. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Viera T. (VERAshop) ID 64933
.
mimibazar.sk/plava1
Oblasť: Zvolen
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 24.10.2008
Naposledy: 8.12.2020 0:28
Aktualizácia: 21.11.2020 20:10
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
47383348
HODNOTENIE 9762
RODINNÉ FOTOGRAFIE 230
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 1
RECEPTY 0
NÁVODY 0
MILE MAMINKY-MILI OTECKOVIA, MILI NAKUPUJUCI, SOM VELMI RADA, ZE STE NAKUKLI NA MOJU STRANKU A DO MOJICH ALBUMIKOV. VERIM, ZE SI NIECO PEKNE VYBERIETE A BUDETE MAXIMALNE SPOKOJNI, NAKOLKO MOJOU SNAHOU JE VASA MAXIMALNA SPOKOJNOST. VELMI PEKNE VAM DAKUJEM ZA VAS PREJAVENY ZAUJEM.

Zodpovedný vedúci: Viera Tkáčiková
Obchodné meno: VERAshop s.r.o.
IČO: 47383348
-Nie sme platcami DPH
-sídlo: Kimovská 38, 960 01 Zvolen
-e-mail: pupava60@gmail.com (nonstop)
-mobil: 0903 137 767 (08:00-20:00)


Označenie pri oblečení zn. TOPOLINO:
Firma TOPOLINO,alebo v Nemecku a Rakúsku skôr známa ako Ernsting´s Family,má svoje vlastné podkategórie a to:

Najmenšie deti "BABIES" veľkosti 62-92 Topolino
Menšie deti "MINIS" preškolský vek 98-122 Topolino
Vačšie deti "KIDS" školský vek 128-170 Yigga


Co sa tyka podmienok predaja, vecicky zasielam az po pripisani peniazkov na ucet a to max. do 3 dní. Účet mam vedený v ČSOB - banke.


Balicky posielam doporučene. V prípade vyššej váhy a hodnoty balíčka odosielam ako poistený balík. Viem odoslať aj obyčajne, ale len na Vaše riziko v prípade straty balíčka. O každom odoslanom balíčku Vám posielam info.

NA DOBIERKU NEZASIELAM !!!!!

Balné si účtujem 0,30€.
Poštovné je podľa tarify Slovenskej pošty, samozrejme záleží od sumy objednávky a tiež aj od veľkosti balíčka.

POSTOVNE SI UCTUJEM NASLEDOVNE /platne od 1.7.2019/:
-Balicky posielam vacsinou doporučene, takze postovne do 500g vratane balneho si uctujem 2,30€ t.j. 2€ postovne + 0,30€ balne, co ja este doplacam zo svojich prostriedkov na balne.

-Pokiaľ máte záujem odoslať balíček obyčajne, na VAŠE RIZIKO ho odošlem aj obyčajne, takže v prípade straty balíčka nenesiem žiadnu zodpovednosť a všetky rizika spojené s doručením zasielky su len na Vás ako kupujúcej strane. Preto je na Vás, ako sa rozhodnete zásielku odoslať. Obyčajne poštovne je 1,10€ + 0,35€ balné t.j. spolu 1,40€.

-Balicky - doporučene do 1kg, vratane balneho si uctujem 3,10€ t.j. 2,80€ postovne + 0,30€ balne, co ja este doplacam zo svojich prostriedkov na balne.

-Pokial je balicek vacsi ako 1kg, posielam ho ako balik t.z. postovne je do 3kg 2,70€ + balne 0,30 t.j. spolu 3€ + poistenie balíka + 0,60€.

- Spôsob stornovania objednávky (zákazníkom do 24 hodin telefonicky alebo mailom)
- V prípade objednania tovaru, max. doba doručenia je 2 týždne. Ak ani za tú dobu tovar nezoženiem, nakoľko neviem ci bude v predaji, je možná dohoda medzi mnou ako predávajúcou a Vami ako zákazníkmi, či este počkáte na dodanie v dlhsej dobe príp. ak sa dohodneme inak.
Na použité veci neplatí záruka, zodpovednosť predávajúceho sa vzťahuje len na
vady, ktoré tieto veci mali pri prevzatí kupujúcim. Ak vyjde najavo až dodatočne, je stanovená 12 mesačná lehota pre vytknutie vady kupujúcim a pre uplatnenie práva zodpovednosti za vady. Zodpovednosť predávajúceho sa nevzťahuje na bežné opotrebenie a vady popísané bud u konkretneho inzeratu alebo vseobecne v obchodných podmienkach.

Možnosť vrátenia tovaru je do 7dní od prevzatia balíčku podľa platného zákona, ale Vás poprosím o možnosti vrátenia tovar informovať hned po prijatí balíčka, Suma bude vyplatená obratom, ako mi bude vrátený balíček a v ňom vecičky v pôvodnom stave, tak ako Vám boli zaslané + vrátená suma bude znížená o poštovné + balné. V prípade, ak budete žiadať o výmenu, je možná, pokial sa na nej dohodneme, ale poštovné za výmenu hradíte Vy ako kupujúca strana.

Záruka na nový tovar:

Na akýkoľvek tovar sa vzťahuje zákonná záručná lehota 24 mesiacov, pokiaľ nieje uvedené inak.
Nárok na uplatnenie záruky môže zaniknúť pokiaľ bol výrobok poškodený pri preprave (zjavné poškodenie tovaru alebo jeho obalu je potrebné riešiť s dopravcom)
Zákazník nieje povinný takýto tovar prevziať a musí o zistenom poškodení okamžite informovať predajcu.

Ochrana údajov:

Vaše osobné údaje / meno, priezvisko, adresa,e-mail, telefonický kontakt/ slúžia len pre nutný kontakt so zákazníkom, preto nebudú zverejňované a poskytnuté druhým osobám.


CO SA TYKA STRATY BALIKA, resp. jeho poskodenia, prip. rozobratia, v takomto pripade nenesiem zodpovednost ja, nakolko posielam baliky vždy doporucene + podľa dohody medzi mnou ako predávajúcou a Vami ako kupujúcou stranou. V pripade straty, poškodenia či rozobratia podam reklamaciu na Slovensku postu. V pripade uznania reklamacie, Vam ako poskodenej strane vyplatim sumu, ktorú mi vyplati Slovenska posta. V pripade, ze reklamacia nebude vybavena kladne, za to zial nezodpovedam, nakolko z mojej strany boli dodrzane vsetky podmienky predaja. Pokial mate zaujem, aby sa predislo takymto neprijemnostiam, je najlepsie si balik poistit, cim vzniknu vyssie naklady na postovne, ale predidete tym neprijemnostiam vzniknutych prip.stratou,poskodenim,rozobratim a pod. Samozrejme, z mojej strany nebude problem poslat balicek ako poisteny.


V PRíPADE AKýCKOľVEK VAšICH OTáZOčIEK, MA KľUDNE KONTAKTUJTE A JA VAM NA NE VEľMI RADA ODPOVIEM.

EšTE RAZ VEľMI PEKNE DAKUJEM A ZELAM PRIJEMNE NAKUPOVANIE.

VIERA
Podmínky byly naposledy upraveny: 3.7.2019, 20:14
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu