. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Anna M. (FRESH SPORT) ID 93547
.
mimibazar.sk/FRESHSPORT
Bazárik v Čechách
Oblasť: Vranov nad Topľou
Telefon: 0907/416030
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 25.4.2009
Naposledy: 11.5.2022 18:06
Aktualizácia: 16.5.2019 16:13
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
46553983
DIČ SK1084349233
HODNOTENIE 1112
RODINNÉ FOTOGRAFIE 9
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 0
VŠETKO V MOJEJ PONUKE JE 100% ORIGINÁL !!! VŠETKY CENY SÚ UVEDENÉ S DPH !!! VŠETOK TOVAR JE NA SKLADE, PRIPRAVENÝ NA ODOSLANIE !!!
Predajca, zodpovedná osoba internetového predaja: Anna Melničáková
Firma (sídlo): Anna Melničáková, Soľ 319, 09435 Soľ
IČO: 46 553 983
DIČ: 1084349233
Nie som platca DPH.
Kontaktné údaje:
telefón na mňa: 0907/416 030 email: melnicakova.anna@gmail.com


Vážení kupujúci !!!

Ďakujem, že ste zavítali do môjho internetového obchodíku. Zaoberám sa predajom značkového oblečenia a obuvi cez internet na základe živnostenského oprávnenia. Na trhu som od roku 2012. Tu na stránke mimibazar.sk mám vyše 1000 kladných hodnotení, čo značí aj o mojej serióznosti, spoľahlivosti , bezpečnosti a dôveryhodnosti.
Venujte prosím pozornosť nižšie napísaným obchodným podmienkam, aby sme predišli konfliktom.

TOVAR:

Tovar je hneď k dispozícii, to znamená, že ho mám doma a je pripravený na odoslanie!!! Ak si tovar objednáte a zaplatíte, tak za 1-2-3pracovné dni ho máte doma /všetko záleží aj od vašej prijatej platby na môj účet, samozrejme aj od okolností - mám dieťa, keď musím k lekárke, práca ide bokom a samozrejme aj odoslanie balíčkov/.
Nakupujem z krajín EU. Celý sortiment je nový, nenosený, najvyššej kvality z najnovších dostupných kolekcií. Predávam len originálny tovar (mám všetky nákupné faktúry, ktoré sú dôkazom originality tovaru), jedná sa aj o OUTLET PRODUKTY svetoznámych značiek ADIDAS, PUMA, NIKE, REEBOK,...
Tu pri outlet produktoch by som chcela napísať, o aký tovar sa jedná: Tovar je nový, nenosený, 100% originál, s textilnými a papierovými visačkami, vo viacerých prípadoch zabalený v originál fóliových obaloch. Je to nepoužitý outletový tovar , ktorý sa nepredal v obchodoch, tovar bol stiahnutý z predaja, nakoľko ho zastúpil nový, aktuálny tovar. ide o nové, nepredajné oblečenie a obuv po sezónnych výpredajoch zo značkových predajní , obchodných domov ale aj o tovar z nadbytku výroby!!! Z nadbytku výroby to znamená, že keď mali vyrobiť 3000kusov tašiek adidas a vyrobili 4000kusov tašiek adidas, tak ten zvyšok čo v tomto prípade je 1000 kusov. Vo väčšine prípadov sa veľmi podobá na ten najnovší. Veľkou výhodou outletového tovaru alebo tovaru z nadbytku výroby je CENA. U mňa tieto modely kúpite za omnoho nižšie ceny, naozaj veľmi nízke ceny v porovnaní s cenami pôvodnými z obchodov. Vyberám pre Vás čo najlepšie, cenovo najvýhodnejšie značkové kúsky:-)

!!! Prosím ak máte záujem o tovar, rovno mi píšte aj adresu ,na ktorú mám zaslať balíček !!!

Fotky sú katalógové ale aj moje reálne, tovar je aj mnou reálne nafotený !!! Ako sa hovorí: „Nekupujete mačku vo vreci“. Ďalšia veľmi dôležitá vec je, že tovar, ktorý ponúkam má k dispozícii opis a rozmery. Rozmery nie sú na parádu ale aby ste merali, porovnali tovar, ktorý máte doma. Ja to tiež pre Vás robím, to meranie mi zaberá viac času ako si niekto myslí. Aby ste mi zbytočne nevracali tovar a menili za inú veľkosť, v tomto prípade platíte poštovné ešte raz. Všetko sa snažím dôkladne nafotiť, zmerať a opísať, samozrejme môžem sa v niečom pomýliť- som len človek, nie stroj.


VÝMENA TOVAR U ČI VRÁTENIE TOVARU je samozrejmosťou !!!

*** VÝMENA TOVARU= do 14 dní od prevzatia zásielky***

*** PRI VRÁTENÍ TOVARU POŠTOVNÉ NEVRACIAM ***

*** PRI VÝMENE TOVARU PLATÍTE NOVÉ POŠTOVNÉ ***

*** PRI VRÁTENÍ TOVARU MI SPäŤ POSIELAJTE AJ DOKLAD (FAKTÚRU, ktorú som Vám poslala s tovarom), KDE NA ZADNÚ STRANU NAPÍŠETE AJ VAŠE ČÍSLO ÚČTU, NA KTORÝ CHCETE ZASLAŤ PENIAZE SPäŤ!***

*** TOVAR MI NEPOSIELAJTE NA DOBIERKU (NEBUDE PREVZATÁ), ALE POSIELAJTE DOPORUČENE 1.či 2.triedou, JA SI TOVAR MUSÍM PREZRIEŤ ČI NEBOL NOSENÝ, SKÚŠANÍM POŠKODENÝ... AŽ TAK POSIELAM PENIAZE NA VÁŠ ÚČET!***


REZERVÁCIA TOVARU:

Rezervácia tovaru trvá 5dní !!! Máte 5dní na uskutočnenie platby. Samozrejme u mňa je možná DOHODA, som ochotná počkať s platbou do vašej výplaty, materskej a pod., s tým, že o tovar máte 100% záujem !!! Len mi prosím napíšte do objednávky v aký deň tovar zaplatíte, ja si to poznačím do zošita. Prosím ak už nemáte záujem o tovar, je potrebné ma nato upozorniť emailom alebo telefonicky do 24hodín od vašej objednávky!!! ĎAKUJEM za SERIÓZNOSŤ, ktorú si cením !!! Ak sa neozvete a platbu neuskutočníte, tak tovar dávam opäť do ponuky, tovar posúvam ďalším záujemcom.


PLATBA ZA TOVAR:

Platbu za tovar môžete uskutočniť 4 spôsobmi: 1. Platba bezhotovostným prevodom na účet (z účtu na účet cez Internet banking) 2. Priamy vklad v hotovosti v banke 3. Formou poštovej poukážky (z pošty ) 4. Formou dobierky (to znamená, že platíte až pri prevzatí tovaru). Pri dobierke, na každého zákazníka chcem mať telefónne číslo, ďakujem!!! Na dobierku posielam overeným zákazníkom, užívateľom s kladným hodnotením tu na stránke mimibazar.sk. Vzhľadom k tomu, že za tie roky mám zlé skúseností s neprevzatými dobierkami - dávam si pozor. Tak mi vznikajú zbytočné výdavky na poštovnom !!! Objednať si tovar , neprevziať dobierku je to nejaký bláznivý novodobý trend, ktorý ja nepochopím. Ak nemáte hodnotenia a tovar chcete zaslať na dobierku, prosím kontaktuje ma na mojom telefónnom čísle, ktoré je vyššie napísané.

Uprednostňujem platbu na účet. Moja banka je Poštová banka, ak posielate peniaze z inej banky, tak peniaze sa pripisujú cca 2pracovné dni.
!!! Pri platbe prosím uvádzajte do správy pre prijímateľa Vaše meno a priezvisko, variabilný symbol Vám zadám pri objednávke, VS je vaše ID na stránke mimibazar.sk.

!!! Dôležité prosím, po odoslaní peňazí na môj účet mi zašlite INFO či už emailom, telefonicky alebo sms!!! ĎAKUJEM!!! Po prijatí platby na môj účet, posielam balíček na Vami zadanú adresu. Ak platbu prijmem v pondelok, tak v utorok je balíček odoslaný, atď...

DOPRAVA:

Tovar zasielam v rámci celej Slovenskej republiky prostredníctvom Slovenskej pošty. Slovenská pošta Vám tovar doručí v lehote 1 až 2pracovných dní.


POŠTOVNÉ:

Je podľa taríf Slovenskej pošty!!! Balné neúčtujem. Poštovné je zadané pri každom inzeráte (záleží od váhy). Ak objednávate viac kusov tovaru, tak platíte 1x poštovné. Balíčky posielam 1. alebo 2. triedou, doporučene. No na vaše želanie a riziko zašlem aj obyčajne /nedoporučene/. V prípade straty balíčka nie je možná reklamácia. Nemám ho na základe čoho reklamovať na pošte.

!!! Len pre info !!! : do listovej zásielky dávam napr. tričko, tepláky, mikinu, bundu, tašku, kabelku, dokonca aj botasky (jednoducho povedané- všetko čo má do 1kg, zmestí sa do obálky a spĺňa rozmery). Ide mi o to, aby ste platili čo najmenej za poštovné :-)

Cenník SP platný od 1.1.2017:

***** DOPORUČENÉ ZÁSIELKY *****

***** OBYČAJNÉ ZÁSIELKY ******

***** BALÍKY *****

Listová zásielka 1.trieda, doporučene!!!: do 100g=1,55EUR, do 500g=1,85EUR, do 1000g=2,55EUR
Listová zásielka 2.trieda, doporučene!!!: do 100g=1,35EUR, do 500g=1,65EUR, do 1000g=2,35EUR Listová zásielka 1.trieda, NEdoporučene!!!: do 100g=0,85EUR, do 500g=1,15EUR, do 1000g=1,85EUR
Listová zásielka 2.trieda, NEdoporučene!!!: do 100g=0,65EUR, do 500g=0,95EUR, do 1000g=1,65EUR
Balík na poštu do 5kg=2,50EUR, do 10kg=3,60EUR /poprosím aj telefonický kontakt na Vás, pošta Vám zašle SMS o uložení balíka na pošte/ Balík na adresu do 5kg=3,70EUR, do 10kg=4,80EUR /poprosím aj telefonický kontakt na Vás, kuriér Vám bude volať na vaše telefónne číslo/ Ak chcete balík poistiť do 30eur sa dopláca 0,40centov, do 150eur sa dopláca 0,60centov a do 300eur sa dopláca 0,80centov.

Ak chcete listovú zásielku poistiť, vopred ma nato upozornite (zistím aj sumu poistenia aj sumu obálky, ktorá sa musí kúpiť na pošte, v tej mojej obálke to nemôžem zaslať). Osobne odporúčam drahší balík poistiť. Ale je to na Vás.
Ak chcete tovar zaslať na dobierku, k sume poštovného sa pripočíta suma dobierky a to je 0,70centov.


ZÁRUKA+REKLAMAČNÝ PORIADOK:

K zakúpenému tovaru dávam daňový doklad, to znamená, že na tovar máte 24-mesačnú záruku.
Podľa občianskeho zákonníka máte nárok na reklamáciu tovaru v prípade prejavenia vady do 24mesiacov do prevzatia tovaru.
Ak budete tovar reklamovať, reklamácia môže ale aj nemusí byť uznaná, niekoľko krokov:
Nárok na reklamáciu sa nevzťahuje na:
*poškodenie tovaru pri preprave
*opotrebovaný tovar z povahy bežného používania a opotrebovania časom
*škody na tovare z nesprávneho používania alebo škody zavinené užívateľom
*škody spôsobené vonkajšími vplyvmi a chybnou údržbou

Vy ako kupujúci ste povinný tovar dodaný mnou (ako predávajúcou) prehliadnuť a o zistených vadách do 3dní informovať! V oznámení o zistených viditeľných vadach musí kupujúci uviesť o aké chyby sa jedná poprípadne zaslať foto. Potom sa dohodneme o ďalšom postupe

Snažím sa Vám ponúknuť tovar, ktorý je zaujímavý, módny, trendový a predovšetkým cenovo dostupný Vám a Vašim blízkym:)
Dúfam, že spokojnosť bude na oboch stranách :)
Teším sa na Vás


ANNA
Podmínky byly naposledy upraveny: 3.3.2017, 20:36
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu