. .. .. .. .. .. .
. .

Pizzove slimáčiky - RECEPT 23297

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

PIZZA

ID 30663 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)


Pizzove slimáčiky


[ recept č. 23297 zo dňa  ]


Pizzove slimáčiky


POTREBNÉ PRÍSADY

1 lístkové cesto, 15 dkg šunková saláma, 15 dkg syr eidam, 2-3 pol. lyžice kečupu, 1 menšia cibuľa, 1 vajce, majorán, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Lístkové cesto rozvaľkáme na plochu 30x30 cm, jeho povrch pokvapkáme olejom, potom rovnomerne rozložíme nadrobno nakrájanú salámu, jemne nastrúhaný tvrdý syr a nadrobno nakrájanú cibuľu. Potom to všetko smelo pokvapkáme kečupom (hustejší môžeme vopred v šálke zriediť trochou vody) a nakoniec ochutíme rozmrveným majoránom a soľou. Takto pripravené lístkové cesto opatrne z jedného konca zvinieme do rolády a na tácke necháme v chladničke aspoň 15 minút tuhnúť. Potom roládu naprieč krájame nožom so zúbkami na kolieska hrubé cca 7mm a ukladáme ich ležmo 1 cm od seba na plech pokrytý mastným papierom na pečenie. Každého slimáčika zvrchu ešte natrieme našľahaným vajcom. Pečieme cca 10-15 minút pri 180 °C do ružova. Odporúčam radšej párkrát kontrolovať stav pečenia. Sú jedinečné k vínku ! Obmenám receptu sa medze nekladú.
<< Rukolový šalát s jahodami a parmezánom | Pizzove slimáčiky | Losos s dvojitou omačkou >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Renata Halaszova R. (aniko22) ID 136025 (6.4.2011, 20:21)
vynikajuce vyzeraju (Y) (Y) (Y)A tu slamu mam kupit v celku *-)alebo dam nech my pokrajajau?Dakujem Aniko. (F) (F) (F) (F) (L) (L) (L) (L) (velikonoce) (velikonoce16) (L)
ODPOVEDAŤ
Mária S. (jantarka) ID 30663, mimibazar.sk/jantarka (3.8.2011, 9:44)
Ja som kupila salamu nakrajanu na platky a potom som ju este porezala na sliziky a tak som ju viac-menej rovnomerne ulozila na listkove cesto. Odpovedam neskoro a tak predpokladam, ze ste si uz tie pizzove slimaciky urobili. Chutili?
ODPOVEDAŤ
Eva N. (leskot) ID 98318 (8.2.2010, 21:34)
Vyskúšam na tieto slimáčiky cesto podľa Egrešky - doma urobné v mixéri ..... je veľmi krehučké, asi budem musieť krájať hrubšie kolieska *-) .............. (hello)
ODPOVEDAŤ
Mária S. (jantarka) ID 30663, mimibazar.sk/jantarka (10.2.2010, 13:52)
Hlavne nech je cesto pred rozvaľkaním schladené v chladničke, aby sa ľahšie
po naplnení zvinulo do rplády a pri krájani nelepilo na nôž. pa
(hello) (pl)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu