. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Marta B. (Asistent Centrum) ID 216271
.
mimibazar.sk/asistentcentrum
Oblasť: Svidník
Telefon: +421905289855
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.10.2011
Naposledy: 31.5.2023 16:25
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
41705483
DIČ SK1026596329
HODNOTENIE 235
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Zdravím všetkých,ktorí nakukli medzi moje inzeráty.Verím,že vás niečo osloví a že si niečo hneď aj vyberiete z mojej ponuky.

Všetok tovar je NOVÝ a autentický s fotkami. Ide o kvalitný tovar. Aký tovar je ihneď k dispozícii príp.aký je na objednávku je napísane v texte pri každom inzeráte. Nakoľko máme web stránku a už aj kamenný obchod a väčšinu tovaru máme skladom, môže sa stať, že aj keď pri inzeráte je napísané ,,ihneď k odberu" je Vami žiadaný tovar momentálne vypredaný. Daný tovar sa snažíme hneď objednať.

Tovar na objednávku sa snažím zabezpečiť do cca 10-12 dní (samozrejme ak ho má hlavný dodávateľ v ponuke).
Tovar, ktorý je k dispozícii zasielam hneď po nabehnutí peniažkov na účet najneskôr do 2 prac. dní od úhrady. Samozrejmosťou je faktúra. Pri objednávke uvádzajte prosím meno, úplnú adresu príp. telef.číslo.

Ak sa stane, že objednaný tovar nebudem schopná dodať alebo ich budem môcť dodať len čiastočne, kontaktujem Vás a dohodneme sa na ďalšie postupu, prípadne na vrátenie už uhradenej platby za tovar.

Ak máte akékoľvek otázky pýtajte sa.Aj viac krát,neotravujete.Ide predsa o vašu spokojnosť. Tuná aj na našej stránke rada veci premeriam,príp ak objednávate a neviete správne sa rozhodnúť treba pripojiť miery a spoločne dúfam,že vyberieme tú správnu veľkosť :-)))
Niet nad spokojného zákazníka.
Tovar rezervujem 3 dni (ak sa nedohodneme inak).

STORNOVANIE objednávky je možné do 24 hodín telefonicky alebo mailom.

PLATBU za tovar akceptujem vkladom alebo prevodom na účet.- poštovné doporučene 1.tr. 2€. Na dobierku zašlem iba po dohode príp.kladnom doporučení od iného predávajúceho - poštovné je 3€. Iné poplatky naviac neúčtujem iba v prípade darčekového balenia čo je uvedené zvlášť pri inzeráte .Napr.pri opaskoch je možnosť darčekového balenia v cene 1,70€, ale to iba ak si kupujúci sám vyžiada.


Ak výrobok nespĺňa Vaše očakávania, máte možnosť podľa zákona nám tento výrobok vrátiť v lehote 7 dní odo dňa prevzatia tovaru. Odstúpenie od zmluvy spolu s výrobkom musí v lehote 7 dní dôjsť predávajúcemu. V tejto lehote nám môžete výrobok zaslať späť na vlastné náklady. Prosím informujte nás o tom predom telefonicky príp mailom!!!

Tovar nám prosím zašlite doporučene ( nie na dobierku! ) a tovar u prepravcu poistite na kúpnu cenu výrobku. Je to potrebné z dôvodu možnej krádeže alebo straty tohto tovaru vinou prepravcu. Návrat výrobku je na vlastné náklady zákazníka.

Prijaté budú len výrobky v pôvodnom stave a kompletné ( s obalom, príslušenstvom, návodmi, výsačkami …), v bezchybnom stave. Tovar môže byť vyskúšaný - NIE používaný! Žiadny nekompletný, zničený, poškodený, nosený alebo zašpinený výrobok nebude prijatý. Vyššie uvedené lehoty sú počítané odo dňa doručenia objednávky.

Predávajúci musí do 15 dní odo dňa odstúpenia zmluvy vrátiť spotrebiteľovi zaplatenú sumu (preto je dobré uviesť v odstúpení číslo bankového účtu, na ktorý má predávajúci vrátiť danú sumu).

Záruka podľa platných zákonov (záručná lehota na nový tovar je podľa zákona 24 mesiacov).

Ceny nezjednávam sú naozaj prijateľné.Krátkodobé akčné ceny či zľavy môže ponúknuť každý, Ja sa snažím ceny mať trvalo prijateľné celý rok!
Nejaké výhody môžu mať pravidelný odberatelia, ktorý tovar berú vo väčšom množstve.

Želám príjemné a spokojné nakupovanie.
S úctou

Marta Butalová Čurpeková
ASISTENT CENTRUM
Karpatská 743/3
089 01 SVIDNÍK
IČO: 41705483

Som Vám k dispozícii na :č.m.0905289855 v prac.dňoch v čase 08:00-18:00hod
curpekova@gmail.com, obchod@asistentcentrum.sk
www. AsistentCentrum.sk
Podmínky byly naposledy upraveny: 9.1.2019, 12:54
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu