Dušan M. (dusan22)

mimibazar.sk/dusan22
ID 47612
Členstvo ZAFÍR
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Trenčín

SUPER NOZNICE NIELEN NA HYDINU - červené

Nový tovar k prodeji

DOPORUCUJEM!!!!
Tieto profesionálne nožnice doplňujú úspešnú súpravu nožov E-series, predstavujú vysoko kvalitný nástroj na porciovanie surovej i varenej hydiny s minimálnym úsilím. Sú ergonomicky tvarované s veľmi ostrými hranami, čo vám umožní rýchlo a jednoducho hydinu nakrájať.
Popis výrobku:
 Pevné a masívne nožnice sú zároveň dobre vyvážené a boli navrhnuté špeciálne na strihanie a porciovanie hydinového mäsa vrátane kože a kostí pri vyvinutí minimálneho úsilia.
 Sú mimoriadne trvanlivé a sú vhodné pre pravákov i ľavákov.
 Dve nerezové časti sú zakrivené a omnoho silnejšie ako u ostatných, čo umožňuje ich vysoký výkon a jednoduché naporciovanie hydiny vrátane kostí. Ryhy a ostré hrany a tvar spodnej ostrej hrany si jednoducho a rýchle poradia s pevnými a tvrdými kosťami.
 Sú vybavené poistkou, ktorá udržuje nožnice zablokované, keď ich práve nepoužívate. Spodná časť rukovätí je vybavená otvorom na upevnenie poistky a na spojenie oboch častí pevne spolu. Tým sú hrany chránené pred poškodením a tiež aj vaše ruky pred možným poranením pri hľadaní nožníc v zásuvke.
Starostlivosť:
 Odporúčame umývať ručne a ihneď utrieť do sucha. Dá sa umývať aj v umývačke riadu, ale je potrebné po vybratí nožnice dôkladne osušiť.
 Opatrne narábajte s ostrými hranami a pred uschovaním vždy použite poistku.
My ich pouzivame aj na krajanie byliniek, zeleniny, ladoveho salatu ..... su velmi ostre.
  • Značka: TUPPERWARE
  • Poštovné a balné: 2,9 EUR
  • Už odpovedalo 16 záujemcov
cena: 29,99 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky