. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Karolína J. (PerfektnaModa) ID 328959
.
mimibazar.sk/perfektnamoda
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 26.1.2018
Naposledy: 23.6.2018 0:07
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Milé moje zákazníčky,

Ďakujem Vám krásne, že ste zavítali do môjho obchodíku. Keďže málokto číta podmienky predaja, zhrniem stručne a presne dôležité a potrebné informácie pod každý obrázok inzercie. Ušetrí Vám to čas pri hľadaní, klikaní, či získavaní odpovedí pri akýchkoľvek otázok.

1. Tovar je objednávaný zo zahraničia (väčšinou je to Čína, USA, Anglicko, Turecko...No čo už dnes nie je vyrobené v Číne?! ;))

2. Objednávam len po odoslaní peniažkov na účet :)
(Hneď po zaznamenanom prijatí, kontaktujem zákazníka o prijatí platby, poprosím ale zanechať po zaplatení vašu adresu, kam si želáte poslať objednaný tovar)

3. Dĺžka dodania je 31 dní. Niekedy sa stane, že sa čakacia doba predĺži.
(Musím podotknúť, že nezavádzam a nenútim nikoho. Zmyslom je predsa kúpiť vecičku, s ktorou budete maximálne spokojný a bude plniť účel, ktorý si želáte ;).

4. Ak Vám príde tovar a nebudete s ním AKOKOĽVEK spokojný (veľkosť, výzor, kvalita, tvar, farba) peniažky vraciam bez problémov. Poprosím len tovar odoslať čo najskôr, to je moja jediná podmienka, pretože ak je chybný tovar, je možné ho reklamovať u dodávateľa a ja tak nebudem stratová ;) Po doručení chybného tovaru na moju adresu Vám posielam peniažky IHNEĎ na Vaše číslo účtu, z ktorého boli peniažky odosielané.
(Mojím cieľom je predávať naozaj krásne kúsky a robiť tak život druhým krajší, pretože móda je môj život a tú vášeň pre nakupovanie pozná hádam každá z nás dôkazom je aj to, že ste sa dostali až sem :) preto rozumiem, ak sa Vám niečo nebude páčiť na mojom odoslanom tovare alebo Vám príde niečo nekvalitné. Sama nemám rada, ak si niečo objednám, očakávam niečo, čo vidím na obrázku a príde niečo úplne iné. Je však ale potrebné pozerať na cenu a povedzme si otvorene, nemôžme žiadať vysokú kvalitu za minimum ceny. V mojom obchodíku sa nachádzajú ako lacnejšie tak aj drahšie kúsky a všetko je dostatočne v súlade s cenou. Preto ak vidíte niečo podobné u iných inzerentov a je to lacnejšie, tak aj kvalita je pravdepodobne iná, pretože ja dávam prednosť naozaj tomu, čo vidím na obrázku ako hocaké napodobeniny. Avšak naozaj sa môže stať, že príde niečo menej kvalitné či odlišné, za čo už my predávajúci vôbec nemôžeme, ale je potrebné reagovať tak, ako som už spomínala vyššie a peniažky Vám budú vrátené po odoslaní tovaru na moju adresu IHNEĎ.

6. ! ! ! ! ! ***********´POZOR AKCIA ************ ! ! ! ! !
Po každom 5 nákupe nad 50€, je každá 6 objednávka do 60€ ÚPLNE ZADARMO!!!!!!!!!Žiadny časový limit! Čiže ak si objednáte dnes, o tri mesiace a potom máte možnosť využiť akciu hoci aj o rok, akcia bude pre vás zarátaná.
(Neplatí však pri vrátenom tovare. Takisto sa nezratávajú ZVYŠKY sumy po objednávkach, čiže ak si niečo objednáte za 80€ a potom opäť za 80€, nepočíta sa to ako zrátaná suma za 160€ čiže 3x za 50€. Ale ráta sa to stále ako 2x za 50eur. Ak si to ale objednáte naraz v jednej objednávke, počíta sa to ako 3x za 50eur.
Príklady-
objednávka do 99eur-počíta sa to stále ako 1x za 50eur.
objednávka za 100eur-počíta sa to ako za 2x po 50eur
objednávka do 149eur-počíta sa to ako 2x po 50eur
objednávka za 150eur- počíta sa to ako 3x po 50eur
objednávka za 175eur- počita sa to ako 3x po 50eur
objednávka za 200eur- pocíta sa to ako 4x po 50eur
(No v každom prípade si zaznamenávam, koľko dotyčný objednával, preto po piatej objednávke čiže každá 6 objednávka je do 60eur ZADARMO!Preto nepremárnite *SUPER MOŽNOSŤ* získať čokoľvek z môjho obchodíku do 60eur ZADARMO! Ak by sa ale stalo, žeby som po piatej objednávke dotyčného na to zabudla alebo nespomenula to, kľudne to pripomeňe v maile, (veď nie sme stroje, tak mi to dúfam prepáčite ;) )
NEPLATÍ ZARÁTANÝ DODATOK ZA POŠTOVNÉ!

7. Ak by ste boli s nákupom spokojný, VEĽMI ale naozaj VEĽMI by ma od Vás potešilo hodnotenie, ktoré potrebujem k môjmu obchodíku, a ktoré aj sama rada opätujem, no najlepšie bude, ak sa presvedčíte sami s kvalitou a s vedením môjho obchodíku a objednáte si niečo, čo Vám tzv. "crnkne do nosu" :) . Máte jedinečnú možnosť a budem sa tešiť na úžasnú spoluprácu s Vami :)

8. Ak máte akékoľvek otázky k tovaru či iné, neváhajte ma kontaktovať a popýtať sa. Rada Vám poradím hoci aj len radou s oblečením :) a na záver už len krásny citát od známeho módneho návrhára "Givenchi- Každá žena je krásna, ale ak sa spojí ženskosť so správnymi kúskami oblečenia, stáva sa dokonalou.

Vaša PERFEKTNÁ MÓDA
Podmínky byly naposledy upraveny: 21.6.2018, 16:23
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu