PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prievidza-Bojnice

ARMANI Acqua Di Gioia 30 ml EDP tester NOVINKAAAA

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

V ponuke aj 30 ml edp za 29 Eur, 50 ml edp orig. bal. za 36,50 € a 100 ml edp za 51,00 € !!!

Vyvoláva emócie, ktoré rastú takou istou mierou z pevniny aj z mora. ACQUA DI GIOIA je esencia radosti, načerpaná zo samého srdca prírodných živlov.

ACQUA DI GIOIA je oslavou Ženy a Prírody, ktorá prebúdza všetky zmysly. Inšpiráciu čerpá z odľahlých ostrovov, kde Giorgio Armani s obľubou načerpáva novú energiu a kde dážď a morský príboj spoločne tvoria tekutinu, ktorá evokuje najhlbšieho ducha bujnej a úrodnej prírody. V ACQUA DI GIOIA sa silné pozemské živly spájajú a vyvolávajú predstavu silnej, kľudnej a slobodomyselnej ženy, ktorá žije v dokonalej harmónii s matkou prírodou.

Giorgio Armani citlivo vyjadruje umocnenie zmyslov vône, ktorá radostne rozmaznáva pleť:ACQUA DI GIOIA.

ACQUA DI GIOIA: chválospev na prírodu vo všetkých jej podobách

Už s prvými tónmi prichádza okúzľujúci pocit sviežosti. Nesie ho jemný vánok drvenej mäty a talianskeho „Limone Primo Fiore Femminello“, ktorý sa v Calabrii získava z prvých jarných kvetov.

Pocit sa premieňa pod vplyvom znovuzrodenia vodnej vône, ktorá má delikátny a krištáľovo číry charakter a vychádza z vône vodného jazmínu, ktorý vôni dodáva sofistikovanosť a radu nečakaných tvárí.

V základných tónoch nesie ACQUA DI GIOIA výraznú vôňu vody striekajúcu zo zeme, ktorá odkrýva žiarivú vôňu cédrového dreva LMR* so štipkou hnedého cukru a labdana, ktoré patria k tým niekoľkým vzácnym rastlinám obdareným zvieracími tónmi.

Ako kvapka vody

Oblými krivkami, ktoré priznávajú inšpiráciu v prírodných formách, vytvoril Giorgio Armani flakón vône ACQUA DI GIOIA tak, že spája predstavu morských vĺn a ženského tela v jedinej kvapke silného, priesvitného skla.
  • Značka: ARMANI
  • Poštovné a balné: podľa taríf SP EUR
  • Už odpovedalo 45 záujemcov
cena: 28,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky