. .. .. .. .. .. .
. .

♥ GAŠTANOVÁ TORTA ♥ bez múky a pridaného cukru !!! - RECEPT 40301

TORTY

ID 64179 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 418 návštěvníkov)


♥ GAŠTANOVÁ TORTA ♥ bez múky a pridaného cukru !!!


[ recept č. 40301 zo dňa  ]


♥ GAŠTANOVÁ TORTA ♥  bez múky a pridaného cukru !!!


POTREBNÉ PRÍSADY

Kočky zlaté... Receptík na túto tortu som dostala od kamarátky Esterky, ktorú týmto pozdravujem ♥ V relácii "Tajomstvo mojej kuchyne" ju piekla Kamila Magálová. Je to torta pre všetky oslavy, svadby, krstiny, či len tak k nedeľnému posedeniu, proste všestranná a naozaj MAXI DELIKÁTNA !!! Garantujem úspech na všetky strany. ...A Ako opísala Kamila pri príprave torty : "Garantujem, že ju ani do chladničky nevložíte, nakoľko od stola nikto neodíde, pokiaľ sa celá nezje"

POSTUP PRÍPRAVY

Postup je v obrázkoch... Tortička je za hodinku s prípravou aj 45min. pečením hotová. Nejde do nej ani deko múky a ani deko pridaného cukru. Nech sa páči, poďme piecť :-)
Pripravíme si :
KORPUS
8 vajec
2 gaštanové pyré (1kus má 250g)

PLNKA
2 šľahačky v prášku
3dcl mlieka
1 gaštanové pyré

+ potrebujeme
1 dcl rumu
kyslý džem
ozdôbky


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Suroviny, ktoré budeme potrebovať. (zabudla som na rum a jedno gaštanové pyré sa mi tiež zatúľalo ešte v chladničke, tieto dve veci na obrázku chýbajú) Na korpus - 8 vajec, 2x gaštanové pyré VŠETKO? Áno, to je všetko :-)) Ostatné suroviny - 1 gaštanové pyré a 2 šľahačky + 3dcl mliečka na krém a džem + rum na korpus + nejaká milá ozdôbka :-)
Oddelíme si žĺtky a bielka do dvoch misiek...
žĺtky si minútku predšľaháme
do 8 žĺtkov minútku predšľahaných, pridáme 2 kusy rozmrazeného gaštanové pyré (1ks má 250g) (v obchodoch nájdete v mraziacich boxoch blízko zmrlín) Toto mrazené pyré je dochutené - cukrom a rumovou arómou, netreba ho prisladzovať, ani nijak dochucovať...:-)
...a šľaháme až kým...
...nám vznikne takýto tuhý nadýchaný krém
so štipkou soli si pripravíme tuhý sneh zo zvyšných 8bielkov...
-naše dve masy (gaštanovo žĺtková a sneh z bielkov)
postupne zašľahávame sneh do žĺtkovo-gaštanovej masy, aby sme tú nadýchanosť neporušili. Keď to budete robiť jemnulinko, bude korpus ako páperie :-) Takže jemnulinko, ako keby ste ho hladkali a postupne, po lyžiciach pridávajte sneh, kým sa všetok neminie...:-)
takto si ho pekne uhladíme vo forme... (táto foto mala nasledovať až po ukážke formy, ktorej fotky nasledujú hneď :-)
pripravíme si formu. Najlepšie bude, ak použijete takú, ktorej priemer má 26cm. Vymazaná maslom.
lyžica múky (bezlepkáčikovia nemusia formu vysypať múkou, stačí masielko a korpus pôjde tiež dobre von)
Korpus vložíme do rúry, ktorá bola predhriata na 180°C ale po vložení sme teplotu znížili na 160°C. Pečieme 40-45minút (ja som spravila kompromis a piekla som 43minút :-D )
rúru prosím neotvárajte... korpus krásne ešte podrastie... Veľmi záleží od rúry, na akom stupni budete piecť... Kamila uvádzala presne ako píšem. Vyhriať na 180°C a po vložení korpusu spustiť teplotu na 160°C. No niektoré rúry nepečú tak "efektívne" a treba nechať radšej tých 180°C aby sa korpus dostatočne dopiekol. Najlepšie je po vybratí korpusu, vpichnúť do stredu špajdlu. Ak po vytiahnutí budú na špajdli stopy cesta, treba ešte cca 5minútiek dopiecť...ak bude čistá, je to eňo ňuňo. Ja mám el. rúru a piekla som na 160°C 43minút.
...upečený korpus necháme cca pol hodinku posedieť a vychladnúť, aby sa nám ľahšie prekrajoval... (aby vás nepomýlila fotka, že mám za korpusom ešte jednu formu, tak to je druhá torta, ktorú som zároveň robila)
...po cca 10minútkach sa nám korpus vo forme sám od okrajov pooddeľuje - takto... :-) Vtedy boky formy oddelíme a necháme vychladnúť iba na podstavci.
korpus je nadýchaný, jemnulilinký a taký dobrý, že budete mať čo robiť, aby ste z neho neuštipkovali :-)))) Úžasne vonia po celej kuchyni gaštonovo rumovou vôňou :-) (v gaštanovom pyré je rumová aróma a dostatok cukru, nemusíte sa báť, že by bol korpus bez chuti - práve naopak)
Vychladený korpus prerežeme na polovicu. Ja to robím nitkou, ktorú ťahám celým stredom z jednej strany na druhú, vtedy je zaručene rovno prekrojený, ale kľudne použite nožík, alebo iné pomôcky...:-) Pracuje sa s ním dobre, ale musíte byť opatrné, lebo je veľmi jemnulinký.
spodnú časť pokropíme rumom (1dcl) Pravdaže, ak tortičku plánujete podávať detičkám, miesto Rumu zvoľte inú variantu - nejaký punčový rozvar s rumovou arómou, alebo šťavu z kompótu s rumovou esenciou :-)
preložte si už korpus na podstavec, na ktorom ju budete podávať...
Kamila uvádza, aby sa použil džem ríbezľový, malinový, višňový. Skrátka taký správne kyselkavý a ostrejší, aby bol príjemným spestrením pre chuťové poháriky. Ja som použila náš kyslý mirabelkový a veru som urobila MAXI dobre :-)
...
PLNKA - potrebujeme dve šľahačky v prášku (je to správna varianta, nakoľko živočíšna šľahačka by sa po chvíli poroztekala a nedržala by tak konzistenciu ako prášková) Nebojte sa, je to super chuť :-)))) Takže 2 šľahačky, 1 gaštanové pyré a 3dcl studeného mlieka
mlieko + šľahačky
spolu predšľaháme do polo tuha (cca 30sekúnd)
...pridáme rukami pomrvené rozmrazené pyré (1kus 250g)...
...a šľaháme aspoň 2,5 - 3minútky, aby krém poriadne narástol a držal ako "hluchý dvere" :-) Bude mať farbu bielej kávy, neodolateľnú vôňu a ak sa nezdržíte ako ja a ochutnáte, tak zistíte, že by sa dal jesť aj samostatne s malinami, jahodami, skrátka lahôdka neuveriteľná... preto radšej nechutnajte, aby zostalo do torty :-D
polovicu natrieme na korpus - porumovaný a natretý džemom
...takto :-) Nemusíte úplne po kraje, keď plnku zakryjete druhým korpusom, plnka sa časom krásne spojí s okrajmi. Nechajte kľudne 0,5cm od okraja voľné miesto.
Priložíme druhú polovicu korpusu a ideme potierať druhou polovicou plnky
...
dozdobíme podľa fantázie (ja som použila presne tie zdobítka, aké použila Kamila Magálová) Tortičku nechajte minimálne 3hodinky odpočívať - v chlade, aby nasiakla rumom, džemom a plnkou do špiku, ľahulinko sa krája, plnka nevyteká, nepotrebujete ani extra ostrý nôž :-D Ja som mala túto dopečenú o ôsmej ráno a koštovali sme o štvrtej poobede a bola presne akurát.
...v reze
tortička sa zjedla takou rýchlosťou, že som ju ledva nafotila :-) Výhodou je, že aj tí, ktorí veľmi sladkému neholdujú, si prídu na svoje. Jemná chuť, ľahký korpus, žiadne ťažké maslové, pudingové plnky, na ktoré sa mne osobne už aj ťažko pozerá...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Matovo-medovkovo- bazovy sirup | ♥ GAŠTANOVÁ TORTA ♥ bez múky a pridaného cukru !!! | Kitty >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 141 (zobrazuje sa 41-60)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >>
Zuzka B. (ZuzankaB) ID 8475 (10.8.2011, 11:09)
Ahojte. Aj ja som vyskúšala tento super recept a tu je výsledok: http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=818441 bola mňamózna!!! (clamp) (clamp) (clamp) ďakujem za recept (L)
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (10.8.2011, 20:00)
Zuzka, prekrásna milá (^)
Nápad s gumovými srdiečkami je vynikajúci |:o) (Y)
Krásne dievčenská, Adelka mala určite radosť (^) ^o) (^)
Teším sa, že aj tebe sa podarila a splnila očakávania :-)
(P) je pridaná :-)
(L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Lýdia A. (Lia) ID 4661, mimibazar.sk/lia (9.8.2011, 14:33)
Uz dlhsie som sa chystala vyskusat tuto ospevovanu dobrotku a dnes na nu prislo (radost) . Robila som iba z polovicnej davky v malej forme, len tak pre nas na doma, z dlhej chvile (smich) (smich). Rychlo som odfotila, lebo vecera sa asi nedozije (zajic) . Je vyborna. Takto vyzera moja verzia http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=818201 . Nabuduce smelo sparvim na nejaku rodinnu oslavu (^) Dakujem za skvely a jednoduchy receptik.
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (9.8.2011, 18:43)
Lydka, veľmi sa teším úspechu (^) aj v tvojej rodinke (F)
Veľmi krásne sa ti podarila (Y) ^o)
(P) už už idem šupnúť medzi ostatné pre inšpiráciu |:o) (F)
Ej, ale by som si z nej dala...veru si mi narobila chúťky ,-) ale ostanem dnes doma s dlhým nosom :^) :´( ,-) ,-) ,-) ,-)
(L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Martina S. (malinke2) ID 128900 (8.8.2011, 13:39)
Akurát som dnes v obchode pozerala na to gaštanové pyré že čo by sa z toho dalo urobiť keďže s tým nemám žiadne skúsenosti a myslím že za túto dobrotu ma môj (cinky) bude nosiť na rukách (pusa) keďže on takéto maškrty (zajic) rovnako ako moja (X) každopádne dám vedieť ako to dopadlo a za inšpiráciu ďakujem :-$ [A] (clamp)
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (8.8.2011, 19:01)
Maťka, držím palce, nech sa podarí |:o)
Budem rada ak napíšeš, ako ste si pochutili ^o)
(L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (31.7.2011, 12:07)
Fantastická,neskutočne lahodná tortička,veľká vďaka za receptík!!!!!!! Takto dopadla moja snaha - http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41799&user=90150 (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (K) (K) (K) (K) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (31.7.2011, 19:41)
Ďakujem Ivet :-)
(P) (P) úžasnej a ukážkovej (^) som priložila k fotopostupu (L)
Naozaj prenádherná tortička a vynikajúca inšpirácia pre pekáročky |:o)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
(clamp) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (1.8.2011, 17:03)
Marika,skutočne geniálna tortička,nevedela som si predstaviť,aký to môže byť korpus bez múky,keby tam boli aspoň orechy *-) Ale gaštanové pyré a vajíčka *-) no ale výsledok bol dokonalý!!!! O plnke ani nehovorím!!!! (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) Ešte raz,srdečná vďaka (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (C) (C) (C) (C) (C) (C) (C) (K) (K) (K) (F) (F) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (1.8.2011, 20:01)
Veľmi sa teším, že ťa ten korpus neodradil,práve naopak, nakopol... ,-)
My sa jej tiež nevieme dojesť (H) ,-) ,-)
A korpus do koláčov už ani iný nerobím,
lebo tento je ľahulinký ako pierko |:o)
(L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Andrea K. (andrea181) ID 69522, mimibazar.sk/andrea181 (31.7.2011, 11:07)
Tak túto tortičku som robila včera na oslavu a je naozaj famózna! Nič lepšie som nejedla...ľahká na prípravu, ľahučká, jemnučká no úplne super! Určite budem robiť aj najbližšie na nejakú oslavu.
Dakujeme za receptík. |:o) |:o) |:o) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (31.7.2011, 18:51)
Adi, ďakujem krásne za pochvalný komentárik :-)
Veľmi sa teším, že (^) žne také úspechy... ^o) ^o)
(L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Klaudia H. (Klaudia1711) ID 112679 (24.7.2011, 23:04)
Pridavam dalsie velmi pozitivne hodnotenie! Torticka mizne ako gafor! Neviem, ci by vobec dake stopy po nej nasli americki specialisti z CSI :o))) Velmi chutnunka bola!
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (25.7.2011, 8:26)
Klaudi, ďakujem krásne za pochvalný komentárik (F)
(L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Andrea P. (galanecka) ID 81928 (15.7.2011, 10:25)
Dobrý deň, chcem dnes vyskúšať vašu všetkými vychválenú tortičku (^), chcem sa len spýtať či mi neviete poradiť do akej veľkej formy by stačil váš rozpis ak by som ju chcela robiť do srdcovej formy? ďakujem a prajem veľa úspechov v pečení (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (15.7.2011, 11:16)
Adi, aký priemer má tá srdcovka čo máš doma? Kruhová na pomer surovín v recepte má 26cm. Ja by som teda zvolila dávku z 2/3 surovín, ak má tvoja srdcová priemer cca 25cm. :-) Ak je menšia, tak kľudne aj z polovičnej dávky, z tých 4vajíčok...
ODPOVEDAŤ
Andrea P. (galanecka) ID 81928 (15.7.2011, 13:21)
Ďakujem, keď prídem z práce musím to odmerať a nejako to odhadnem podľa vašej rady. Ja mám dve srdcové formy (malú a veľkú) jedna bude ok. Mala som obavu, aby nebola tá torta nízka. Snáď sa podarí. *-)
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (16.7.2011, 8:29)
určite sa podarí (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (15.7.2011, 8:44)
ja som korpus piekla včera, bude na zajtrajšiu oslavu, plniť budem dnes večer, alebo radšej zajtra ráno *-) *-) *-) *-) *-) *-)
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (15.7.2011, 11:13)
Ani, kľudne aj dnes môžeš. Tie práškové šľahačky vydržia aj 4dni (Y)
A tortička ti cez noc aspoň krásne nasiakne chuťami a vôňami :-)
ODPOVEDAŤ
Zuzana K. (zuzika81) ID 179386 (13.7.2011, 15:10)
Vynikajúca (^), zmizla pred očami behom hodiny (clamp) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (14.7.2011, 12:47)
Super Zuzka, teším sa že pochutila |:o) |:o)
(L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Zuzana K. (zuzika81) ID 179386 (15.7.2011, 9:06)
(L) (L) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Andrea F. (Ajka7) ID 56938, mimibazar.sk/ajka7 (12.7.2011, 23:03)
Vas recept ma velmi zaujal,akurat som ju dopiekla,uz oddychuje v chladničke. Dufam,ze bude super ,-) Piekla som sama sebe k narodeninam :-)
Ale chcem sa opytať,to cesto som mala take akoby mokré,strašne krehké,to ma také byt??
http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=812343
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (13.7.2011, 7:00)
Adi, áno cestíčko je veľmi krehučké, nakoľko tam nie je múka.
Neboj, všetko bude ok (Y)
Potom daj vedieť, ako ste si pochutili (zajic) (^)
Všetko naj naj k narodeninám (sampus)
ODPOVEDAŤ
Zuzana G. (suezuz) ID 31391 (9.7.2011, 22:30)
Ja som túto skvelú tortičku upiekla pre našu Terezku k tretím narodeninkám a bola výborná. Ďakujem za skvelý recept! a tu je jej foto pre inspiraciu: http://www.modrykonik.sk/fotoblog/suzie/album/terezka-3-rocky/7240483/
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (10.7.2011, 7:49)
Zuzi, prekrásne si sa s ňou vyhrala (Y)
Som veľmi rada, že sa (^) podarila a že chutila (zajic)
(L) Terezke všetko naj naj naj k tretím narodeninkám (pack) |:o)
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (3.7.2011, 10:35)
http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=810060 Tak tu je posledný kúsok, len len som to stihla, chutila veľmi aj synom, ktorí ju predtým nejedli, budem ju robievať často, len si musím urobiť zásoby gaštanového pyré, lebo už mám v mrazáku len jedno...a parížsky šalát tiež veľmi chutil, zjedol sa rýchlosťou blesku, ďakujem za super recepty, ahoj! (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (5.7.2011, 14:22)
to som radáááááááááááááááááááá ^o) (radost) (radost) (radost)
(sampus) (sampus) (sampus) (sampus) (sampus)
,-) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (^) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Jana K. (Janka97611) ID 63645, mimibazar.sk/janka97611 (2.7.2011, 20:54)
(^) (^) (^) Marikááá mnam (^) som dnes robila (X) k narodeninkám všetkým velmi chutila (zajic) urcite si ju zopakujeme ziadnu muka ani cukor supééér
len som nestihla (P) :-( mozno nabuduce (F)
(L) vdaka za super lahucky receptik (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (19.7.2011, 14:33)
Janiiii 8o| |:o) |:o)
Ďakujem krásne za komentárik (L)
Teším sa, že (^) pochutila (zajic)
A nabudúce sa budem tešiť na (P) ^o) ,-) ,-)
(L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Miroslava U. (miricka) ID 3228 (30.6.2011, 21:39)
Ahoj,
vcera som urobila a dnes darovala za vysvedcenie a som uplne natesena,tato torta nema chybu.Super recept.
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (19.7.2011, 7:02)
Mirka, :-) ďakujem ti krásne (H)
Teším sa, že si si (^) vybrala pre tvojho školáčika (skolak) za odmenu
|:o)
(hello) (zajic) (zajic) |:o) |:o) |:o)
(L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Ivana T. (Mady) ID 3024, mimibazar.sk/mady (30.6.2011, 21:05)
(^) som vyskúšala aj ja http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=809913 - za vysvedčenie http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=809592 - je vynikajúca - dala som len 6 vajíčok a 1,5 pyré + ostatok (1,5) do plnky (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (1.7.2011, 8:06)
Mňam, mňam, mňam (Y) (Y) |:o)
Teším sa, že pochutila (^) (C)
Hneď by som si kúsoček dala :-S ,-) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Andrea M. (andrejina74) ID 174295 (29.6.2011, 22:09)
Mám 3 otázky prosím, nemáte skúsenosť, že aký je stav torty, ak ju urobím 2 dni vopred??? Ak na plech, veľkosť??? Teplota pečenia je daná na elektrickú, alebo teplovzdušku???
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (30.6.2011, 6:32)
Adi,
1. torta vydrží aj 4dni v chlade
2. neviem odpovedať, ešte som na plech nerobila ,-)
3. teplota pečenia je daná pre el.rúru. Ja mám multifuknčnú s ventilátorom.
ODPOVEDAŤ
Andrea M. (andrejina74) ID 174295 (30.6.2011, 21:28)
Ď, Ď, Ď !!! (hello)
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (1.7.2011, 8:03)
(L) ,-) (hello)
ODPOVEDAŤ
Andrea M. (andrejina74) ID 174295 (4.7.2011, 21:04)
noooo ... a vydarila sa ... úplne ako Tvoja, tiež som mala po ruke srdiečkové ozdôbky ... a veru, nepamätám si, ktorá torta sa zjedla v jeden deň ... naozaj ľahučká ako pierko ... (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (5.7.2011, 14:18)
Adi, tak to som veľmi rada |:o) ^o)
(L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Renáta L. (renatka77) ID 140438 (27.6.2011, 8:49)
Výborný recept, ďakujem. Skúšala som to robiť na plechu a mal úspech.
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40941&user=140438
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (29.6.2011, 12:58)
Reni |:o) |:o)
Super nápad, určite aj ja vyskúšam ^o) (L)
(P) pre inšpiráciu už v postupe (F) (L)
ODPOVEDAŤ
Michaela C. (michaela2107) ID 129046 (27.6.2011, 16:40)
tak to je super napad (Y) torticka vyskusana bola cize nabuduce plech (L)
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (23.7.2011, 12:24)
aj ja sa veru na ten plech chystám ^o) ,-) ,-)
ODPOVEDAŤ
Denisa M. (geena) ID 144758 (27.6.2011, 8:43)
aj ja som sa pridala ku gastanovej davovej psychoze :) torta bola fakt výborna
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (5.7.2011, 20:03)
,-) Deni, ďakujem krásne :-) ,-)
Tá davová psychóza ma pobavila ,-) |:o) (L)
Teším sa, že chutila (zajic) (hello)
ODPOVEDAŤ
Alžbeta B. (babetka) ID 159230 (26.6.2011, 21:46)
Marika [A] srdečná vďaka za názorné a vyčerpávajúce informácie ohladne použitých surovín,tú sojovú som kúpila ale ešte neprišla na ńu rada na použitie,vydarená gaštanová tortička (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (30.6.2011, 13:36)
Babetka, tešíííííííííííííííííííííííííííííííím sa 8o| |:o) (radost) (radost) (radost)
Ja si idem tiež tú litrovú nakúpiť do zásoby, lebo tortička sa u nás doslova vždy spráskne za pár hodín ,-) (cinky) (zajic) (zajic) ,-) ,-)
(L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Katarína S. (ketrin 01) ID 43779, mimibazar.sk/ketrin01 (26.6.2011, 20:18)
(F)Marika (F), včera som opäť robila túto dobrotu, tentoraz na plechu -menšom... a ostal z neho už len kúsok. (zajic)..vynikajúci a pritom tak jednoduchý koláč (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Marika S. (finka) ID 64179 (29.6.2011, 13:00)
Katiii 8o| to som radaaa 8o| |:o)
Super (Y) A dúfam, že môjmu [A] tiež chutilo ^o) (zajic)
Pre Ďurinka (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Celkom: 141 (zobrazuje sa 41-60)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu