. .. .. .. .. .. .
. .

dokonalé kysnute cesto - RECEPT 56255

Alena P. (saska) ID 3921
.
mimibazar.sk/saska
Oblasť: Prešov
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 10.5.2006
Naposledy: 22.3.2024 14:06
Aktualizácia: 8.11.2023 23:00
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 1
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 736
RODINNÉ FOTOGRAFIE 5
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 29
NÁVODY 0

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov)


dokonalé kysnute cesto


[ recept č. 56255 zo dňa  ]
PRO INSPIRACI


dokonalé kysnute cesto


POTREBNÉ PRÍSADY

1 šálka jogurtu alebo kyslého mlieka 0,5 šálky oleja 1 balík sušeného droždia 1 kávová lyžička soli 1 polievková lyžica cukru 3 šálky polohrubej múky 1 vajce
<< Orechove nepecene hrudky | dokonalé kysnute cesto | Ako listkové cesto >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Ivana K. (Kankakm) ID 311009 (5.3.2015, 8:59)
Robím z tohto cesta buchty plnene malom alebo lekvarom a sú fantastické. Odporúčam
ODPOVEDAŤ
Eva K. (Jolana) ID 36903 (28.4.2014, 17:45)
Práve som dopiekla z tohto cesta pizzu......suroviny som spracovala v pekárničke, najprv som dala tekuté a až potom sypké veci, tak ako mi poradila priateľka......cesto sa krásne spojilo a aj vypracovalo, krásne nakyslo, veľmi dobre sa mi s ním pracovalo je tvarovateľné, to znamená, že je vhodné aj na záviny , je pružné, rozpis surovín je presný, cesto nie je lepivé...chuť cesta výborná, cesto je ako vatička, cesto je vhodné na slané aj na sladké koláče, posúchy, pizzu.....vrele DOPORUČUJEM!!! (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Eva K. (Jolana) ID 36903 (26.4.2014, 16:11)
.....chcela by som vedieť, čo všetko z tohoto cesta robíte *-) *-) *-) *-) *-)
...alebo je to cesto len na langoše *-) *-) *-) *-)
Ďakujem za odpovede. (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Jana S. (jansam) ID 243759 (16.3.2014, 9:09)
(clamp)
ODPOVEDAŤ
MAJA B. (barny) ID 2295 (7.3.2014, 16:29)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Jana M. (medd) ID 96626 (5.3.2014, 17:20)
ja by som zmiesala suche zvlast ,mokre zvlast a potom vsetko spolu , a pre rychlejsie vykysnutie by som jogur a vajko vytiahla z chladnicky o hodinku skôr ,nech ma pri spracovani izbovu teplotu a pekne vykysne :-$ *-)
ODPOVEDAŤ
Katarína C. (katkazm) ID 116402 (4.3.2014, 18:02)
podla mna vsetko dokopy. zo suseneho drozdia sa asi nerobi kvasok *-)
ODPOVEDAŤ
Mária B. (Ria52) ID 217005 (18.2.2014, 13:20)
ja by som povedala ze vsetko spolu vymiesat pretoze tam idu susene drozdie nechat vykysnut *-) *-) *-)
ODPOVEDAŤ
Ľubica B. (merlin_ja) ID 115208 (18.2.2014, 12:28)
a postup? všetko zmiešať, či do toho jogurtu droždie ako kvások? som laik a začiatočník :-$
ODPOVEDAŤ
Alena P. (saska) ID 3921, mimibazar.sk/saska (18.2.2014, 17:37)
Asi vsetko spolu, ja somsi to prekopirovala a prave sa chystam robit
ODPOVEDAŤ
Sofia S. (sofika03) ID 11207, mimibazar.sk/sofika03 (18.2.2014, 18:53)
*-) *-)no daj vedieť vysledok ,-) ,-) ,-)
ODPOVEDAŤ
Alena L. (alal) ID 50015, mimibazar.sk/alal (18.2.2014, 19:39)
aj mňa by to zaujímalo *-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu