. .. .. .. .. .. .
. .

Brioškove kroasanty plnene vanilkovym kremom - RECEPT 18637

Marta G. (Egreska) ID 53992
mimibazar.sk/egreska
Oblasť: Ružomberok
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 31.7.2008
Naposledy: 16.12.2020 12:52
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 16
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 80
RECEPTY 339
NÁVODY 10

SLADKÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov)


Brioškove kroasanty plnene vanilkovym kremom


[ recept č. 18637 zo dňa  ]


Brioškove kroasanty plnene vanilkovym kremom


POTREBNÉ PRÍSADY

KROASANTY:1 pohar mlieka,1/4 pohara cukru,4 vajcia,3 1/2 pohara hl.muky,1 čl drozdia,1/2 čl soli,1/2 pohara makkeho masla.VANILKOVY KREM: 1 1/4 pohara mlieka,trosku citronovej kory,2 sačky vanilk.cukru,štipka soli,2 PL cukru,2 žltky,2 1/2 PL kukuričneho škrobu

POSTUP PRÍPRAVY

Kroasanty:ja som cesto robila v pekarničke,kto nema vymiesi si pekne krasne ručne..cesto je trošku redšie tak sa toho nebojte,potom si pomučite dosku..cesto treba nechat 4 hodiny v chladničke alebo aj cez noc.Ja som si ho urobila večer a rano som z neho robila.Cesto rozdelte na dva kusy,a vyvalajte kruh,rozdelte na trojuholniky a mozete lubovolne naplnit.Naplnene ešte nechame prikryte na plechu kysnut 30 min.Pečieme na 180 asi 20 min.Upečene pocukrujeme alebo polejeme čokoladou.VANILKOVY KREM si urobime takto:Do hrnca v ktorom budeme varit si dame 1 pohar mlieka,všetok cukor a zohrievame.V miske si vymiešame žltky,zvyšne mlieko ,škrob a citr.koru.Potom nalejte trošku tepleho mlieka do misy so žltkami ,dobre premiešajte a pridajte do hrnca s mliekom,na miernom ohni varime a miešame kym zmes nestuhne.Nechame vychladnut.Kroasanty su super,makkučke,hebučke..
<< Medova zmrzlina s kuskami brownies | Brioškove kroasanty plnene vanilkovym kremom | Vypražaný syr inak >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Mária Š. (marika) ID 48948 (27.8.2011, 15:04)
Moze mi cesto ostat v chladnicke aj dlhsie. Dnes by som urobila cesto ale piect chcem az pozajtra .Teda nejakych 36 hodin. Zajtra sa mi nebude chciet robit cesto je nedela a mame nejaky program ale na pondelok by som chcela upiect.Co myslite? Neskusali ste? Dakujem
ODPOVEDAŤ
Mária Š. (marika) ID 48948 (31.8.2011, 20:21)
tak upiekla som ale cesto som mala veeeeelmi riedke, nedalo sa ani valkat, ani nijako formovat.
ODPOVEDAŤ
Anka D. (fabianka) ID 53068 (1.7.2011, 12:54)
myslim ze komentar mojej 4-rocnej dcery uplne staci: "mamka taketo vankusiky este budeme robit" co k tomu dodat, uz neviem kolkokrat som tlacila tento recept pre kolegyne, dakujem aj za nich (Y)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (1.7.2011, 15:46)
tak to je najväčšia pochvala pre mna (L) (L) (L) tešíím sa ,že maju uspech (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (15.3.2010, 14:19)
neviem ako mi takáto dobrôtka mohla ujsť, takéto receptíky milujem (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (15.3.2010, 14:21)
joooooooooj Ivetka ,to už bolo dávno ,-) ani ja v poslednom čase nestíham sledovat :-o :-o :-o
ODPOVEDAŤ
alena t. (ajat) ID 26909 (1.12.2009, 20:20)
Martuška, tvoje kroasanty sú F*A*N*T*A*S*T*I*C*K*É* !!!!!! Práve som ich dorobila, ledva stihli vychladnúť, už sme sa do nich pustili :-) :-) :-) Naozaj božské, ďakujem za recept, určite ich budem robiť častejšie... (L) (L) (L) (L) (L)Takto sa mi vydarili : http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=628630
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (15.3.2010, 14:03)
Alenka neskoro ale predsa, ďakujem za komentarik (L) (L) (L) maš ich naozaj pekne a som rada ze vam tak chutili. (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Jana Š. (chustecka) ID 116382 (2.11.2009, 17:42)
mozem namiesto kukuricneho skrobu dat zlaty klas do pudingu? Alebo mi to nebude drzat?
ODPOVEDAŤ
Jana Š. (chustecka) ID 116382 (3.11.2009, 10:48)
Ďakujem,.... A ešte: koľko kusov cca vyjde? Ak dobre počítam, tak 16??
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (2.11.2009, 17:54)
Janka,určite mozeš,nič tym nepokaziš,ved je to v podstate to iste..nech vam chutia (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Miinka K. (miinka) ID 45774, mimibazar.sk/miinka (14.10.2009, 20:01)
nádherne sa vám vydarili!!! (Y) (Y) (Y)
tak už aj mám cesto v chladničke :-)
1 pohár masla je 250g masla. presne tak mi to vyšlo.
chcem sa ešte opýtať na droždie. to je isté, že ide o čerstvé droždie? nie sušené?
má byť cesto také redšie? som zvedavá, aké bude, ked tam ide toľko veľa masla na menej múky... :-p
napíšem, ked ich zajtra ráno upečiem! polievali ste roztopenou čokoládou s Cerou?
(L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (14.10.2009, 20:09)
Minka,dakujem..čl drozdia je myslene instantne drozdie ale nič sa nestane ked daš aj čerstve (asi 1/3 z kocky).No vlastne tam ide 1 cele maslo,však? No ja niekedy presnu gramaz nedodrzujem,vačsinou robim odoka.. ;-)to je uz praxou,viem asi ake ma byt cesto,a uberam aj cukor..ale pre začiatočničky udavam presne čisla..a čokoladu robim s cerou..tak dufam ze vam budu chutit.. (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Miinka K. (miinka) ID 45774, mimibazar.sk/miinka (upravené 15.10.2009, 18:12)
tak som hned ráno napiekla, plnila som nutelou. aj som pofotila, pridám potom foto. Nutela však trocha skaramelizovala, nabudúce budem robiť radšej s pudingom. tiež dám nabudúce len 1/2 masla, to celé maslo je veľmi ťažké v tých kroasantoch... to si tam napísala "odo oka"? inak sa mi robilo dobre, cesto bolo do rána pekne "dozreté" :-)
(hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (15.10.2009, 19:05)
Minka,tak ja tam napišem 1/2 masla a hotovo..aj mne sa to zda moc ..ale tak bolo v povodnom recepte.A nutela aj mne vzdy vytečie a skaramelizuje ale aj tak nam chutí.. (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Miinka K. (miinka) ID 45774, mimibazar.sk/miinka (20.10.2009, 9:58)
ahoj! tu je link na moje kroasanty podľa receptíka!

http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=607974

(L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Ivana Š. (ivusik) ID 886, mimibazar.sk/ivusik (7.10.2009, 15:15)
Jéj, tie vyzerajú ozaj super (zajic), ale moji maškrtníci majú radi okrem vanilkového aj taký ten nugátový krém. Myslíte, že keby som tam dala nutelu, tak sa to nejako neroztečie? Či ju treba s niečím zmiešať?
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (7.10.2009, 15:21)
Ivanka ,netreba ju miešat s ničim,len treba rožtek dobre zalepit..uz som robila aj nutelove,tiez su dobre,ved s nutelou je všetko dobre (zajic)
ODPOVEDAŤ
katarína k. (kubkova) ID 31831, mimibazar.sk/kubkova (7.10.2009, 14:48)
ahoj, prosím ťa, čo to je pohár, a ako narvem maslo do pohára? A keď to je bezlepkový recept, tak by tam hádam nemala byť hladká múka. Prepáč rýpem, ale fakt nerozumiem. Veľa receptov som našla bezlepkových, že hladká múka, polohrubá múka a neviem čo. Ale práve to je podstatné, akú bezlepkovú múku tam dať, teda či forte, uni, pk alebo neviem. Toie rožteky vyzerajú úplne skvele, už dva a pol roka som nič podobné nejedla, tak prosím, objasni mi to! Ďakujem, ďakujem! (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (7.10.2009, 15:00)
Katka,tento recept nie je bezlepkovy,neviem kde si k tomu prišla..pohar znamena klasicka čajova šalka t.j.asi 2,5 dcl. A to maslo tak ako napisala Janik..treba sa trošku posnazit ked uz chceme maškrtit.. (L)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (7.10.2009, 14:50)
*-) prehlidla som alebo iba ja nevidim zmienku o bezlepkovom pecive? a zmaknute maslo narves do pohara velmi jednoducho - lyzicou
ODPOVEDAŤ
Emilia D. (filmuska) ID 25200 (8.10.2009, 8:09)
ani ja tam nikde nevidim zmienku o bezlepkovom pecive... ja len k tomu maslu v pohari... tu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3000 som sa pytala autorky receptu kolko je to na gramy (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Gabriela H. (megy1978) ID 115865 (6.10.2009, 11:37)
(zajic)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (6.10.2009, 8:51)
Dakujem pekne za komentariky..som rada ze sa vam pačia,uz ich treba len urobit a ochutnat..take teplučke su najlepšie... (L) (L) (L) všetkym
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (6.10.2009, 8:41)
ozaj vyzerajú úžasne (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (6.10.2009, 8:34)
(clamp) (clamp) (clamp) Jéj, tie sú ako maľované :-) Martuška, krásne a určite veľmi chutné. Odkladáme si receptík, ďakujem (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Zuzana P. (Zuzana18) ID 612, mimibazar.sk/zuzana18 (6.10.2009, 8:12)
Tie teda ale súúú (Y). Mňamky.
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (5.10.2009, 21:59)
vyzorovo mi pripominaju 7days a tie ja milujem. ale myslim,ze tieto su ovela,ovela,ovela lepsie,ba priam najlepsie :-p
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (5.10.2009, 21:59)
Vyzeraju uzasne (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (5.10.2009, 21:53)
jeeeeeeeeej to vyzera dobreeeeeee (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (flower) (flower) (flower)
ODPOVEDAŤ
Anka B. (jojkomonika) ID 93253 (5.10.2009, 20:53)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (5.10.2009, 20:51)
Vyzerajú skutočne nádherne (clamp) a s tým vanilkovým krémom to musí byť maškrtka :-p, keď už priberať, tak z takejto mňaminy ;-) Zaraďujem si medzi svojich favoritov a urobím (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu