. .. .. .. .. .. .
. .

Maďarský guláš - RECEPT 7270

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 42443 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 304 návštěvníkov)


Maďarský guláš


[ recept č. 7270 zo dňa  ]


Maďarský guláš


POTREBNÉ PRÍSADY

600g bravčového pliecka, 3-4 veľké cibule, 3 strúčiky cesnaku, 2 lyžice mletej sladkej papriky, 2 paradajkové pretlaky, 1 lečo, 1 lyžica kryštál. cukru, voda, soľ, mletá rasca,

POSTUP PRÍPRAVY

v obrázkovom...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

potrebujeme
Cibuľu pokrájame...nemusíme príliš na jemno,lebo sa rozvarí...dáme na horúci olej a restujeme
Keď je cibuľa orestovaná do stredne hneda, pridáme pokrájané mäso....pri guláši je dôležité práve mať orestovanú cibuľu tak na tmavo, lebo dodá jedlu tú pravú chuť!!!
Keď sa mäso zatiahne a trochu opraží pridáme soľ a rascu...restujeme až kým sa neodparí voda ,čo pustilo mäsko.
Potom pridáme paradajkový pretlak a cukor....restujeme....opražením stratí pretlak kyslosť...
keď zmes zhustne pridáme cesnak
cesnak chvíľu porestujeme a pridáme mletú papriku...zalejeme vriacou vodou
pridáme lečo a dusíme
podávame s knedľou...je výborný a nepotrebuje zahusťovať


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Šišky podľa starkej | Maďarský guláš | OSIE HNIEZDA -škoricové >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 109 (zobrazuje sa 101-109)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6
Jana C. (Naja) ID 3566, mimibazar.sk/najaa (5.10.2008, 10:56)
Gabika tvoj Madarsky gulas je fantasticky (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)Dnes ho varim uz po druhy krat co mal taky uspech |:o) |:o) |:o) Vlastne tie tvoje recepty su vsetky fantasticke |:o) |:o) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 (3.10.2008, 15:52)
Editka som rada, keď chutilo (F)
ODPOVEDAŤ
Edita D. (Edulka) ID 10965, mimibazar.sk/edulka (2.10.2008, 9:34)
Gabika, dakujem za super recept na rýchlu a dobrú večeru (jidlo) (jidlo) (jidlo). Manželovi aj mne moc chutilo (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y).
ODPOVEDAŤ
Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 (16.9.2008, 11:50)
Kamilka priznám sa, že s cestovinou som ho ešte nerobila, ale vyskúšaj a daj vedieť :-)
ODPOVEDAŤ
Kamila B. (vikusik) ID 41103 (16.9.2008, 10:44)
Dakujem za recept do zbierky (Y)Dnes ho varím a dufam že unas doma uspeje. No rozhodla som sa ako prílohu cestovinky. Tak dufam že to bude ok. (L) (pl)
ODPOVEDAŤ
Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 (15.9.2008, 19:53)
Martinka som rada, že chutilo :-$
ODPOVEDAŤ
Martina H. (Ruby) ID 47288 (14.9.2008, 21:44)
...vynikajuce (Y)...dnes bolo na obed... :-)
ODPOVEDAŤ
Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 (12.9.2008, 17:00)
Evi súhlasím...guláš je vtedy pravý guláš, keď má peknú tmavú farbu a tú mu dá cibuľa ....tá ho ešte aj zahustí a netreba už žiadnu múku....a o chuti ani nehovorím...inak je to len gulášová polievka ;-)
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (11.9.2008, 22:31)
mňam , presne takto ho robím aj ja , tá hnedá cibuľa tomu okrem chuti urobí tú omáčku správne tmavou (Y) (Y) (Y) (Y) už tuším, čo budeme obedovať (pl) (pl) (pl) v najbližších dňoch (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 109 (zobrazuje sa 101-109)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu