. .. .. .. .. .. .
. .

PRČVAJZY ( s voňou Vianoc) - RECEPT 18738

Marta G. (Egreska) ID 53992
mimibazar.sk/egreska
Oblasť: Ružomberok
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 31.7.2008
Naposledy: 16.12.2020 12:52
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 16
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 80
RECEPTY 339
NÁVODY 10

CUKROVINKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


PRČVAJZY ( s voňou Vianoc)


[ recept č. 18738 zo dňa  ]


PRČVAJZY  ( s voňou Vianoc)


POTREBNÉ PRÍSADY

370 g hl.muky,400g liesk.orieškov,250 g pr.cukru,2 PL medu,2 vajička,50 g rastl.tuku,štipka pr.do pečiva,štipka ml.škorice,štipka citr.kory

POSTUP PRÍPRAVY

Tento receptik ma zaujal v kucharke P.Novotneho,tak som ho chcela vyskušat..toto mnozstvo mi vyšlo z polovičnej davky a vyzera ,ze do večera to cele schrumam..No ale k receptu: polovicu orieškov si nechame v celku a polovicu pomelieme najemno.A potom uz len zo všetkeho vymiesime rukami cesto a nechame cez noc v chladničke.Na druhy den z cesta trhame kusky a tvarujeme tyčinky hrube asi ako prst.Pečieme vo vyhriatej rure na 180 st asi 15 min.Po vytiahnuti su makke a ked vychladnu, su chrumkave.Ozdobit si mozete podla seba.
<< Kuracie prsia v smotanovej omačke s jablkami | PRČVAJZY ( s voňou Vianoc) | "Rychly " chlieb bez miesenia >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (9.10.2009, 19:53)
Asi zaleží aj na orieškoch ake su stare,lebo my mame vlastnoručne nazbierane len nedavno v lese a nie su tvrde,ale ak mate z obchodu tak tie by mohli byt..ak by vam to vadilo tak ich radšej nasekaj na vačšie kusky,nemusiš davat cele..urob ako ti vyhovuje,my sme uz tuto tacku celu zlupli,su vyborne na chrumkanie.. (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Helena K. (helka333) ID 78665 (9.10.2009, 19:42)
Pomaly sa blížia Vianoce, tak sa začínam pozerať po receptoch vianočného typu. Tento ma celkom zaujal, ale by som chcela vedieť, či tie celé oriešky nie sú po upečení veľmi tvrdé. Asi tiež z polovičnej dávky vyskúšam. (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu