. .. .. .. .. .. .
. .

Veget lasagne - RECEPT 16739

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYŽA A CESTOVINY

ID 16804 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Veget lasagne


[ recept č. 16739 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

1/2 balíčka lasagní / kupujem tie, ktoré sa nemusia predvárať/ asi 16 ks, kocka mrazeného špenátu alebo čerstvého, 3 strúčiky cesnaku alebo, kto koľko znesie, soľ, muškátový oriešok, mleté čierne korenie, vegeta, oregano, bazalka, cca 200g strúhaného syra, 2 PL hladkej múky, mlieko, cca 5 ks rajčín ošúpaných 1 tavený syr v črievku smotana na varenie olej hladká múka, pórik, šampiňóny, mrkva asi 3 kusy

POSTUP PRÍPRAVY

Takže najskôr si nakrájame pórik, ktorý osmažíme na oleji, pridáme očistené naplátkované šampiňóny, trochu soli, podusíme, pridáme očistenú nastrúhanú na hrubšie mrkvu, podisíme a pridáme pokrájané ošúpané rajčiny, opäť podusíme, na záver pridáme prelisovaný cesnak. V druhom hrnci si pripravíme bešamel- na oleji osmažíme hladkú múku, pridáme tavený syr, ttvrdý nastrúhaný syr a zalejeme mliekom, asi 2 dl a necháme prevariť, aby sa syry roztiekli, potom zalejeme smotanou, ochutíme muškátovým orieškom, soľou a oreganom s bazalkou. No a ešte si pripravíme obvyklým spôsobom špenát- ja si urobím bešamel, ktorý rozriedim mliekom, dám trochu soli a čierneho mletého korenia, pridám mrazený alebo čerstvý špenát a prelisovaný cesnak. Jenskú misu alebo plech si vymastíme olejom, nalejeme trochu bešamelu, pokladieme plátkami lasagní, polejeme vrstvou špenátu, zeleninovej zmesi a posypeme kukuricou,opäť bešamel, lasagne atď, vrstvy striedame do spotrebovania ingrediencií, záver tvorí vrstva syrového bešamelu, dáme piecť do zhnednutia. Možno vás odradí spústa surovín a prípravy ale výsledok stál za to, vyskúšajte, príprava mi zabrala asi hodinkui s krájaním a dusením všetkých vrstiev, prajem dobrú chuť!
<< ribezľový sirup | Veget lasagne | Mačka a myšky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu