. .. .. .. .. .. .
. .

Snehovy ribezlovy kolac . - RECEPT 15667

Miroslava P. (mimado) ID 11394
.
mimibazar.sk/mimado
Oblasť: Žilina
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 11.2.2007
Naposledy: 23.9.2023 21:09
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 480
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 0
♣♣♣♣Prosim vas o komunikaciu iba tu cez MMB, nakolko nechodim na mail kazdy den a mozem vas mail prehliadnut!!! Dakujem .♣♣♣♣

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)


Snehovy ribezlovy kolac .


[ recept č. 15667 zo dňa  ]


Snehovy ribezlovy kolac .


POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO :4 vajcia- ked su velkost "S" davam 5 vajec , 100g masla, 130 g praskoveho cukru, 1 vanilkovy cukor, 200 ml mlieka, 400g hrubej muky,alebo polohrubej muky-je jemnejsi, 1 kypriaci prasok do peciva. \\r\\n\\r\\nKREM : 1 kg ribezli, 250 g praskoveho cukru, 4-5 kavovych lyziciek maizeny, sneh zo 4 (5) bielkov.

POSTUP PRÍPRAVY

Zltky zmiesame s cukrom , pridame zmaknute maslo a miesame do penista. Potom pridame mlieko a muku s kypriacim praskom do peciva. Cesto rozotrieme na vymasteny , pomuceny plech.\\r\\n\\r\\nOcistene , umyte a dobre odkvapkane ribezle premiesame so zmesou maizeny a praskoveho cukru- pripravime si to zvlast v miske, potom pridame tuhy sneh. Zmes rovnomerne rozotrieme na pripravene cesto a dame do rozohriatej rury piect. Pecieme pomaly pri strednej teplote. Ja peciem pri teplote 150 °C-45 minut.\\r\\n\\r\\nPoznamka: Ak pouzijete zavarane ribezle , do kremu dajte menej cukru.\\r\\n\\r\\nKolacik odporucam je stavnaty, rychly, jednoduchy. Vyborne osviezenie na horuce dni.Najdete ho v Receptoch zo zivota c.4.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Vymiesame zltka s pras. a vanilkovym cukrom


Pridame maslo...


....mlieko...


...muku s kypriacim praskom.... Zakazdym vzdy premiesame


Pripravime si praskovy cukor so solamilom, podla receptu. Umyte ribezle a vyslahame tuhy sneh.


Do ribezli dame praskovy cukor so solamilom.


Pridame tuhy sneh a premiesame


Dame na pripravene cesto


A sup do rury...


A upeceny kolacik.... Dobru chut )))))



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Martina Ď. (MartinaD) ID 55322 (1.2.2012, 16:13)
Naozaj dobry :-) Hrubu muku som nemala, dala som polohrubu a mala som len pol kila ribezli, doplnila som ich teda zavaranymi cucoriedkami :-)
ODPOVEDAŤ
Mirka S. (mimkaa10) ID 60061, mimibazar.sk/mimkaa10 (7.8.2011, 18:00)
Neskutočne výborný koláčik. (Y) Robila som presne podla receptu, nemala som toľko ríbezlí, tak som pridala aj čosi z čučoriedok a výsledok bol fantastický, dakujem za super receptík (clamp) :-)
ODPOVEDAŤ
Gladys R. (Daisinka) ID 3923, mimibazar.sk/daisinka (14.7.2009, 16:14)
Skusali sme dali sme poctive kilo ribezli je super osviezujuci mozno do piskoty by som dala polohrubu muku ale inak hned zmizol (L) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Miroslava P. (mimado) ID 11394, mimibazar.sk/mimado (16.7.2009, 20:46)
Som rada , ze chutil :-) :-) :-). Ja HO IDEM AKURAT OPAT ROBIT... ak bude cas aj pofotim postup.
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu