Zobraziť přihlasovací formulár

Pravidlá diskusií

Z dôvodu opakovaného riešenia sporov a hádok v diskusiách sme pripravili nasledovné pravidlá pre diskusie. Tieto podmienky sa týkajú všetkých diskusií umiestnených na serveri mimimibazar.sk aj mimiaukcie.sk (mimiaukce.sk). V prípade porušenia týchto pravidiel budú nežiaduce príspevky zmazané alebo upravené a ich autor môže mať prispievanie do diskusií obmedzené, prípadne úplne zablokované.

Do diskusií je zakázané vkladať príspevky:
- S komerčným podtextom, reklamou a alebo spamom
- Urážlive alebo napadajúce ostatných účastníkov diskusie
- Obsahujúce vulgarizmy a nadávky
- Ktoré akokoľvek porušujú platné zákony SR
- Vedome obsahujúce zavádzajúce alebo nepravdivé informácie a poškodzujú iného užívateľa alebo prevádzkovateľa
- Obsahujúce text porušujúci autorské práva (napr. text skopírovaný z iných stránok), pokiaľ je takýto text vkladaný, odporúčame u takéhoto príspevku vložiť zdroj.
- So žiadosťou o zbierky, finančnú pomoc, vecné dary, alebo odkazy na stránky s podobným obsahom.
- Snažiaci sa manipulovať ostatní diskutujúcich, napríklad vystupovaní pod viacerými užívateľskými menami, diskutovanie sám so sebou pod inou registráciou a iné.
- obsahujúce odkazy na stránky či videa, kde by mohol byť umiestnený obsah porušujúci akékoľvek platné zákony SR.

Ďalšie pravidlá a odporúčania
(Pri opakovanom porušení týchto pravidiel môže dôjsť k zablokovaniu prístupu do diskusie)

- Nezabudnite, že Internet je verejné médium, preto si dobre rozmyslite, ktoré osobné informácie zverejňuje. Toto upozornenie sa týka hlavne na zverejňovanie cudzích osobných údajov.
- Nepíšte názov alebo text príspevku Kapitálky (veľkými písmenami)
- Nepíšte príspevky bez informačnej hodnoty (napr. príspevky obsahujúce len smajlíky a pod)
- Pre osobnú komunikáciu využívajte vždy súkromné správy prípadne mail miesto diskusia - diskusnú tému by nemalo mať charakter chatu a rámcovo by sa malo týkať názvu témy. Toto odporúčanie sa netýka takzvaných "uzavretých" diskusií skupiny užívateľov spájajúcej danú tému diskusie.
- Na provokácie od ostatných diskutujúcich nereagujte, ale iba upozornite administrátora diskusie, diskusia sa potom zbytočne nevyhrocuje
- Do príspevkov nevkladajte svoj e-mail alebo telefón, zaregistrujte sa a tieto údaje vložte na svoj osobný profil
- Technické otázky, otázky na administrátorov (technické problémy), požiadavky na nové funkcie a podobné otázky patria do diskusie Diskuse s adminy. Svoje otázky sa snažte písať čo najviac stručne a nepíšte do diskusií opakovane príspevky, ktoré pred Vami napísal už iný používateľ upozorňujúca napr. na nefunkčnosť niektoré časti stránok.
- Žiadosti o hlasy do súťaží, alebo žiadosti o body vkladajte len do diskusie, ktorá je na to určená "Súťaže, kódy, body"

Porušenie pravidiel diskusie
- V prípade mierneho alebo prvého porušenia pravidiel bude diskusia alebo príspevok administrátorom presunutý, upravený alebo zmazaný
- Pri opakovanom porušení pravidiel je používateľ upozornený administrátorom diskusie a diskusie alebo príspevok je upravený alebo diskusia vymazaná
- Pri ďalšom porušení pravidiel je užívateľovi zablokovaný dočasne prístup, po týždni možno mailom u administrátora požiadať o odblokovanie prístupu
- Pri opakovanom porušovaní pravidiel diskusie je prístup do diskusie trvalo zablokovaný (k trvalému zablokovaniu prístupu môže administrátor pristúpiť aj pri obzvlášť hrubom porušení pravidiel diskusie)


Záverečné ustanovenia

- Užívateľ, ktorý napíše svoj príspevok súhlasí s týmito pravidlami a je povinný sa nimi riadiť. Je v záujme užívateľa si tieto podmienky pred napísaním príspevku prečítať a riadiť sa týmito pokynmi.
- Užívateľ nemá nárok na zmazanie už vložených diskusných príspevkov.
- Prevádzkovateľ serveru nenesie zodpovednosť za diskusné príspevky užívateľov

Dátum poslednej zmeny: 19.3.2010