. .. .. .. .. .. .
. .

Tvarohová štrúdľa - RECEPT 7996

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 45553 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov)


Tvarohová štrúdľa


[ recept č. 7996 zo dňa  ]


Tvarohová štrúdľa


POTREBNÉ PRÍSADY

1 lístkové cesto* 500g tvarohu* vajíčko* 2 bal. vanilínového cukru* kryštálový cukor podľa chuti- ja som dala asi 4-5 polievkových lyžíc* vajíčko a mlieko na potretie

POSTUP PRÍPRAVY

Fantastická dobrota z lístkového cesta.....zjedla sa veľmi rýchlo....

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Lístkové cesto natenko rozvaľkáme.....
tvaroh rozmiešame s vajíčkom a so všetkým cukrom...
navrstvíme na cesto.....
kraje preložíme....
a zavinieme....
preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a potrieme rozšľahaným vajíčkom...
Pečieme podľa typu rúry asi 20 minút pri teplote 180- 200°C. Po upečení povrch potrieme horúcim mliekom. Všetkým stravníkom prajem dobrú chuť!!!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Užhorodský makový zákusok | Tvarohová štrúdľa | Pre Lucaska >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Erika B. (ejuska2586) ID 37828 (24.7.2011, 14:44)
vyskúšame (Y)
ODPOVEDAŤ
Silvia K. (silviakov) ID 45553 (31.7.2011, 18:28)
8o| potom pošlite aj mnee
ODPOVEDAŤ
dedo u. (dedo_udrzbar) ID 94143 (29.4.2009, 22:55)
cafte. robil som sice jablkove strudle, ale ze skusim tvarohovu. cesto mam svoje, nie listkove. tak som to zbuchal dokopy, vlozim tvarohovu rolku do rury a vytiahol som vianocneho kapra. ved mrknite, jablkove vysli ako vzdy :)

http://img142.imageshack.us/gal.php?g=strudlatvarohova.jpg
ODPOVEDAŤ
Peter J. (favorit123) ID 134827 (12.11.2010, 0:11)
Stalo sa ti to preto, pretože si štrudlu po stočení nepopichal ihlickou niekoľko krát a preto ti praskla. Je to jasná vec. Dobru chuť - kroch, kroch.
ODPOVEDAŤ
Silvia K. (silviakov) ID 45553 (30.4.2009, 15:11)
noo :-) to sa mi este nestalo :-)
ODPOVEDAŤ
Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (30.4.2009, 7:23)
no sila, to čo sa im stalo??? *-) *-) *-)veď jablkové máš fakt krásne!!!!
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (17.10.2008, 22:19)
Silvi, vieš, čo som teraz obdivovala na tvojich fotkach??? Sranda - ale krásne vyvaľkané cesto :-$. Mne sa tak nikdy nemôže stať +o(. Je na to nejaký špeci postup, alebo si to len tak pekne tvaruješ vaľkaním? *-)
ODPOVEDAŤ
Silvia K. (silviakov) ID 45553 (18.10.2008, 10:16)
Martinka, kupované lístkové cesto je v tvare obdlžníka. Len tak ho vaľkám a vaľkám a ten tvar ostane zachovaný.... (L)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (18.10.2008, 11:09)
To ja viem Silvi, kupujem a používam aj ja také, ale keď to cesto rozmrazím a vaľkám tak mi ide na všetky strany, len tak ako by mohlo tak nejde :-$. Ale ved prax ma naučí :-)
ODPOVEDAŤ
Silvia K. (silviakov) ID 45553 (19.10.2008, 22:45)
Tak to musíte vaľkať nie do všetkých strán, ale snažiť sa aby si zachovalo pôvodný tvar. Viem, že sa o to zrejme pokúšate, raz sa vám to podarí. (L)
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (17.10.2008, 20:28)
pomooooooooooc tvaroh, ja by som ju celú zjedla sama ,máaaaaaaaaaaaam 8o| 8o| 8o| 8o| 8o| 8o| j ja chceeeeeeeeeeeeeem 8o| 8o| 8o|
ODPOVEDAŤ
Silvia K. (silviakov) ID 45553 (17.10.2008, 20:40)
Mne sa z nej bohužiaľ zvýšila iba polovica...... (K)
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (17.10.2008, 20:43)
:-D :-D :-D :-D :-D ;-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu