. .. .. .. .. .. .
. .

Plnene susene slivky - RECEPT 16355

Adriana S. (adrika280) ID 34442
.
Oblasť: ANGLICKO
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.2.2008
Naposledy: 29.7.2018 9:04
Aktualizácia: 27.3.2011 14:50
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 308
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 131
NÁVODY 0

CHUŤOVKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)


Plnene susene slivky


[ recept č. 16355 zo dňa  ]


Plnene susene slivky


POTREBNÉ PRÍSADY

susene slivky cca 30 kusov, 100 g tvrdeho syra, tenulinke platky udenej sunky, alebo prerastanej slaninky, zapekacia misa, alobal, sparatka

POSTUP PRÍPRAVY

veeeeeeeeeeelmi jednoduchy. Chutovky su vyborne k vinku alebo len tak, ked uz sladkeho mate povyse hlavy. Je to zaujimava kombinacia chuti.Mnozstvo surovin si mozete prisposobit podla vlastnej potreby.Nerobte naraz vela, mne osobne chutia viac teple.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

syr nakrajame na drobne kocky. Kazdu slivku naplnime kockou syra. Ak mate tvrdsie slivky, traba ich vopred na chvilku namocit do vody
naplnene slivky obalime v kusku sunky alebo slaninky
ulozime do zapekacej misy. Ak nemate s teflonovym povrchom, treba misu vylozit alobalom. Vlozime do predhriatej rury a zapecieme na 200 stupnov cca 10 minut .
uz zapecene


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Nepecene tycinky SPORT | Plnene susene slivky | Parky v plasti >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Marika S. (finka) ID 64179 (6.9.2009, 19:55)
Nie je to, do čoho si to balila pršut? *-)
My to robievame s ním a tvoje vyzerajú aj za surova aj za pečena ako naše ;-)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (8.9.2009, 23:55)
Marika neviem, to si manzel stale kupuje sam,ale moze byt (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Andrea F. (andrejaf) ID 37126 (23.7.2009, 14:38)
mnam-mnam . :-$ uz sa mi na to zbiehaju slinky. ale my doma nemame susene slivky (child12)
ODPOVEDAŤ
Mandy N. (mandy 777) ID 100723 (23.7.2009, 10:27)
ja som zase videla recept na plnene datle - ale to boli iba datle a syr.

z tej slaniny (baconu) sa vzdy da odrezat ten tucny kraj :-)
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (26.7.2009, 13:28)
vyskusaj, je to fajn rychlovka k poharu vinka (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Eva K. (Jolana) ID 36903 (23.7.2009, 10:26)
Raz som ich jedla u svokry ale mne boli mastné. Je to tým, že boli asi od svokry :-D :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (26.7.2009, 13:27)
Robila som to z takej tenuckej udenej sunky. Anglania to volaju, ze slanina. Noa bolo to chude masko a to malo mastneho, co tam ostalo, tak sa vypieklo. Je pravdou, ze neda sa z toho vela zjest. Mne ta kombinaciia chuti moze byt (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu