končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
MÚČNIKY, POHÁRE |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)PARÍŽSKE ROŽKY[ recept č. 16351 zo dňa 22.7.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY JE TO TROCHU PRACNÉ, ALE SÚ VEĽMI, VEĽMI DOBRÉ! POSTUP PRÍPRAVY CESTO: 6 bielkov, 36dkg kryštáľového cukru vyšľahať nad parou a ešte do teplého pridať 22dkg mletých orechov. plech si vyložíme papierom a z pripraveného cesta striekame rožky. Sušíme vo vyhriatej rúre, ktorú si vopred vyhrejeme na 200°C, dáme do nej plech a vypneme ju. Rožky sušíme 30 minút. KAŠA: 0,5l mlieka, 2 vanilkové cukre, 10dkg práškového cukru, 6PL hladkej múky. Uvaríme kašu a za občasného miešania necháme vychladnúť. KRÉM: 6 žĺtkov, 30dkg práškového cukru vymiešame nad parou do husta. PLNKA: 1 maslo, 1 Palmarín. Vymiešame maslo, Palmarín, pridáme kašu a krém. Plnku nastriekame na rožky a dáme stuhnúť do chladničky. Potom namáčame plnkou do čokolády a zmova necháme stuhnúť. ČOKOLÁDA: 1Cera, 15dkg kakaa, 10dkg čokolády. |