končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Martina F. (Falkona) ID 9152 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Výražkový chlieb[ recept č. 9368 zo dňa 12.12.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 200 ml mlieka 5 PL oleja 1 PL citrónovej šťavy 1 PL kyslej smotany 200 g výražkovej ražnej múky – kupujem v Kauflande 200 g hladkej pšeničnej múky – Gazdinka na prípravu kysnutého cesta ¾ PL soli 1 PL medu 1 PL rasce 1 v šupke uvarený zemiak (3-4 cm) - nastrúhať 1/3 kocky čerstvého droždia POSTUP PRÍPRAVY Do pekárne dávam najprv tekuté zložky, med, múku a ostatné. Je dobré najprv naliať olej priamo na miešací hák – cesto sa neprilepí - ja ho však po vymiesení vyberám,.Program 3 Opečenie 2 |
Darina R. (dadulka19) ID 8655, mimibazar.sk/dadulka19 (21.12.2008, 20:55) | |
Martinka,a nemôžem tú pšeničnú múku nahradiť tou ražnou?Dcérka má alergiu na pšenicu a kupujem jej práve túto vyrážkovú.Len sa mi ešte žiadny chlebík z nej poriadne nepodaril | |
ODPOVEDAŤ |
Martina F. (Falkona) ID 9152 (23.12.2008, 22:03) | |
Darinka,môžeš vyskúšať,aj ja to zamieňam pri niektorých druhov chlebíka,ale či sa podarí zrovna pri tomto....tak to veru neviem | |
ODPOVEDAŤ |