. .. .. .. .. .. .. .
. . . .

CIABATTA - RECEPT 15759

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ

DOMÁCE PEKÁRNE

ID 53992 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 35 návštěvníkov)


CIABATTA


[ recept č. 15759 zo dňa  ]

CIABATTA

POTREBNÉ PRÍSADY

200 g hrubej muky,300 ml vriacej vody,300g hl.muky, 100 ml vody, 2 čl soli,1/2 kocky drozdia,1/2 čl cukru. Dochutit si mozete lubovolne,bylinkami,rascou,sušenymi paradajkami,olivami ...

POSTUP PRÍPRAVY

Do pekarne si nasypeme hrubu muku a zalejeme vriacou vodou,pomiešame a nechame vychladnut..potom pridame všetko ostatne a nechame vymiesit a vykysnut.. vyvalkame na podlozke posypanej hrubou mukou ,vytvarujeme chlebiky a pečieme na 200 st asi 15-20 min.Inak ja som musela pridat ešte viac vody,mala som to nejake huste,ale napisala som povodne mnozstvo...
<< Pomarančový tvaroh s chrumkavými orieškami ♥ ♥ ♥ | CIABATTA | Marinovaný GYROS ♥ ♥ ♥ >>
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
lucia m. (sirinka) ID 19974 (17.8.2011, 17:03)
vyborny receptik... ja som dala naraz dva plechy, tak mi tak nenaskocili, ale chutovo jedna basen...robila som cibulkovo cesnakove....
a hlavne velmi jednoduche...
ODPOVEDAŤ
Maria P. (mariaLT) ID 74477 (18.2.2010, 21:17)
Prave som dopiekla a je to UUUUUUZASNEEEEE (Y) (Y) (Y) je to NADHERA! Mojmu francuzskemu manzelovi az vyliezali oci aka som sikovna! Dakujem za recept! (clamp) (clamp) (clamp) Ale aj ja som sa s tym cestom hrala, tiez sa mi cesto prilepilo a lopatky lietali naprazdno, ale pridala som naviac asi 50ml vody a len za hrst polohrubej muky a bolo! Odteraz ich budem robit PRAVIDELNE! (radost)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (19.2.2010, 18:16)
Majka dakujem za pochvalu (L) velmi sa teším ze vam chutilo (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Aneta C. (Anet_007) ID 67403, mimibazar.sk/anet-007 (31.12.2009, 19:23)
(Y) (Y) (Y) veeeelmi zaujimave cesto, v surovom stave... prave som spravila.
plnene: 1x cesnak-bylinky, 1x olivy, 1x susene paradajky nalozene v oleji
^o) ^o) uz sa tesim, az ich ochutnam!
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (1.1.2010, 8:23)
Anetka,to som zvedava ako chutili plnene,take som ešte nerobila.. *-) ale podla toho, čo si tam dala, tak museli byt (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Aneta C. (Anet_007) ID 67403, mimibazar.sk/anet-007 (4.1.2010, 13:30)
boli (Y) uuuuuuuuuuuuplne perfektneeeeee (Y) (Y)
najvacsi hit boli tie s cesnakom a bylinkami!
(clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Žaneta J. (tweetinka) ID 4775, mimibazar.sk/tweetinka (18.11.2009, 14:00)
mnamkyyyy.. vyzera nadherne.. lepsie ako z obchodu (Y) (Y) (Y) Urcite vyskusame.. asi najskor s ciernymi olivkami a rajcinkami.. uz sa na to tesiiim ^o) ^o) ^o)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (29.8.2009, 18:08)
ja som tušim tiež priliala viac vody,treba si to vyskušat,tak aby sa na konci cesto nelepilo a bolo pekne vlačne...som rada ze vam chutilo..a s čim ste to jedli,evi? si to niečim plnila alebo vrstvila?? (L)
ODPOVEDAŤ
Eva N. (leskot) ID 98318 (29.8.2009, 18:27)
Ja som to už hrozne chcela vyskúšať a práve som nemala doma ani olivy, ani sušené paradajky 8-| tak ti poviem, že som do cesta zapracovala iba cesnak pokrájaný na plátočky - asi tri veľké struky a nejaké korenie ešte z Grécka a už nemáme ani kúsoček ;-) ;-) ;-) .....dcérka sa tešila, že takéto cesto ona zbožňuje a že tam ani druhýkrát nemám nič iné dávať. Už si všetci žiadajú repeté 8o| 8o| 8o| . Je to tak, ako si to v jednom komentári spomínala, tá sparená hrubá múka tam robí neopakovateľnú chuť. ....... (D) na ďalšie fajné recepty ...... (hello)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (29.8.2009, 19:17)
teším sa (D) (L)
ODPOVEDAŤ
Eva N. (leskot) ID 98318 (29.8.2009, 17:10)
Tak mám upečené a je to balada (L). Ale trošku som s tým cestom čarovala (candle) lebo tá obarená hrubá múka bola po vychladnutí riadne tuhá. :^) Tak som hneď miesto 100 ml vody dala 150 a keď začalo miesiť, cesto mi ostalo v lufte a lopatky sa naprázdno točili 8-| tak som pridala ďalších 50 ml vody. No a po chvíli už bolo cesto poriadne riedke, tak som zas pre zmenu prisýpala múku ;-) ;-) ;-). Hlavné je, že konečný efekt je tutový (Y). Takže si to zakrátko zopakujem, vodu nechám podľa receptu a trošku tomu cestíčku na začiatku pomôžem - uvidíme :-o .... Ale je to naozaj výborné, nie je o čom (D) hlavne po všelijakých tých sladkých koláčikoch ..... (L)... (hello)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (29.8.2009, 10:10)
nebojte sa toho,je to jednoduche...cesto treba vyvalkat tak na 5-7 mm, a ja som ho len potom nakrajala kolieskom na pizzu..tvar si samozrejme vykrojte aky sa vam pači..je to trošku ine pečivo,na ake sme zvyknutí ale raz za čas zmena nezaškodí,my sme si pochutili..som zvedava či vam bude chutit... (L)
ODPOVEDAŤ
Eva N. (leskot) ID 98318 (29.8.2009, 0:10)
Tiež by ma zaujímalo to tvarovanie, lebo tieto ciabattky sa mi rozmerovo viac páčia :-$ ako tie na českom MMB - tam sa mi zdajú akési moc dlhé :-o Podľa obrázku by som povedala, že je to iba pokrájané hrubšie cesto :^) ......alebo že by nejaká skladačka ? ;-) ;-) ;-) Už mám také chute na ne a keď si ich ešte predstavím naplnené nejakou dobrotkou (radost) (hotdog) (radost)....Fajn receptík (Y) (L) ...... (hello)
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (28.8.2009, 22:32)
Hmm, vyzerá super táto tvoja ciabattka. (Y) Ja som recept na čmmb. videla, ale mi to prišlo akési nezrozumiteľné...alebo tam boli 2 spôsoby naraz akosi. Chcem sa ťa spýtať na to tvarovanie. Postačí rozvaľkané cesto len rozkrájať? Aká má byť asi tá hrúbka? Alebo nejak inak to tvarovať? :-$
ODPOVEDAŤ
hana h. (hankazk) ID 90615 (3.8.2009, 9:24)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (3.8.2009, 9:05)
no podla mna, prave ta hruba muka da tomu to, prečo je to take dobre..lebo čaro je v tej zabarenej hrubej muke... :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Silvia K. (MaryKay) ID 95133 (3.8.2009, 8:56)
Skúšal niekto tento recept s polohrubou múkou? :^) Ak áno dajte vedieť ako to dopadlo. Ďakujem (flower)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (30.6.2009, 18:17)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
© 2004-2019 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Kontakt