PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prievidza-Bojnice

THIERRY MUGLER - WOMANITY telová kozmetika !!!!!

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

100 ml telové mlieko - 10 €, 200 ml telový krém - 34 €, 200 ml sprchový gél - 28 €, 100 ml deodorant - 28 €


Svetoznámy a unikátny návrhár, fotograf a tvorca parfumov, Thierry Mugler, odhaľuje po 4 rokoch príprav svoje ďalšie tajomstvo.
Umelec, ktorý svoj štýl postavil na ženskej kráse a elegancii.
Ktorý sa preslávil šokujúcimi modelmi, ktoré nás mätú na jednej strane svojou zjavnou neláskou k ženám a na strane druhej svojou citlivosťou k ženskosti.
Vizionár, ktorý ako prvý predstavil ženu – bojovníčku, víťaznú, zmyselnú a sexy.
V roku 2010 predstavuje Thierry Mugler nový svieži pohľad na dnešnú ženu. Zameriava sa na tvorivú silu, ktorú ženy stelesňujú. Sú súčasťou žijúcej „siete“, nového ľudstva, ktoré spája rozmanitosť a energiu žien. Toto neviditeľné puto, túto energiu a silu, ktorá zjednocuje všetky ženy, nazval:

WOMANITY.
Vníma jedinečné puto medzi ženami, akýsi nadčasový pocit intimity, spoluviny, tajných porozumení, solidarity a intuície.
Nové vedomie ženstva, ktoré sa formuje ako mozaika plná kontrastov a paradoxov – neúctivé a relevantné, inteligentné a zvodné, nekonvenčné a zmyselné, elegantné aj gýčovité, charizmatické…

Flakón
Drahocenné umelecké dielo poprášené patinou času sa ako klenot dedí z generácie na generáciu. Inšpirovaný minulosťou aj budúcnosťou, kovový šperk, ktorý v sebe nesie tajomný univerzálny jazyk.
Sklo symbolizujúce jednoduché línie mrakodrapov, tvár spájajúca všetky ženy bez rozdielu, reťaz odkazujúca na nekonečné puto, tak isto ako prsteň, ktorý potvrdzuje toto spojenie. Ružová farba ženskosti, mladosti a hlbokej intimity. Totem, socha… všetkých žien.

Vône
3 ženy sa spojili a dali vyniknúť tejto vôni, ale ani jedna sa nemusela vzdať svojej individuality.
Žena s nádychom sladkosti – jej spontánny úsmev je trb
  • Značka: THIERRY MUGLER
  • Poštovné a balné: podľa taríf SP EUR
  • Už odpovedali 3 záujemcovia
cena: 10,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky