. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Lenka Z. (Lenka.Zat.) ID 67223
.
mimibazar.sk/lenkazat
Oblasť: Kysucké nové Mesto
Telefon: 0907414066
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 7.11.2008
Naposledy: 10.9.2019 8:16
Aktualizácia: 31.3.2018 7:58
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
34767444
HODNOTENIE 375
RODINNÉ FOTOGRAFIE 45
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Vážené zákazníčky, ďakujem, za váš záujem o môj tovar. Vaše objednávky vybavujem postupne, tak ako prišli.Cez víkend vám nemôžem podávať informácie o rozmeroch, nakoľko tovar nemám doma. Na všetko odpisujem vždy v pondelok. Ďakujem za pochopenie. L .
Milé mamičky,
ďakujem, že ste navštívili moju stránku.
1) Použitý tovar:
Ponúkaný použitý tovar nosil iba môj syn. Preto,keď ho predávam, uvádzam výborný stav. Keďže je nosený , aj keď malinko, môže vykazovať známky nosenia. Toto zohľadňujem v cene za tovar. Ak uvádzam pri tovare značku, naozaj je značkový. Kúpený v SR, alebo ČR. Ak máte naozajstný záujem o tovar, kľudne napíšte, rada Vám odpoviem, odfotím, pridám detaily, odmeriam.
2) Nový tovar:
Som online pripojená, ale môže sa stať, že sa mi príde viacej objednávok naraz a ja nestihnem ihneď ragovať, ale budem sa snažiť. Ak náhodou neopíšem do 24 hod. kľudne ma kontaktujte ešte raz, Ďakujem za pochopenie :-) ( Cez víkend neviem odpovedať na vaše dotazy ohľadom rozmerov, nakoľko tovar nemám doma. Taktiež aj od PO do PIA po 16.30 hod. )

V mojom inter.obchodíku si môžete zakúpiť kvalitnú certifikovanú obuv od týchto výrobcov : Protetika, Protetik, Pegres, Wolf, ara Shoes,Josef Seibel, Peddy, Asylum,Gepard boots,Slovobuv, Wanda Slovakia, Caprice, Marco Tozzi, Jana a veľa iných. UPOZORŇUJEM na to, že zn. Protetika a Protetik sú od rôznych výrobcov, ale môžete sa spoľahnúť na kvalitu tejto obuvi. Obidve značky majú certifikáty kvality materiálov a komponentov a taktiež hygienickej nezávadnosti a sú ortopedické (ortopedické stielky). Jedná sa o Slovenské výrobky. Postupne dopĺňam tovar, ktorý už je na sklade.

3) Meranie detskej nožičky:
Doporučenie: Postavte dieťa na papier a obkreslite nožičku, potom nákres zmerajte klasickým pravítkom(krajčírsky meter sa nezhoduje) a kupovať topánky sa majú s min.nadmerkom 0.8cm a max.1.5cm u začínajúcich max 1.2cm
Detská noha rýchlo rastie 15 až 18mm do roka
u starších detí 8-12mm

4) Zakúpený tovar vymieňam len na vlastné náklady! Vrátenie tovaru do 7 dni-tiež na vlastné náklady.

5) TOVAR MEDZI MAMIČKAMI NEVYMIEŇAM, len predávam a nakupujem. Na otázky typu: ,,Mám doma.........., nevymeníš za ....... ? " NEODPOVEDÁM !
Taktiež odo mňa nepýtajte zľavy na tovar. Ceny uvedené na MMB sú pevné a nezjednávam !

Tovar sa predáva aj mimo MMB , preto sa môže stať, že tovar už bude predaný, ale budem sa snažiť pravidelne aktualizovať moje stránky.

6) Rezerváciu držím 4 dni,čo je čas na uhradenie objednávky. Ak nemáte možnosť platiť ihneď, rada vám počkám, ale musíte mi to napísať.

-pri platbe prosím uveďte do poznámky svoje meno, aby som mohla ľahšie identifikovať balíček.

-pri objednávke Vám pošlem číslo účtu+celkovú sumu k úhrade
-tovar zasielam ihneď ako mi prídu peniaze na účet
-vystavujem daňový doklad - pri obuvi aj záručný list
-na tovar sa vzťahuje záručná doba, ale len na výrobné vady. Nie mechanicky poškodené!

7/ Cenu poštovného nájdete v samostatnom albume.

Obyčajne NEPOSIELAM, keďže potrebujem aj ja doklad o podaní zásielky.
Na poštovnom rozhodne nezarábam !!!

Ak máte záujem o niektorý tovar, zašlem ho max. do 2 dní po pripísaní peniažkov na môj účet. Posielam balík doporučene a účtujem poštovné a balné, tak ako uvádzam u každého tovaru. Na väčší balík podľa taríf SP. Po pripísaní peniažkov na účet písomne informujem o ich obdržaní a taktiež budem rada, keď ma aj vy budete informovať o prevzatí balíčka.

Určite ma poteší informácia o tom, že balíček dorazil. Veľmi ocením aj to , keď vám odpoviem na vaše otázky a vy aj napriek tomu zistíte, že tovar nie je pre vás vyhovujúci, oznámite mi to. Stáva sa totiž, že moja odpoveď ku vám nepríde a ja vás zbytočne nechcem "otravovať" druhý raz. Potom dochádza k nedorozumeniam.
ODPOVEDÁM VŽDY!!!!

Vždy mi napíšte CEZ MMB VAŠU AKTUÁLNU ADRESU - nie je mojou povinnosťou ju od vás niekoľkokrát žiadať. Zbytočne sa potom zdržiava zaslanie tovaru.
PROSÍM VÁS, AK NEPOUŽÍVATE EMAIL UVEDENÝ NA MMB A ODKIAĽ MNE PRÍDE OD VÁS SPRÁVA , NAPÍŠTE MI TO !!! Zbytočne dochádza k nedorozumeniam. V rámci urýchlenia odpovede pre vás, totiž odpovedám práve cez email v mobile na váš email.

8 ) Výmena!
Môže sa stať,že vám nesadne veľkosť alebo farba. Samozrejme je možná výmena,alebo môžete po predchádzajúcej dohode so mnou tovar vrátiť na adresu:
Lenka Zátorská
Belanského 2724
Kysucké Nové Mesto
a to do 14 dní po prevzatí balíčka.
Po obdržaní a prekontrolovaní balíčka vám ihneď pošlem naspäť peniažky za tovar. Samozrejme tovar musí byť nepoužitý a nepoškodený a musí mať všetky pôvodné etikety a samozrejme nepoškodený obal ! (u obuvi krabica) NIKDY NEPOSIELAJTE BALÍK SPäŤ NA DOBIERKU ! UPOZORŇUJEM, že nebude prevzatý a vráti sa vám späť na vaše náklady.
9) REKLAMÁCIA
Podmienky reklamácie
Na zakúpenú obuv sa vzťahuje 24 mesačná záručná lehota od dátumu jej nákupu. Nezabudnite prosím, že záručná lehota a životnosť obuvi sú rôzne pojmy. Životnosť obuvi je daná spôsobom a intenzitou používania a nemusí sa zhodovať so záručnou lehotou. V praxi to znamená, že pri intenzívnom používaní môže byť životnosť obuvi kratšia ako záručná lehota!
V prípade, že aj napriek všetkému nášmu úsiliu vznikne zo strany zákazníka dôvod na uplatnenie reklamácie, upravuje postup zákazníka aj našej spoločnosti reklamačný poriadok-záručný list.
Reklamačné konanie sa môže začať iba v tom prípade, ak zákazník predloží doklad o kúpe tovaru spolu s priloženým záručným listom a kompletný reklamovaný tovar, ktorý musí byť riadne vyčistený, nepremočený a hygienicky nezávadný. Personál našej predajne sú oprávnení odmietnuť prevzatie tovaru k reklamačnému konaniu, ak nebude spĺňať zásady všeobecnej hygieny.
Upozorňujeme, že záručný list je nedeliteľnou súčasťou kúpnej zmluvy medzi predávajúcim a kupujúcim a bez záručného listu bude prípadná oprava účtovaná ako nezáručná!
Kupujúci je povinný chybu alebo iný rozpor s kúpnou zmluvou reklamovať bez zbytočného odkladu, ihneď ako sa chyba prejaví. Prípadné ďalšie používanie tovaru môže zapríčiniť prehĺbenie chyby, znehodnotenie a môže byť dôvodom na odmietnutie reklamácie.
Reklamovanú obuv posielam vždy dodávateľovi a čakám na jeho vyjadrenie. V lehote 30 dní od prevzatia tovaru od vás sa dodávateľ alebo výrobca vyjadrí k reklamácii. Obuv môže byť opravená (vrátim zákazníkovi poštou na jeho adresu), ak je reklamácia uznaná ako oprávnená a nedá sa opraviť - zákazníkovi vrátim peniaze za tovar. Môže sa stať, že reklamácia nebude uznaná zákazníkovi (nejedná sa o výrobnú vadu,ale napr. o mechanické poškodenie, alebo nesprávny výber dĺžky - šírky obuvi), v tom prípade zašlem zákazníkovi späť tovar aj s vyjadrením od dodávateľa, výrobcu, alebo znalca. Upozorňujem, že jeho vyjadrenie nemôžem v žiadnom prípade ovplyvniť, preto nedávajte toto mne za vinu.


PROSÍÍÍÍM ,
ak posielate peniaze z účtu, ktoré je na iné meno - UPOZORNITE MA !!! Neviem potom zaradiť platby a môže sa stať, že vám balík nepríde.
UPOZORŇUJEM : Ak sa pýtate na rozmery a máte naozajstný záujem o kúpu tovaru, vyslovene napíšte, že chcete tovar REZERVOVAŤ do X.X. Ak to nenapíšete, tovar je ďalej v predaji. Takže sa môže stať, že keď sa za určitý čas ohlásite už nebude.
Nakoľko sa začali množiť objednávky z neidentifikovateľných emailov, ktoré sú zároveň anonymné, upozorňujem, že na tieto odpovedať nebudem. Aj ja sa pod každý svoj odkaz podpisujem a nemám s tým problém.

REZERVÁCIU DRŽÍM MAXIMÁLNE 4 DNI.

NOVINKA !
- Nakoľko úzko spolupracujem so Slovenskými výrobcami detských papučiek S´BOTEX a Rak, mám možnosť objednávať pre vás capačky podľa vášho výberu, alebo papučky presne šité na mieru, podľa vami zadaných rozmerov (napr.hrubšia nožička,vyšší priehlavok ...) Takto objednaný tovar sa nedá meniť a ani vrátiť. Záručná doba na výrobné vady je samozrejme 2 roky.

POZOR ! Zasielam aj na dobierku do CZ. Cena poštovného je :
- prostredníctvom Slovenskej pošty : 9,20€ /odoslanie ihneď/
- prostredníctvom Českej pošty : 178 Kč /odoslanie do 7 dní/

Ďakujem že ste navštívili môj internetový obchod, prečítali si moje obchodné podmienky a želám vám príjemné nakupovanie. Dúfam,že budete s mojim tovarom spokojní a odporučíte nás aj ostatným maminkám.

Ďakujem za dôveru a pevne dúfam, že spokojnosť bude obojstranná.

Prajem pekný deň!



LENKA
Podmínky byly naposledy upraveny: 26.8.2016, 22:47
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu