. .. .. .. .. .. .
. .

Kivi zákusok - RECEPT 23510

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 9152 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Kivi zákusok


[ recept č. 23510 zo dňa  ]


Kivi zákusok


POTREBNÉ PRÍSADY

Potrebujeme: 300 g polohrubej múky, 300 g práškového cukru, 150 ml oleja, 150 ml mlieka, 6 vajec, 1 a 1/2 balíčka prášku do pečiva, tuk na vymazanie a múku na vysypanie plechu Krém: 2 tégliky smotany na šľahanie, 2 tégliky kyslej smotany, 2 balíčky vanilínového cukru, 6 PL práškového cukru, 4 kivi

POSTUP PRÍPRAVY

1. Vajcia vyšľaháme s cukrom, postupne prilejeme olej, mlieko, pridáme múku a prášok do pečiva. Dôkladne vypracujeme cesto, rozotrieme ho na vymastený a múkou vysypaný plech a pečieme 20 až 25 minút v rúre vopred vyhriatej na 180 °C.

2. Sladké smotany vyšľaháme s vanilínovým cukrom dotuha. Primiešame kyslé smotany, práškový cukor a krém natrieme na vychladnuté upečené cesto.

3. Kivi olúpeme, pokrájame na tenké kolieska a poukladáme na krém.
<< Malé srdiečko-1300g | Kivi zákusok | Piškotove rezy s pudingom >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Martina F. (Falkona) ID 9152 (17.2.2010, 19:43)
Tak ho asi vyskúšam (clamp) :-) (clamp) :-) (clamp) :-) znie to lákavo *-) *-) *-) *-) *-)
ODPOVEDAŤ
Kristína P. (Kitty26) ID 3488 (17.2.2010, 13:07)
:-) aj my ho robievame so želatínou (pst) je výýýýýýýýýýýýborný (L)
ODPOVEDAŤ
Tina H. (kokaZM) ID 102821, mimibazar.sk/kokazm (17.2.2010, 12:57)
Mňam, mňam. Presne takýto recept na kiwi rezy mám. Ale ja dávam navrch ešte želatínu : Urobíme si 1 liter zriedeného kiwi sirupu, ak je málo sladký, osladíme kryštálových cukrom. V troche sirupu rozhabarkujeme 3 Zlaté klasy a uvaríme želé. Uvarené miešame občas do polovychladnutia a potom ešte trochu teplé dáme na plnku - zalejeme plátky kiwi.
Milujem tieto rezy, sú šťavnaté, nie sú ťažké a rýchlo miznú z tácky (clamp)
ODPOVEDAŤ
Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (14.2.2010, 17:57)
krasnucke (Y) (Y) (Y)
Ja davam navrch este zelatinu zo sumienky a zlateho klasu (Y)
(L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu