. .. .. .. .. .. .
. .

Pecene zemiaky s cuketou a mrkvou - RECEPT 39142

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 111668 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)


Pecene zemiaky s cuketou a mrkvou


[ recept č. 39142 zo dňa  ]


Pecene zemiaky s cuketou a mrkvou


POTREBNÉ PRÍSADY

zemiaky, mrkva, cuketa - mnozstvo a pomer podla hladu a chuti olivovy olej, petrzlenova vnat, cesnak, sol Na dresing: kysla smotana, pr. cukor, sol, cesnak, zavarane uhorky (2 ks), horcica plnotucna a dijonska

POSTUP PRÍPRAVY

Pre ne-masozravcov jeden chutny a rychly receptik:

Zemiaky nakrajame na mesiaciky, ja ani nesupem, len dobre umyjem (supka je zdrava)
Pokrajame aj mrkvu na mensie a cuketu na vecsie kusky (hrubsie koliecka a pod)
Vsetko hodime na plech
Pripravime si v mensej miske pokrajanu petrzlenovu vnat, prelisovany cesnak (podla chuti, ja som dala zo 3 struciky), osolime a zalejeme olivovym olejom.
Tuto zmes vylejeme na zeleninu a premiesame rukami.
Dame piect neprikryte do vyhriatej rury na 180-200 stupnov na cca 40 minut (aj viac ak to chcete mat zapecenejsie).

Priprava dresingu je naozaj jednoducha:
Do kyslej smotany primiesame 1 CL praskoveho cukru, 1/2 CL soli, 1CL plnotucnej a 1CL dijonskej horcice, par struckov prelisovaneho cesnaku a nastruhame 2 uhorky na jemno. Vsetko zmesame a je hotovo. Chuti lepsie ako tatarska a je ovela zdravsi

dobru chut
<< Tortička k narodeninám | Pecene zemiaky s cuketou a mrkvou | narodeninová >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Ľudmila L. (Ľudka77) ID 40675 (21.8.2012, 15:07)
dresing už je v chladničke - mňááám a papkanica v rúre - čo na tom že je vonku 33°C a ja mám pustenú rúru :-) sliny mám až po kolená, tak sa teším ^o)
ODPOVEDAŤ
Andrea S. (andsen) ID 135151 (30.8.2011, 12:07)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Helena G. (popoluska340) ID 56630 (22.5.2011, 21:31)
Baby tento receptik je uzasny chutny a rychly,a ta ten dresing jemnucky,a zdravsi ako tatarka.Toto, jedlo by som m ohla jedavat kazdy den,vyskusajte nebudete lutovat.
ODPOVEDAŤ
Denisa J. (Damia) ID 3904 (21.5.2011, 10:19)
super tip na zajtrajší obed :) ďakujeeeeeeeeeeeem (L)
ODPOVEDAŤ
Lucia B. (lucikaTN) ID 84069 (13.4.2011, 16:20)
na vikend dokupim dijonsku horcicu a ide sa na to. Uz teraz sa mi zbiehaju slinky (hello)
ODPOVEDAŤ
Lucia B. (lucikaTN) ID 84069 (16.4.2011, 12:48)
je to jedna basen proste nieco uzasne (Y) (Y) (Y) moj mm zaryty odporca gebuzin (ako nazyva tatarsku omacku, majonezu, smotanu....) sa nevedel dojest a velmi si pochvaluje aj dresing (smotanu som nahradila bielym jogurtom) (clamp) (clamp) (clamp) dakujeme za super receptik ktory sa bude u nas opakovat casto (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Helena G. (popoluska340) ID 56630 (12.4.2011, 21:28)
dakujem za dobru inspiraciu,najblizsie vyskusam,zaujala ma ta zdravsia varianta tatarskej.
ODPOVEDAŤ
Zuzana S. (Zuxik) ID 111668 (13.4.2011, 9:33)
Ahoj, robila som ju aj na grilovacke a dokonca zaryty zastanca tatarskej povedal, ze mu chuti. :)
ODPOVEDAŤ
Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (12.4.2011, 18:56)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu