. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Zuzana E. (darla) ID 27180
.
mimibazar.sk/darla
Bazárik v Čechách
Oblasť: Nitra
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 12.11.2007
Naposledy: 8.1.2024 12:58
Aktualizácia: 13.4.2021 14:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 455
RODINNÉ FOTOGRAFIE 184
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Mili zakaznici, dakujem, ze ste nakukli do mojho bazariku.

Hracky pre Vas objednavam vyhradne od overenych velkych predajcov hraciek priamo v Anglicku - preto sa nemusite obavat ziadnych napodobenin. Viem Vam tak dodat hracky, ktore sa u nas v kamennych obchodoch nedaju vobec kupit, alebo ak ano, tak za podstatne nizsiu cenu! Platba je vzdy vopred, ako zaruka mi postacuje aj potvrdenie o zadani platby cez IB. Dodanie potom trva okolo 2 tyzdnov, pri objednavke vzdy upresnim konkretny termin. Berte prosim na vedomie, ze som iba sprostredkovatel predaja! Akekolvek reklamacie je potrebne posielat do UK na naklady kupujuceho. Ako kupujuci beriete na seba zodpovednost za vybraty tovar, preto namietky ako "nepaci sa mi", "chcel som ine"... neberiem ako dovod reklamacie! Uvodne fotky produktov mam priamo od dodavatelov, preto neberiem zodpovednost za to, ak sa tovar v reali lisi drobnymi detailami ako farba alebo obal. Peniaze za takyto tovar naspat nevraciam, preto si kupu vopred premyslite s ohladom na uvedene skutocnosti. (Plati pre vsetok tovar na objednavku, teda aj oblecenie a obuv! Neberiem zodpovednost za velkost, ktoru ste si zelali objednat, a nakoniec Vam nesadla!)

Miasfashion bazarik - zameriavam sa na atraktivne detske oblecenie UK znaciek - Next, TU, Debenhams, George, Jasper Conran, Rocha Little Rocha, M&S, ale tiez Zara ci H&M. Vecicky priebezne doplnam, priblizne kazde 2 tyzdne, takze nezabudnite sledovat aktualnu ponuku ;) Pri tomto tovare plati akcia "postovne gratis pri kupe 3 a viac veci s logom Miasfashion bazarik".

Victoria´s Secret:
- Pri tejto znacke nie je pevny kurz, cena zavisi od hodnoty objednavky. Preto je potrebne zaslat mi skopirovany odkaz alebo vyrobne cislo, velkost a farbu vyrobku, a ja obratom poslem cenu prepocitanu z USD na €.
- Ak s cenou suhlasite, poslem udaje k platbe. Tovar objednavam po prijati platby, max. do 3 dni, o com vzdy dopredu informujem mailom.
- Dodanie trva priblizne 3-4 tyzdne od objednania ku mne domov. Niekedy sa stane, ze nastane zdrzanie na colnici, kde baliky kontroluju a preclievaju. Nie je to teda mojim zavinenim a v takomto pripade poprosim o trpezlivost.
- Ak si nie je kupujuci isty velkostou, ktoru si ma objednat, rada poradim, nakolko osobne vlastnim oblecenie tejto znacky a mam s nou bohate skusenosti. Konecne rozhodnutie a vyber velkosti je vsak na kupujucom a za nesadnucu velkost neberiem zodpovednost.

Asos, Boohoo, Dorothy Perkins, Lipsy, Mango, New Look, River Island, Romwe, Topshop:
- Pri tychto znackach takisto nie je pevny kurz, kedze Kurz libra-euro neustale kolise. Cenu prepocitam a poslem obratom.
- Takisto je potrebne poslat mi skopirovany odkaz alebo vyrobne cislo vyrobkov, farbu a velkost.
- Ak s cenou suhlasite, poslem udaje k platbe. Tovar objednavam ihned po prijati platby, nie je potrebne cakat, kym nazbieram vacsiu objednavku!
- Dodanie trva cca 10-14 dni od objednania ku mne domov.

Oblecenie a obuv z UK a Nemecka:
- Vsetko je vyrobene v EU, ziadna Cina!
- Kazdemu zakaznikovi objednavam individualne ihned po prijati platby na ucet, to znamena, ze nemusite cakat, kym nazbieram vacsiu objednavku.
- Dodanie je vzdy uvedene v konkretnom inzerate, zvacsa okolo 2 tyzdnov.

PODMIENKY PLATNE PRE VSETOK TOVAR:
- Ak si nie je kupujuci isty velkostou, ktoru si ma objednat, rada poradim. Konecne rozhodnutie a potvrdenie objednanej velkosti je vsak vzdy na kupujucom! Nakolko mi nepreslo rukami vsetko oblecenie vsetkych znaciek a jednotlive kusky sa mozu strihovo lisit. Preto prosim majte na mysli tuto skutocnost a zavaznou objednavkou tovaru preberate na seba vsetku zodpovednost.
- V kazdom inzerate uvadzam vsetky rozmery, ktore mam k dispozicii od dodavatela. Pokial nie su uvedene, mozete ma skontaktovat a ja urobim maximum pre to, aby sa mi ich podarilo zistit. BERTE PROSIM NA VEDOMIE, ZE KAZDY MATERIAL A STRIH SA NEMERIA LAHKO, PRETO MOZE PRIST K ODCHYLKE CCA 1-2CM! Toto vsak nie je dovod na vratenie tovaru, preto to prosim berte na vedomie pred potvrdenim objednavky!
- V pripade chybneho tovaru (nie zlej velkosti!) rada sprostredkujem reklamaciu tovaru, postovne k dodavatelovi si vsak hradi kupujuci sam. Ak nie je ochotny uhradit toto postovne a tovar mu nesedi, rada pomozem predat tovar cez moj bazarik.
- Tovar na objednavku po zlych skusenostiach NEPREDAVAM NA DOBIERKU, iba po platbe na ucet! Vynimky nerobim, preto prosim akceptujte tuto skutocnost.
- Pocas zimnych mesiacov moze nastat zdrzanie v obdrzani tovaru cca 1 tyzden.
- Tovar po obdrzani rozposielam ihned na druhy den, max. o 2 dni (je to preto, lebo mam doma male deti a nie vzdy je mozne bezat hned s balikmi na postu).
- O odoslanych balikoch neinformujem individualne, ale hromadne v mojom albume ODOSLANE BALIKY. Toto informovanie mi vzdy zaberalo dost casu, ktory radsej investujem do vybavovania objednavok.

Vopred dakujem za nakup a verim, ze budete s mojim tovarom a nasou spolupracou spokojni :)
Podmínky byly naposledy upraveny: 15.12.2016, 13:04
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu