, no tak som zvedavá, či to tentokrát výde na prvýkrát.
ODPOVEDAŤ
Nikola C. (niki4) ID 161170 (27.8.2010, 21:55)
Ja robievam tiež len tento marcipán podla tohto receptu je vynikajúci..ale teraz sa my stalo že som doma nemala farbu tak som spravila len základný a dala som ho do chladničky no a teraz už farbu mám a neviem či sa dá ešte aj takto zafarbiť keď je už troska stuhnutý..vie mi niekto poradiť?? prosím...ďakujem !!! [A]
ODPOVEDAŤ
Maja G. (mrka2) ID 29128 (1.2.2011, 15:35)
samozrejme,ze sa da... ale to uz je odpoved po funuse... co? trosku si to nahrej v mikrovlnke, nech sa ti lepsie s hmotou pracuje a zapracuj farbu (L)
ODPOVEDAŤ
Zuzana M. (Zuzana M.) ID 2311 (29.1.2010, 17:57)
Robila som tento marcipán, ale žiaľ, hrozne stvrdol, ani vyvaľkať sa nedal. Musela som to dať na chvíľu do mikrovlnky. Neviem, kde sa mohla stať chyba *-) Ale chuťovo to bolo perfektné, len trochu tvrdé. Ďakujem pekne, určite som ho nerobila poslednýkrát (L)
ODPOVEDAŤ
alena k. (pajo) ID 9224 (8.12.2009, 20:38)
(Y) (Y) (Y) (^) (hello)
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (28.10.2009, 18:51)
Silvi, prosím ťa, kde dostať kúpiť také farbivá? Ešte nikdy som to nepoužívala a nepoznám to. Ale zato som o nich dosť čítala, väčšina farbív je dosť škodlivých. Preto sa aj pýtam na tieto, lebo neviem, čo sú zač, možno sú na nejakej prírodnej báze a sú v pohode. A bez farbiva tá hmota nevyzerá dobre? To sa nedá použiť? Dík (hello)
ODPOVEDAŤ
Irena W. (irmuska) ID 105511 (13.11.2009, 8:53)
ahoj Kristínka, aj prírodné farbenie ponúka celkom dobré možnosti, šafrán v kvapke bieleho alkoholu je perfektná žltá, kvapka cviklovej šťavy na ružové odtiene, tieto dve dokopy - marhuľová, lososová, podrvená čerstvá bylinka (mäta, medovka) vylúhovaná v kvapke alkoholu dá jemnú zelenú. len sa asi budeš musieť zaobísť bez modrej, to som ešte nikde nenašla. (hello)
ODPOVEDAŤ
Petra M. (len.petra) ID 23295 (26.1.2010, 0:47)
čučoriedková šťava ? *-)
ODPOVEDAŤ
Irena W. (irmuska) ID 105511 (upravené 26.1.2010, 18:21)
z čučoriedkovej šťavy je pekná fialová, už som skúsila (hello)
ODPOVEDAŤ
Silvia H. (Sisa1) ID 4224, mimibazar.sk/sisa1 (30.10.2009, 7:45)
Neviem či sú škodlivé,ale ked sú potravinárske tak snád nie *-),kupovala som ich v dogérii.A ak vám vyhovuje bledučko žltý maripán (neprifarbený) tak kľudne môžte poťiahnuť (L)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (20.10.2009, 10:09)
Silvi, (Y) (Y) (Y) perfekt !! Tak sa to ľahko číta, ale práca už je ťažšia, aspoň pre mňa.

No, dám vedieť, ak niečo stvorím (H)

(L)
ODPOVEDAŤ
Silvia H. (Sisa1) ID 4224, mimibazar.sk/sisa1 (20.10.2009, 14:45)
Držím palce (Y)
ODPOVEDAŤ
JANA B. (JOHNINKA) ID 9504, mimibazar.sk/johninka (19.10.2009, 21:29)
:-$vyzera to zaujimavo,ja robim bez medu a nie je take vlacne,niekedy sa mrvi :^)...toto je vlacne,dobre sa s tym robi?
ODPOVEDAŤ
Silvia H. (Sisa1) ID 4224, mimibazar.sk/sisa1 (20.10.2009, 9:03)
Ano Janka pracuje sa s ním veľmi dobre,len ho musíte poriadne vypracovať.
ODPOVEDAŤ
Irena W. (irmuska) ID 105511 (17.10.2009, 21:31)
hneď si ho uložím a vyskúšam (clamp). ako je to s figúrkami, dajú sa z neho dobre tvarovať, alebo je skôr vhodný na poťahovanie? *-) (hello)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (17.10.2009, 21:12)
ja mám sušené mlieko pred spotrebou a tiež som rozmyšľala, žeby som si urobila marcipán a dala ho do mrazničky, aby som zbytočne nemusela to mlieko vyhodiť, ale neviem, či by som ten marcipán mohla dať napr. do mrazničky, ak teraz nejdem nič robiť... hm?? *-)
ODPOVEDAŤ
Silvia H. (Sisa1) ID 4224, mimibazar.sk/sisa1 (17.10.2009, 22:21)
Martinka v mrazničke neviem ale zabalený vo folii by mal vydržať v chladničke mesiac (L)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (18.10.2009, 21:30)
Super ! Dik Silvi, skusim niečo stvoriť :-) (hello)
ODPOVEDAŤ
Alena Kovencova (alka2404) ID 20456 (17.10.2009, 19:08)
takuto hmotu poznam ale bez medu-ten tam tiez musi byt? *-)
ODPOVEDAŤ
Maja I. (maya86) ID 29246 (17.10.2009, 22:36)
ja med nedávam a je tiež dobrý aj bez neho
ODPOVEDAŤ
Silvia H. (Sisa1) ID 4224, mimibazar.sk/sisa1 (17.10.2009, 22:19)
Asi áno v recepte to tak bolo (L)
ODPOVEDAŤ
monika Š. (nisopa) ID 94198 (17.10.2009, 19:03)
:-)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (17.10.2009, 18:50)
babule, a ako sa s nim pracuje? da sa s nim pekne obtiahnut jednoducha obdlznikova torta?
ODPOVEDAŤ
Maja I. (maya86) ID 29246 (17.10.2009, 22:35)
na poťahovanie je vynikajúci, postavičky som ešte neskúsila modelovať..
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (17.10.2009, 22:45)
(Y) vyskusam.snad sa podari aj mne.
ODPOVEDAŤ
Silvia H. (Sisa1) ID 4224, mimibazar.sk/sisa1 (17.10.2009, 22:22)
Janka ja ho chcem vyskúšať v pondelok,zatial je odložený v chladničke,potom dám vedieť (L)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (18.10.2009, 21:31)
no, no... som zvedavá, hod aj nejaké fotečky potom :-$
ODPOVEDAŤ
Silvia H. (Sisa1) ID 4224, mimibazar.sk/sisa1 (19.10.2009, 21:24)
Už so nahodila (L)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (17.10.2009, 22:44)
super, budem cakat, chystam sa upiect coskoro pre krsniatko (na krst) a paci sa mi,ze hmota je krasne biela :-$
ODPOVEDAŤ
Silvia H. (Sisa1) ID 4224, mimibazar.sk/sisa1 (17.10.2009, 23:03)
Janka pozor nieje až taká biela má mierny odtieň do žlta,pretože to sušené mliečko že bledučko žlté :-$
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (17.10.2009, 23:05)
nevadi,tak urobim svetlucko ruzovu,to by slo,ci nie? alebo oranzovkastu. este nikdy som s tym nerobila,tak som zvedava ;-) kolko tej farby to asi chce,aby to bolo len take pastelove?
ODPOVEDAŤ
Silvia H. (Sisa1) ID 4224, mimibazar.sk/sisa1 (17.10.2009, 23:12)
Len veľmi máličko,postupne pridávať do požadovanej farby (Y)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (17.10.2009, 23:14)
(L) dakujem,budem skusat. uz len aby sa babatko cim skor narodilo ;-)
ODPOVEDAŤ
Silvia H. (Sisa1) ID 4224, mimibazar.sk/sisa1 (17.10.2009, 23:16)
Držím pačeky (flower)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 21 (zobrazuje sa 1-20)1, 2 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu