PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prievidza-Bojnice

SARAH JESSICA PARKER - sprchový gél 200 ml COVET !

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Táto nová návyková vôňa zanecháva rozum bokom a prekračuje hranice nevinnej túžby k túžbe úplne pohlcujúcej (Ta musí byť moja! Zatknite ma! Musím ju mať!). Hriešna túžba po exkluzívnej vôni. Covet...to je to pravé! Divoká, jemná, neodolateľná...áno, áno, áno. Vôňa Covet je ultra ženská, obdivuhodne navrhnutá vôňa. Od zvodne zladených vzácnych ingrediencií až po jej flakón, ktorý je sám o sebe ohromujúcim šperkom. Keď vôňu Covet vyskúšaš, znovu a znovu ťa bude lákať. Vzrušenie, pokušenie, závislosť. Zasiahne ťa, prepadneš jej. Covet ťa zvedie ako sexy črievička, ktorá šepká: Len si ma obuj a vyhni sa tej nekonečnej posadnutosti. Oslnivý prsteň s diamantom sa na teba z výkladu leskne: Predsa vieš, že bezo mňa nemôžeš žiť. Luxusná čokoláda, ktorá ťa pohltí: Ako dlho si myslíš, že mi môžeš odolávať? Sarah Jessica Parker: Covet, to som musela mať!
Klasická, ženská fougere vôňa- Covet je dávkou čistého pôžitkárskeho luxusu. Ohromujúca zmes sviežich zelených tónov, nádherných kvetov a zmyselných drevín, ktoré vás okamžite pohltia a nenechajú uniknúť. Covet ťa zláka hypnotickým bouquetom drtených muškátových listov, sviežim sicílskym citrónom a francúzskou levanduľou oživenou dekadentnou čokoládou, magnóliou a zimolezom. Zmyselné pižmo, exotické dreviny a jantár zanechávajú omamný dozvuk.

Parfém Sarah Jessica Parker Covet – zloženie:
Orosená zelená nóta, muškátové lístky, sicílsky citrón, levanduľa, čokoláda, zimolez, magnólia, pižmo, vetiver, týkové drevo, jantár
  • Značka: SARAH JESSICA PARKER
  • Poštovné a balné: podľa taríf SP EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 7,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky