Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
*♥*Ryba po dolnozemsky*♥*
[ recept č. 13457 zo dňa 25.4.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Pangasius alebo pstruh, hladká múka, červená paprika, mčk, podravka, citrón, soľ, olej,
POSTUP PRÍPRAVY
Ryby umyjeme, pozdĺž chrbtice rozrežeme na polovice (ja som ich ešte rozkrájala i naprieč, aby sa mi pri tepelnej úprave neprelamovali). Pokvapkáme citrónom, osolíme a necháme pár minút postáť. Zatiaľ si pripravíme zmes na obalenie. Pomiešame hladkú múku, červenú papriku, mčk a podravku. Rybu obaľujeme v tejto zmesi a rýchlo kladieme do rozohriateho oleja. Opražíme z obidvoch strán a potom šupneme ešte na 3 - 4 minúty pod gril.
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
![]() |
Ryby umyjeme, pozdĺž chrbtice rozrežeme na polovice (ja som ich ešte rozkrájala i naprieč, aby sa mi pri tepelnej úprave neprelamovali). Pokvapkáme citrónom, osolíme a necháme pár minút postáť. |
![]() |
Pomiešame hladkú múku, červenú papriku, mčk a podravku. |
![]() |
Rybu obaľujeme v tejto zmesi a rýchlo kladieme do rozohriateho oleja. Opražíme z obidvoch strán a potom šupneme ešte na 3 - 4 minúty pod gril. |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |