. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Michaela U. (mipola) ID 3053
.
mimibazar.sk/mipola
Bazárik v Čechách
Oblasť: Nitra
Telefon: 0905/829941
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 23.3.2006
Naposledy: 26.3.2024 20:03
Aktualizácia: 7.11.2020 14:19
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 823
RODINNÉ FOTOGRAFIE 31
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
IČ 46016821
Milí zákazníci, zákazníčky,

v prvom rade Vám ďakujem, že ste na moju stránku zavítali. V prípade, že tovar, ktorý ponúkam Vás oslovil a mali by ste o niečo záujem, prosím prečítajte si moje podmienky predaja.


Tovar, ktorý ponúkam je AUTENTICKÝ, nejde o žiadne napodobeniny, za originalitu RUČÍM VRÁTENÍM PEŇAZÍ !!! Ide o kvalitný tovar. V prípade, že je tovar skladom, mám to napísané v inzeráte, v opačnom prípade je tovar na objednávku z USA alebo EU a iných krajín do 7-14dní. Za prípadné omeškanie sa ospravedlňujem. Informujem o odoslanom tovare, rovnako aj o omeškaní.

PLATBA: Akceptujem platbu vopred prevodom na účet. Na dobierku viem zaslať len tovar, ktorý je skladom, ak sa vopred dohodneme. Na dobierku posielam len registrovaným členom. Poštovné sa vzťahuje na každý tovar (ak sa písomne nedohodneme na prípadnej zľave na poštovnom ), podľa druhu a hmotnosti tovaru. Balné neúčtujem. V prípade väčšej objednávky- viac kusov sa platí len jedno poštovné. Suma poštovného je presne daná tarifami Slovenskej pošty, pri každom tovare je táto suma uvedená v inzeráte. Posielam len prostredníctvom Slovenskej pošty, vždy 1. triedou, pri sume vyššej ako 30e s poistením.

Poštovné: posielam vždy doporučene podľa taríf Sl. posty.




Ak je tovar na sklade, ihned po nabehnutí platby posielam. Ak ide o tovar na objednávku, dodanie je 7-14dní, závisí od konkrétneho druhu tovaru, to vždy upresním mailom.

Objednávky na dobierku neposielam, ale pri opakovaných odberoch s pozit. hodnotením nie je problém.


Podľa § 12 Zákona č. 108/2000 Z.z. zakúpený tovar je možné vrátiť bez uvedenia dôvodu najneskôr do 7 pracovných dní odo dňa prevzatia tovaru. Tovar je potrebné vrátiť na adresu predávajúceho nepoškodený a v pôvodnom stave. Cena za tovar bude kupujúcemu vrátená bezodkladne po prijatí a skontrolovaní vráteného tovaru na bankový účet.
Tovar treba zaslať doporučene a poistený, pretože predávajúci neručí za jeho prípadné poškodenie alebo stratu. Tovar nie je možné vrátiť na spôsob dobierky!

ZĽAVY: Zľavy poskytujem zákazníkom po vzájomnej dohode.

Vrátiť je možné len na tovar, ktorý mi vrátite po vzájomnej dohode v originálnom balení, s visačkami, predtým ma o tom, prosím informujte.
Na použitý tovar sa nevzťahuje záruka podľa platných zákonov, zodpovednosť predávajúceho sa vzťahuje len na vady, ktoré tieto veci mali pri prevzatí kupujúcim.
Ak vyjde taká vada najavo až dodatočne, je stanovená 12 mesačná lehota na vytknuté vady kupujúcim a pre uplatnenie práva zo zodpovednosti za vady.
Zodpovednosť predávajúceho sa nevzťahuje na bežné opotrebenie a vady popísané buď pri konkrétnom inzeráte alebo vo všeobecne platných obchodných podmienkach.

ZÁRUKA na nový tovar:
Pokiaľ sa na tovare pri jeho používaní prejaví poškodenie, vybavuje sa tento problém v rámci reklamačného konania. Na tovar sa vzťahuje zákonom stanovená záručná doba a to 24 mesiacov.
Ak zistíte chybu výrobku, na ktorú sa vzťahuje reklamácia počas záručnej doby, zistené chyby nám oznámte čo najskôr e-mailom , telefonicky alebo písomne na uvedené kontakty.
Záruka sa vzťahuje na všetky vady výrobku spôsobené výrobcom (vady materiálu, výroby. Záruka sa nevzťahuje na vady spôsobené opotrebovaním výrobku používaním, praním alebo neodborným ošetrovaním, alebo čistením.

Nárok na uplatnenie záruky môže zaniknúť pokiaľ bol výrobok poškodený pri preprave (zjavné poškodenie tovaru alebo jeho obalu je potrebné riešiť s dopravcom).
Zákazník nie je povinný takýto tovar prevziať a musí o zistenom poškodení okamžite informovať predajcu.

Objednávku máte možnosť stornovať do 24 hod od objednania a to písomnou formou alebo telefonicky.

Ak sa stane, že tovar, ktorý máte objednaný a už vyplatený nie je už v ponuke, informujem o tom mailom a navrhnem prípadné riešenie.

Ceny uvedené pri jednotlivých produktoch sú uvedené v EUR s DPH

NOVÝ ZÁKON O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV - GDPR:

viac info nájdete u mňa na eshope - link:

https://www.dobreoblecenie.sk/page/ochrana-osobnych-udajov/4


V prípade akýchkoľvek ďalších otázok ma môžete kontaktovať mailom alebo telefonicky.

Budem rada, keď si u mňa niečo vyberiete a svoju skúsenosť zanecháte v hodnotení.

Príjemné nakupovanie prajem.

PREVÁDZKOVATEĽ:
Ing. Michaela Ulrichová
Zlievárenská 4
94905 Nitra
IČO 46 016 821
e-mail: ulrichova.m@gmail.com /nonstop/
t. č. 0905/829941 /8.00-20.00hod./
Podmínky byly naposledy upraveny: 6.6.2018, 12:36
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu