končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Eva G. (evonka) ID 27244 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 36 návštěvníkov) bravčové mäso na smotane[ recept č. 3736 zo dňa 27.1.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 500g bravč.mäso,cibuľa,smotana na varenie,parad.pretlak,bobkový list,soľ,čierne korenie,vegeta,olej,1PL hl.múky POSTUP PRÍPRAVY Na oleji opražíme cibuľu,mäso dusíme cca hodinku.Pridáme prísady na ochutenie,pretlak a smotanu,zahustenú 1PL múky. |
dagmar s. (kipi) ID 104861 (9.3.2012, 10:31) |
super akutat som toto dovarila,,,mnam,,mnam,,,, |
ODPOVEDAŤ |
dagmar s. (kipi) ID 104861 (9.3.2012, 10:31) |
super akutat som toto dovarila,,,mnam,,mnam,,,, |
ODPOVEDAŤ |
Zuzana Č. (ZuzulienkaC) ID 30772, mimibazar.sk/zuzulienkac (27.2.2008, 16:45) |
mnami mnam, prave som to dojedla... ALE tento recept ma jednu chybu - ze je toho maaalo, take je to dobre takze evonka, nie 500g masa ale aspon dva krat tolko diky za receptik |
ODPOVEDAŤ |
Maja G. (mrka2) ID 29128 (upravené 25.2.2008, 19:27) | |
dnes som vyskusala a je to super! mnaaam uz treti den ma moj drahy za to jedlo chvali... no to ma podrz... | |
ODPOVEDAŤ |
zaneta o. (zanka5) ID 15627, mimibazar.sk/zanka5 (17.2.2008, 19:37) | |
Výborne ,,mnam,, | |
ODPOVEDAŤ |
Mária M. (Maji 4) ID 29954 (10.2.2008, 10:27) | |
No bolo to výborné včera večer som robila a muž sa zalizoval až za ušami Ďakujem |
|
ODPOVEDAŤ |
Miriam O. (mimkao) ID 14014, mimibazar.sk/mimkao (4.2.2008, 22:43) | |
Mňam, mňam, už sme vyskúšali, bolo to Super jednoduché rýchle a chutné Ďakujeme za receptík |
|
ODPOVEDAŤ |
Valeria R. (Val) ID 2061, mimibazar.sk/val (28.1.2008, 21:36) | |
Vyzera vyborne Mymozeme omacky s knedlikom. Pretlak ide az na zaver a po nom hned smotana? Dik Valeria | |
ODPOVEDAŤ |
Eva G. (evonka) ID 27244, mimibazar.sk/evonka (29.1.2008, 10:23) | ||
Áno najprv pretlak,potom smotana. | ||
ODPOVEDAŤ |