. .. .. .. .. .. .
. .

Maso pecene v alobale - RECEPT 1326

Martina P. (Mata74) ID 9033
Oblasť: USA
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.12.2006
Naposledy: 19.4.2011 2:10
Aktualizácia: 24.3.2009 0:10
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 9
RODINNÉ FOTOGRAFIE 12
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 157
NÁVODY 0

BRAVČOVÉ MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov)


Maso pecene v alobale


[ recept č. 1326 zo dňa  ]


Maso pecene v alobale


POTREBNÉ PRÍSADY

4 bravcove rezne, 3 parky, 2 paradajky, 2 papriky, 2 cibule, 5 struckov cesnaku, sol, grilovacie korenie, worchestrova omacka

POSTUP PRÍPRAVY

dalsi tip na rychlu a dobru veceru.....

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

maso, parky a zeleninu okrem zemiakov nakrajajte na kocky.....
vsetko dajte do misy....
pridajte na platky nakrajane zemiaky a pretlaceny cesnak.....
zmes osolte, okorente grilovacim korenim, pokvapkajte worchestrovou omackou a dobre premiesajte....
z alobalu nastrihajte stvorce, potrite olejom a na kazdy dajte trochu masovo-zeleninovej zmesi.....
alobal dobre uzavrieme a balicky dame na plech piect 30 az 40 minut.....
po tomto case by malo byt masko makke...
hotove masko mozte, ale nemusite postrasit kecupom, alebo tatarskou omackou.....


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Letny zemiakovy salat | Maso pecene v alobale | Ovocny salat v karamelovej marinade >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Magdalena B. (boomerang) ID 25564 (15.11.2007, 18:50)
Znie to výborne :-) Podobné jedlo robím aj ja: na spodok alobalu idú koliečka zemiaku, na to plátok mäska(sol, čierne korenie), na to kolieska cibule, potom rajčín a plátky cesnaku. Na vrch dávam plátok slaninky. Takisto uzavriem do alobalu, pečiem asi 45-50 min. (Y)
ODPOVEDAŤ
Drahomíra V. (drahaval) ID 5631, mimibazar.sk/drahaval (15.11.2007, 19:41)
A najlepšie sú tie pripečené spodné zemiaky, mňam (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Lívia R. (Lívia) ID 1710, mimibazar.sk/livia (26.4.2007, 22:37)
Vyzerá to fakt super, asi to vyskúšam. Voľakedy som chvíľu mala aj ja alobalovú mániu. 8-| 8-| 8-|
ODPOVEDAŤ
Gabi H. (gaha1) ID 4525 (24.4.2007, 10:17)
Mňam, to vyzerá naozaj dobre. Som rada, že tu možno začína éra jedál v alobale, lebo to robievala moja mama v čase môjho detstva a ja si to pamätám ako výborné jedlá, ale ani neviem prečo - ja som to u seba doma doteraz nerobievala. Ale toto by som mohla vyskúšať. Ďakujem za pripomenutie (F) (F) (F)
G.
ODPOVEDAŤ
Jana C. (Naja) ID 3566, mimibazar.sk/najaa (24.4.2007, 9:44)
Nóóó toto vyzerá naozaj mňamkovo :-P :-P.Určite vyskúšam.
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu