. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Katarína S. (katka76) ID 3839
mimibazar.sk/katka76
Oblasť: Banská Bystrica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 7.5.2006
Naposledy: 14.9.2017 13:34
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 86
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Milé zákazníčky,
veľmi si vážim Váš záujem o môj tovar. Vaša spokojnosť je pre mňa vždy prvoradá, takže urobím všetko pre to, aby ste s mojimi službami a najmä tovarom boli spokojné. Môj album je špecializovaný na kvalitnú dámsku zimnú obuv. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte ma kontaktovať, rada a ochotne Vám odpoviem na každý dotaz, príp. poradím a pomôžem. Prosím prečítajte si celé podmienky predaja, nakoľko zaslaním platby za tovar zároveň potvrdzujete, že s nimi súhlasíte. Ďakujem za Vás čas.

Som SPROSTREDKOVATEĽ PREDAJA a snažím sa Vám ponúknuť bohatý výber toho najlepšieho a najvkusnejšieho od rôznych európskych dodávateľov. Ak máte o tovar záujem, sprostredkujem pre Vás potrebné informácie o tovare, jeho zakúpenie a doručenie na Vašu adresu.

INFORMÁCIE O TOVARE:
Všetok tovar (pokiaľ nie je uvedené „ihneď k odberu“) je na objednávku, takže Vám občas neviem poskytnúť informácie o presných rozmeroch (pokiaľ ich dodávateľ neuvádza). Vo väčšine prípadov má však každá značka dostupnú veľkostnú tabuľku obuvi, podľa ktorej Vám môžem zaslať vnútorné dĺžky požadovaných veľkostí.

DODANIE TOVARU:
Doba dodania je zhruba 7 prac. dní od nabehnutia platby na účet, ktorú vyžadujem vopred, nakoľko aj ja musím dodávateľom platiť za tovar vopred.

VRÁTENIE TOVARU:
Každý európsky dodávateľ umožňuje vrátiť tovar. Ak máte záujem o vrátenie tovaru, prosím vopred ma kontaktujte, aby sme dohodli podrobnosti, hlavne tak urobte do 7 dní od doručenia tovaru. Po tomto termíne už nie je možné tovar vrátiť. Ako sprostredkovateľ nákupu za Vás vrátenie tovaru zabezpečím, avšak NÁKLADY NA POŠTOVNÉ spať do krajiny EU hradíte VY na Vaše náklady. Podľa aktuálneho cenníka SP je to suma 12,30 eur. Cenník nájdete na web-stránke SP. Táto suma Vám bude odrátaná z celkovej vrátenej sumy. Platba Vám bude vrátená na účet, z ktorej ste mi ju zaslali a to do 15 dní ( je to čas potrebný na doručenie balíka a na to, aby dodávateľ vrátil platbu mne).
V prípade záujmu, nie je nutné tovar vracať (vyhnete sa tým poplatkom za poštovné), môžem ponúknuť službu, že tovar budem ponúkať na svojej stránke vo svojej ponuke. V takomto prípade garantujem uverejnenie ponuky 2 x denne v čase, aký si sám zákazník určí. Ak by ma kontaktoval záujemca o Váš tovar, predaj Vášho tovaru sprostredkujem.

VÝMENA TOVARU:
Výmena tovaru je možná pokiaľ má dodávateľ na sklade potrebnú veľkosť. Platia všetky podmienky ako pri vrátení tovaru (viď. vyššie) . Výmenu tovaru sprostredkujem, ale poštovné do krajiny EU hradí sám zákazník. Celý proces výmeny môže trvať 2-3 týždne (čas potrebný na doručenie tovaru dodávateľovi, vyskladnenie a doručenie späť na adresu zákazníka).

ZÁRUKA NA TOVAR:
Záruka na tovar platí 24 mesiacov. Ak chcete tovar reklamovať, VOPRED MA PROSÍM KONTAKTUJTE s presným opisom vady, najlepšie aj s fotografiou. Rovnako ako pri vrátení a výmene tovaru platí , že reklamáciu za Vás SPROSTREDKUJEM, čiže poštovné na zaslanie tovaru dodávateľovi hradí zákazník na vlastné náklady. (podľa platného cenníka SP – doporučená zásielka do štátov Európy do hmotnosti 2 kg – cena 12,30 eur). O stave reklamácie je zákazník priebežne informovaný na základe informácii, ktoré mne poskytuje dodávateľ.

Ešte raz Vám ďakujem za záujem a prajem príjemné nakupovanie.
Podmínky byly naposledy upraveny: 27.10.2011, 9:42
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu