.

NÁVOD - Údenina po varení mäkká šťavnatá

Údenina po varení mäkká šťavnatá | Obaly z masla >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
NÁVODY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Anka P. (anika3) ID 122158 (1.10.2011, 16:19)
dievcata,skuste varit na paraku,na com robievate buchty.ja varim tak a som spokojna,nemaca sa maso vo vode a zachova si vsetky ziviny (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Marta R. (marta6297) ID 162997 (11.6.2011, 19:30)
Ja sunku davam do vriacej vody, uzavru sa pory a zostane v nej vsetko co ma, ked varim rolku, tak pred varenim si ponadvihujem gumku, do ktorej je vlozena, pretoze po uvareni mi ide lahsie dolu a aj ja ju nechavam vychladnut, resp. po uvareni ju vkladam do studenej vody - niekde som to citala. |:o)
ODPOVEDAŤ
Viera B. (verka100) ID 104627 (11.5.2011, 15:44)
Kdesi tu v receptoch som čítala, že čas varenia je podľa toho, koľko údené mäso váži. Napr. ak váži mäso 1,5 kg tak ho varím 1,5 hodiny.
ODPOVEDAŤ
Ingrid B. (ikrekmegdenis) ID 124154 (17.5.2011, 10:34)
Vierka dnešné šunky sa už varia veľmi krátko, teraz mám na mysli tie rolky ktoré predávajú na Veľkú noc a mám vlastnú skúsenosť, že šunka vážila vyše kila a ja som na ňu zabudla,tak sa mi varila dlho-dlho a rozvarila som ju takže u mojej šunky to neplatí koľko kíl toľko hodín (smich) (smich) (smich)
ODPOVEDAŤ
Viera B. (verka100) ID 104627 (17.5.2011, 17:32)
Je to možné, že rolka je rýchlejšie uvarená, ja rolku nekupujem, mám strach, aby nebola moc masná vovnútri, keď do nej nevidím, ja varím klasickú udenú krkovičku čerstvú priamo z mäsiarstva, a vždy sa mi podľa tohoto uvarí akurát.
ODPOVEDAŤ
Jana F. (puco) ID 5669, mimibazar.sk/tomasmatus (12.5.2011, 17:12)
Tak to som nevedela, ja ho vždy skúšam steakovou vidličkou, keď vojde ľahučko, je uvarené. Ale skúsim to odsledovať podľa toho množstva a času. Uvidím a dám vedieť.
ODPOVEDAŤ
Mária B. (maJamaJa) ID 25282, mimibazar.sk/majamaja (9.5.2011, 8:52)
:-$ Aj ja to tak robím ... (Y) (Y) (Y)
Ja dám údené do vriacej vody, lebo som počula, že vriaca voda uzavrie póry v mäse a šťava tak ostane dnu, a potom nechám vychladnúť vo vode. Najťažšie je odhadnúť ten čas varenia.
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu