. .. .. .. .. .. .
. .

Varená modelovacia hmota na torty - RECEPT 8082

TORTY

ID 760 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 565 návštěvníkov)


Varená modelovacia hmota na torty


[ recept č. 8082 zo dňa  ]


Varená modelovacia hmota na torty


POTREBNÉ PRÍSADY

Jedna z tých lacnejších.... a super sa mi s ňou pracovalo. 150ml vody, 70g masla, 150g hladkej múky, 500g jemného práškového cukru, pár kvapiek mandľovej arómy

POSTUP PRÍPRAVY

Neviem, či tu už takýto receptík je. Ak, áno, tak to dám preč. Upozornite ma prosim na to, aby sa tu recepty nedupľovali.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

do vody si dáme rozpustiť - obyčajné maslo (nie rastlinné)
keď nám to pekne vrie, pridáme všetku múku a miešame, až sa nám to začne oddeľovať od hrnca
chvíľočku odpaľujeme
preklopíme na dosku a necháme vychladiť
už studené postupne vmiešavame do cukru
vypracujeme hladkú a lesklú hmotu
pekne zafarbíme potravinárskou farbou a hotovo :) (ja som mala práškovú rozmiešanú v kvapke vody)
na začiatku
kuk do vnutra
...ten výraz svedci o vsetkom.... letisko sa podarilo...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Francúzsky jablkový koláč | Varená modelovacia hmota na torty | jablkovy kolac >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 183 (zobrazuje sa 161-180)<< predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ďalšie >>
lenka t. (plienočka) ID 13045, mimibazar.sk/plienocka (21.11.2008, 8:11)
takže pred autorom (skutočným autorom,neviem, či to vymyslela Slávka) tejto hmoty sa hlboko klaniam a zaslúžil by si Nobelovu cenu... čo mňa stálo nervov urobiť poťah z cukríkov, teraz to išlo jedna báseň, normálne ma to začalo baviť!!!! je naozaj super! (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Emilia D. (filmuska) ID 25200 (21.11.2008, 10:18)
teraz si mi dodala odvahu to vyskusat... lebo po tom mliecnom marcipane nemam odvahu uz ani upiect nejaku tortu :-|
ODPOVEDAŤ
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (21.11.2008, 8:25)
Lenka, autorom nie som ja - pisem to v recepte - len ma to zaujalo, tak som sa chcela podelit. Aj mne sa s nou pracovalo vyborne ...velmi sa tesim, ze sa Ti to podarilo :) |:o) |:o) |:o) |:o) :-$ A skutocnemu autorovi posielam (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Miroslava N. (mamina29) ID 45534 (18.11.2008, 16:32)
ahojte babulky, cukrarky. Tak vcera som skusala varit tuto hmotu.Dakujem za receptik, je naozaj skvely, len som mohla dat menej cukru ako pol kila, nakolko sa mi to trosku rozpadavalo. nabuduce skusim menej cukru, tolko kolko si bude cesto "pytat".Esteraz dakujem. A ak sa mi podari, prilozim aj fotku torticky.
ODPOVEDAŤ
Radoslava M. (Radinka) ID 16100 (15.11.2008, 22:22)
Slávka,včera som robila tortu pre môjho,už teraz sedemročného syna. Mala som zozačiatku obavy,aké to bude,ale musím priznať,veľmi dobre sa mi s tým robilo a môžem povedať,že ešte lepšie ako s hmotou z Marshmalows. Nenechávala som to veľmi vychladnúť,pomaly som do tej hmoty zamiesovala cukor,presne toľko,ako ste napísali. Rozdelila som si to na štyri časti,zafarbila potravinárskou farbou z Lidla. Výsledok si môžete pozrieť v mojom albume. Aj som ju mala v chladničke a vôbec mi nestvrdla a veľmi dobre sa s ňou robilo. Veľmi pekne vám ďakujem za recept. (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (16.11.2008, 14:25)
Radka, som rada, ze sa to aspon Vam podarilo....mne to slo tiez suuuper :)
ODPOVEDAŤ
Monika S. (monka111) ID 68267 (15.11.2008, 19:33)
ja som to tiez vyskusala....vsetko som robila podla postupu, ale ked som vychladnutu hmotu zacala zmiesavat s praskovym cukrom, zacalo mi to doslova tiect ..... neviem kde som spravila chybu..... :'(
ODPOVEDAŤ
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (16.11.2008, 14:24)
aké maslo ste pouzili? Moze to byt aj v tom.... musi byt obycajne :)
ODPOVEDAŤ
Monika S. (monka111) ID 68267 (16.11.2008, 0:16)
dokoncila som tortu :) a podarila sa ..... po precitani vsetkych prispevkov som prisla na klucovy problém, a to je teplota - cize chlad. hmota musi byt vychladená - ja som pouzila mraznicku na 20 min. a vsetko bolo ok. SUPER RECEPT ! Dakujem
ODPOVEDAŤ
Katarína H. (Debbie) ID 49049 (14.11.2008, 12:21)
ahojky :-) moja otázočka koľko táto hmota vydrží čerstvá dá sa sušiť či nie? musí sa uskladniť v chladničke? (snehulak)dakujem :-$
ODPOVEDAŤ
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (14.11.2008, 17:24)
juuuj....nie je to moj original recept - pisem to v postupe - ja ju mam uz mesiac v chladnicke a nesmrdi ani nema zlu chut ...mam ju v nádobe uzavretu...neviem, ci som nejako pomohla (F)
ODPOVEDAŤ
Zuzana K. (snowflake) ID 53894 (9.11.2008, 15:13)
dnes som robila (^) ta hmota je naozaj skvela (Y)
a takto sa mi podarila http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=8537
ODPOVEDAŤ
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (9.11.2008, 22:39)
uz som pisala k fotke...peknucka je :) myska :) (L) (L) (L) a tesim sa, ze sa hmota podarila :) (^)
ODPOVEDAŤ
Zuzana K. (snowflake) ID 53894 (14.11.2008, 18:41)
dakujem :-)
ODPOVEDAŤ
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (30.10.2008, 22:53)
8o| 8o|prečo sa mi to trhalo a pada mi to z torty :-@ :-@ :-@ :-@ (wash) (wash)som sama na seba nastvana fakt dufamže aspon co to ostane na (^)inak to chuti fajnovov len skoda ze mi to nedrzi :-S
ODPOVEDAŤ
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (31.10.2008, 20:33)
Mariannka, ja neviem, moja sa netrhala a bola na torte cely cas.... ja som tortu potrela jemnou vrstvou kremu, aby tam hmota drzala...a pred nanesením som celu tortu strcila na chvilku do chladnicky |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (31.10.2008, 20:38)
Asi som urobila vellllllllke ceculky tak mi padala potom som ju pozliepala mozes kuknut dala som ju do receptov Ciculky a la Pamela :)2simple tak som dala lentilky aby som ju maskovala a na koniec sa mi pacila (^) (^) inak na druhej torte pre kadernicku drzala a lepsie sa s nou pracovalo lebo bola dlhšie v hladnicke tak uz je t (^)o za nami zajtra si pochutname diiiiiiiiik je hmota ok budem ju robit castejsie (D) (D) (D) (D) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Martina Š. (MaťaŠ) ID 17472 (30.10.2008, 16:18)
(Y) (Y) (Y) Slavka, taká možno blbá otázka, ale aké maslo sa tam dáva? Cera? *-)
ODPOVEDAŤ
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (30.10.2008, 19:46)
Matka, ja som tam dala normalne klasicke maslo ..... (L)
ODPOVEDAŤ
Martina Š. (MaťaŠ) ID 17472 (30.10.2008, 20:24)
Jeeeeejda,
no super, ja totiž doma používam iba obyčko kravské a potom aj nátierkové maslo, a piecť budem prvú tortu v živote ;-) Snáď sa bude dať aj jesť ;-) ;-) ;-)
ODPOVEDAŤ
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (30.10.2008, 19:37)
achoj ja som ju dnes urobila a dala som klasicke maslo kravske,cera je stuženy tuk :-$myslim, tak skus je fajnove chutnali sme a este nieje na torte (L)
ODPOVEDAŤ
Jana H. (bobenko) ID 2706, mimibazar.sk/bobenko (29.10.2008, 14:46)
(Y) prosím ťa a ako farbíš tú hmotu ? dávaš tú práškovú farbu, rozriediš to v troche vody , alebo ako ? *-)
ODPOVEDAŤ
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (29.10.2008, 15:00)
Janka, presne tak, v kvapke vody som rozriedila praskovu farbu a šup po kvapkách do hmoty..... |:o)
ODPOVEDAŤ
Jana H. (bobenko) ID 2706, mimibazar.sk/bobenko (29.10.2008, 17:49)
:-) :-) Ďakujeeeeem |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (28.10.2008, 19:26)
Tato hmota vyzera suoer.Chce sa opytat,kolko jej asi vyjde lebo kamoška chce aby som jej urobila prsia a cchem sa opytat ci to bude dost na potah torty a na podprsku a ramienka???Dik za odpoved,torta bbude takato velka: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7715&user=49716
ODPOVEDAŤ
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (28.10.2008, 19:33)
Mariana, mne to vyslo na to, co vidis na fotke + mi este ostalo...takze by to malo byt dost :) (^)
ODPOVEDAŤ
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (28.10.2008, 20:06)
DIIIIIIIIIIIIK tak bude kolko bude,lebo s marcipanom je kopec roboty,tak by som toto urobila dik este raz maj sa krasne a dik za supis recept (L)
ODPOVEDAŤ
maria v. (misa2406) ID 60887 (27.10.2008, 9:39)
No tak to určite vyskušam,škoda že som ten recept nevedela skor,ďakujem (Y)
ODPOVEDAŤ
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (27.10.2008, 13:57)
Maria, nech sa podari..... inak, aj ja som presovcanka :) :-$ :-$ :-$
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (25.10.2008, 21:52)
Slavi, tak som dnes vyskusala tuto hmotu, taka som bola zvedava ;-)detom velmi chutila (zajic) (Y)dakujem za super receptik, dobre s a s nou pracuje (Y)aj ked ja som na take veci lava :-$ aha http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=8236 toto som dnes stvarala, bolo to len na skusku, ked budem robit nejaku tortu, tak toho budem musiet spravit este raz tolko |:o) a hlavne sa s tym viac pohrat (L) (L) (L)vdaka (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (25.10.2008, 22:22)
si sikovna...a je to ozaj velmi pekne...tesim sa, ze sa Ti praca s nou pacila :) (L) (L) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
žaneta r. (zanetkar) ID 46401 (24.10.2008, 12:18)
Moc šikovný recept,moc díky za tip...
určitě vyzkouším (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (24.10.2008, 14:19)
drzim palce, nech sa podari :-) (hello) (flower)
ODPOVEDAŤ
Olga C. (Init) ID 46563 (22.10.2008, 20:21)
Jéé, tak to je recept, ketrý jsem ještě neviděla, s dovolením ukládám, určitě vyzkouším (Y) (D)
ODPOVEDAŤ
Olga C. (Init) ID 46563 (22.10.2008, 20:21)
Jéé, tak to je recept, ketrý jsem ještě neviděla, s dovolením ukládám, určitě vyzkouším (Y) (D)
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (21.10.2008, 19:23)
Slávka, to sa robí kopírovať košické letisko ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) krásna tortička a je vidieť, že tá práca stála za to, spokojnosť našich (Z) (X) je nadovšetko (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (22.10.2008, 18:45)
Evka, ja som si myslela, ze na to nikto nepride.... ;-) (H) ;-) (H) ;-) (H) ;-) odhalila si ma.... :-D :-D :-D ale hlavne, ze sa Danik tešil :) (^)
ODPOVEDAŤ
Kristína Š. (kristi8584) ID 50693 (21.10.2008, 15:33)
Ahojte, ja som s touto hmotou začínala ako s prvou poťahovať, išlo to celkom dobre,aj ružičky som z nej robila, a dokonca aj piestiky sa mi podarili urobiť, ako poťah nestvrdne úplne no ružičky boli ako z cementu- tvrdé-takže pekne držali....ja som do práškového cukru vždy ešte zamiešala aj mandlový puding a trochu sušeného mlieka a tak to trochu chutilo , no prešla som na cukríkovú hmotu, ktorá v našej rodine suverénne vedie a aj sa s ňou super robí....no je to všetko o tom kto má aké chute...
ODPOVEDAŤ
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (21.10.2008, 16:51)
Kristinka, s tým pudingom to moze byt dobre... mas pravdu, neviem popisat tu chut...trosku mi vonala po mandliach, lebo som tam dala tu aromu... a robilo sa s nou ozaj super...aj kvietocky som robila a boli pekne :) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Kristína Š. (kristi8584) ID 50693 (21.10.2008, 21:32)
a skus tam pridať aj trošičku sušeného mlieka- nie vela, len aby to dalo dobrú chuť- taku podobnú tomu mliečnemu...
ODPOVEDAŤ
Mária K. (masenka) ID 166, mimibazar.sk/masenka (21.10.2008, 11:25)
Slávka, nechuti to potom ako cesto ked tam ide tolko muky? Ja robievam takmer len zo suseneho mlieka,lebo ta hmota nam chuti najviac, a rada by som vyskusala aj toto,pretoze to Laktino je drahe ako slak, ale co ta chut?
ODPOVEDAŤ
Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 (21.10.2008, 9:28)
táto hmota sa vola inak aj Varna, je ozaj lacnejšia a na poťahovanie fajn, ale na jemné kvetiiny nie veľmi vhodná...ale najviac sa jej minie na poťahovanie, tak sa dá ušetriť...
ODPOVEDAŤ
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (21.10.2008, 11:18)
Gabika, presne tak sa vola...len ja som si ten nazov neskopirovala.. :(.... dakujem za komentarik.....
ODPOVEDAŤ
zdena l. (žabada) ID 47710 (21.10.2008, 6:34)
Také vyzkouším, sušené mléko je tak drahé +o(
(L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Slávka K. (slavenka) ID 760, mimibazar.sk/slavenka (21.10.2008, 11:19)
veru drahe...tak skusam aj ine alternativy.... (clamp) a toto sa mi osvedcilo...vdaka patri autorovi tejto hmoty... (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 183 (zobrazuje sa 161-180)<< predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu