. .. .. .. .. .. .
. .

Sladké briošky - RECEPT 11297

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

DOMÁCE PEKÁRNE

ID 82677 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Sladké briošky


[ recept č. 11297 zo dňa  ]


Sladké briošky


POTREBNÉ PRÍSADY

150 ml mlieka, 30g cukru (ak chcete sladšie tak 40g cukru), štipka soli, 40g masla, 280g hl. múky, 9g čerstvého droždia, mak na posypanie

POSTUP PRÍPRAVY

Tieto skvelé briošky robím v pekárni Moulinex XXL Baguette.
Všetky prísady vložíme do pekárne, nastavíme program 9 - Bagety a kôrku čislo 1. Ak necháte 2 (medium) briošky prihoria. Ked pekáreň cca 5x zapípa vyberieme cesto a vytvarujeme 4 rovnaké bagety. Postup na tvarovanie bagiet nájdete na www.club-paneo.com
Keď budete tvarovať briošky, doska nemusí byť pomúčená, cesto sa nelepí.
Je dôležité, aby ste nenechávali briošky dlho po dopečení v pekárni, potom kôrka veľmi výrazne zhrubne.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Takto vyzerajú pred pečením.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Rýchla roláda | Sladké briošky | Kuracie s banánom >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
karolina k. (katulikzlatulik) ID 115409 (24.4.2013, 22:15)
fantasticke briosky (Y) akurat mi trosku prihoreli.. ako dlho ich treba piect? ja som ich potrierala aj vajickom, a potom som dala mak.. myslite, ze preto mi trosku prihoreli?
ODPOVEDAŤ
Alena M. (Alami) ID 14670, mimibazar.sk/alami (19.4.2013, 8:32)
Veronika, včera som piekla tieto tvoje bagetky-briošky a sú naozaj výborné (Y) (Y) (Y) (Y) (Y). Boli mäkučké, žiadna tvrdá kôrka na vrchu. Super.
Syn má alergiu na mlieko, takže ja som použila vodu, (s mliekom by boli isto ešte lepšie) a masielko rastlinné. Používam sušené droždie, takže som si dala lyžičku sušeného a všetko bolo ako má byť. Vďaka za výborný recept, pridávam si k receptíkom na pravidelné pečenie (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Livia M. (liviam) ID 19540 (31.1.2011, 13:56)
Velké ďakujeeeeeeem za tento úžasny receptík, je skvelý, nabudúce robim z 3tej dávky (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Katarína O. (KatherineSK) ID 1403, mimibazar.sk/katherinesk (1.3.2009, 15:06)
Mňam, mňam, vyzerajú úžasne. (Y) Už som si ich šupla k obľúbeným receptom. Čoskoro sa aj ja stanem majiteľkou tejto DP - už sa tešííím :-)
ODPOVEDAŤ
Darina R. (dadulka19) ID 8655, mimibazar.sk/dadulka19 (17.2.2009, 11:39)
ďalší fajn receptík (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu