. .. .. .. .. .. .
. .

Parížsky šľahačkový zákusok - super a jednoduchý - RECEPT 22584

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 69860 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov)


Parížsky šľahačkový zákusok - super a jednoduchý


[ recept č. 22584 zo dňa  ]


Parížsky šľahačkový zákusok - super a jednoduchý


POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: * 4 žĺtky * 300 g práškového cukru * 150 ml vody * 150 ml oleja * 200 g polohrubej múky * 1/2 balíčka prášku do pečiva * 1 PL kakaa * 4 bielky * Krém: 4 šľahačky * 3 čokolády * ríbezľový džem na potretie * kakao na posypanie

POSTUP PRÍPRAVY

1. Deň vopred si pripravíme krém. Uvaríme šľahačky s čokoládou, necháme ich vychladnúť a dáme na noc do chladničky. Na druhý deň vyšľáháme z chladnej hmoty jemný krém.

2. Jednotlivé suroviny na cesto spolu premiešame a na záver zľahka pridáme sneh vyšľahaný zo 4 bielkov. Pripravenú masu rovnomerne vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Dáme piecť do vopred vyhriatej rúry na 25 minút pri teplote 180 °C.

3. Upečený koláč potrieme ríbezľovým džemom a potom šľahačkovým krémom. Povrch zákuska ozdobíme preosiatym kakaom a dáme do chladu.
<< Návod, ako urobiť srdce bez srdcovej formy | Parížsky šľahačkový zákusok - super a jednoduchý | NESLUŠNÁ!!!! - pipík pre švagrinku na 30 - tku :o) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Magdaléna Š. (Kajla24) ID 311562 (21.5.2016, 18:51)
chcem sa opýtať kolkoml ste mali šľahačku a kolko gramovú čokoládu... a ak dám na 4x250 ml šľahačky iba jednu 100g čokolády...bude to mať rovnaký efekt? dakujem (F)
ODPOVEDAŤ
Denisa R. (denca13) ID 14351 (30.5.2010, 20:11)
Včera som robila koláčik, tiež som dala pod šlahačku banány a bol proste úžasnýýýýýýý (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) Ešte som parížsky krém nerobila som sa bála či to zvládnem ale je to úplne jednoduché, ďakujem za receptík
ODPOVEDAŤ
Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (20.2.2010, 22:53)
Zajtra ho idem robit, kedze parizsku slahacku milujeme, nemohla som dlho otalat ,-) Slahacka sa uz chladi v chladnicke... Na dzemik dam este banany na kolieska, takto to mame radi (Y) Uz teraz sa mi slinky zbiehaju :-$ (H)
(L)
ODPOVEDAŤ
Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (21.2.2010, 19:50)
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMHHHHHHHHHHHHHHH, na kolaciku si prave pochutnavam (Y) (Y) (Y) |:o) |:o) |:o) Je to snad najuzasnejsi kolacik na svete (clamp) Ako som uz pisala, pridala som aj bananiky a piskot som trosku pokvapkala rumom (H) Je uzasnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy !!!!
(L) (L) (L)
Gabriela
ODPOVEDAŤ
Katarína B. (keiko19) ID 83866, mimibazar.sk/keiko19 (19.2.2010, 21:45)
Super koláčik ..celý plech bol behom večera fuč... (L) (L) (L) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (24.1.2010, 12:59)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
lenka t. (plienočka) ID 13045, mimibazar.sk/plienocka (24.1.2010, 11:07)
(Y) (Y) (Y) (Y) tento poznám, je naozaj fajnový!! (zajic)
ODPOVEDAŤ
dada t. (cica-mica) ID 102843 (24.1.2010, 10:31)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu