PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

CALVIN KLEIN - WOMEN 50ml EDP

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

30ml edp - 34€, dostupné 100ml aj darčekové sety
Dámska parfumovaná voda Calvin Klein Women je oslavou ženskosti vo všetkých podobách. Každej žene dodáva silu a odhodlanie plniť si svoje sny a nikdy nezabudnúť na svoje skutočné a jedinečné ja.

Zloženie vône
V úvode sa prelínajú osviežujúce akordy eukalyptových listov, citrusov a guľôčok čierneho korenia. Po chvíli sa pripojí elegantné kvetinové srdce, ktoré je zmesou delikátnych okvetných plátkov pomarančovníka, magnólií a jazmínu. Inovatívna kompozícia je vystavaná na zvodnom základe z kadidla, ambry a virgínskeho cédrového dreva, ktoré parfumovanej vode Women dodávajú miernu hrejivosť a hĺbku.

Príbeh vône
Moderná žena je celkom slobodná a svoju identitu môže definovať nepreberným množstvom spôsobov. Cíti spolupatričnosť s ostatnými ženami okolo nej, ktoré jej dodávajú silu – motto vône Women je #IAMWOMEN, „ja som všetky ženy v jednom tele“. Táto sila je vyjadrená prenikavým ženským pohľadom, ktorý sa stal inšpiráciou pre netradičný uzáver flakónu. Tvárou tejto jedinečnej parfumovanej vody z roku 2018, ktorá vznikla pod taktovkou Rafa Simonsa, sa stali úspešné herečky Lupita Nyong’o a Saoirse Ronan.

Zloženie
Hlava
citrusy, čierne korenie, eukalyptus
Srdce
jazmín, kvet pomarančovníka, magnólia
Základ
ambroxan, borievka virgínska, olibanum
Druh vône
drevitá, kvetinová
  • Značka: CALVIN KLEIN
  • Poštovné a balné: 2,50 EUR
  • Už odpovedalo 5 záujemcov
cena: 46,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky