. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Renáta K. (adamkov) ID 54073
.
mimibazar.sk/adamkov
Oblasť: Dunajská Streda
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.8.2008
Naposledy: 5.3.2024 13:11
Aktualizácia: 5.3.2024 13:11
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 56
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 974
RODINNÉ FOTOGRAFIE 10
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
PRED ODPÍSANÍM ČÍTAJTE PROSÍM MOJE PODMIENKY PREDAJA! Nenavrhujte prosím iné ceny, nežiadajte odpustenie poštovného.Ceny zodpovedajú kvalite a stavu vecičiek, poštovné platíte pošte za doručenie k Vám.
BAZÁRIK JE do 25.3.2018 ZATVORENÝ!

Vítam Vás v mojom albume!

Prosím prečítajte tieto podmienky skôr než odpíšete na nejaký môj inzerát. Ide o podmienky, ktoré zjednodušia a urýchlia vybavenie obchodu pre obidve strany. Čítajte prosím pozorne. Ďakujem.

- NIE sme SECOND HAND. Veci sú po mojom synovi a po deťoch mojich kamarátiek.

- bazaru sa venujem vo voľnom čase. Na nete som po práci, prípadne cez deň podľa možností. Snažím sa zareagovať čo najrýchlejšie, ale určite odpíšem najneskôr do 24hodín, výnimkou je dovolenka, ale o tom je vždy odkaz v albume.

- veci sú zväčša značkové /zaručene originály/, kvalitné vo výbornom stave. Ak je nejaká vada na veci, je to uvedené v inzeráte. Ak máte otázky, prosím pýtajte sa.

- ak odpisujete na inzerát, nepíšte to, že "mám záujem" , to ešte neznamená aj rozhodnutie kúpiť danú vec.

- CENY sú PEVNÉ. Návrhy iných cien a požiadavky o zľavy neprijímam. Ceny zodpovedajú kvalite, stavu a značke danej veci.

- platba je VOPRED na účet alebo peňažnou poukážkou cez poštu. Na DOBIERKU žiaľ už neposialam v žiadnom prípade.

- veci rezervujem na max. 3 pracovné dni, ktoré slúžia na nabehnutie eur na môj účet /pri neregistrovaných záujemcoch sú to 2 prac. dni/. Neposielajte mi potvrdenia o zadaní platby do IB, rozhoduje pripísanie eur na môj účet.

- po tom, čo mi odpíšete na inzerát, Vám pošlem údaje na platbu. Ak do 24 hodín neodpíšete, že ste platbu poslali, rezerváciu ruším a vec postupujem ďalšiemu záujemcovi alebo vrátim späť do ponuky. Pri rezervácii postupujem podľa poradia, čo aj Vy vidíte pri odpísaní na inzerát.

Balíky možno žiadať NA POŠTU alebo NA ADRESU teda domov poštovými kuriérmi. Väčšinou posielam balíky na poštu, ak si prajete na adresu, prosím vopred napíšte. Pri balíkoch pošta žiada telefónne číslo alebo emailovú adresu, kam Vám pošle informáciu o uložení balíka. Žlté cetlíky sa už nenosia. Pohyb balíka je možné sledovať na stránke pošty. Po podaní balíka Vám pošlem podacie číslo a pohyb viete sami odsledovať.

- veci do 12€ posielam doporučene, nad 12€ ako balík podľa podmienok a sadzieb Slovenskej pošty. Ak nad 12€ žiadate odoslanie doporučene, je to vždy na ZODPOVEDNOSŤ KUPUJÚCEHO, teda na vašu zodpovednosť /za prípadnú stratu ručím len do výšky ručenia poštou/.

- balíky posielam pravidelne 2x do týždňa, /zväčša v pondelok a štvrtok/ resp. podľa toho, kedy sa mi pozbiera viac balíkov. V piatok posielam len na žiadosť kupujúceho, a to treba napísať.

- balné stanovujem jednotne 0,20 € a platí sa LEN pri kúpe 1ks z albumu. Zahŕňa to buď papierovú, bublinkovú alebo plastovú obálku.

DO ZAHRANIČIA NEPOSIELAM!

- po prevzatí balíka mi PROSÍM NAPÍŠTE SPATNÉ INFO. Na info čakám 10 dní po odoslaní balíka, následne obchod beriem za uzavretý a po tomto termíne už neprijímam žiadne reklamácie.

- ak máte problémy s tovarom, napíšte, snažím sa vyriešiť situáciu v prospech oboch strán. Nepotrebujeme žiadne neslušné slová ani urážky. Všetko sa dá riešiť.

Ak sa Vám kúpená vec "nepáči", je možná výmena za inú vec v hodnote min. nepáčiacej veci, peniaze v tomto prípadne nemôžem vracať. V inzerátoch je dosť údajov aj fotiek na rozhodnutie. Doba 3 dni platí na vrátenie tovaru po vzájomnej dohode.

- V inzerátoch sú pravdivé údaje, ak pochybujete, neklikajte na náš inzerát!

- ak ste s obchodom spokojný, hodnotenie nás poteší. Následne Vám napíšem aj ja. V albume nájdete zoznam spoľahlivých neregistrovaných, ktorým takto sa poďakujem za spoluprácu.
Podmínky byly naposledy upraveny: 22.3.2020, 20:24
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu