Iveta Sobôtková (ItriS)

ID 45099 IČ 43326013
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Bratislava

DUO NEPREMOKAVÝ chránič s PU - Matracový chránič

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Celková gramáž je 350 g/m2, z toho froté je 130 g/m2, polyuretán je 30 g/m2 a molton je 190 g/m2.
Je to kvalitný, hrubší, priedušný, biely, nepremokavý chránič matraca s PU vrstvou a v každom rohu má gumičku, aby sa mohol lepšie prichytiť o Váš matrac.
Nepremokavý chránič obsahuje tri druhy materiálu, kde z vrchnej strany je biele froté, ktoré pozostáva z 82 % bavlny a 18 % polyesteru, v strede je nepremokavá časť 100 % polyuretánový záter a zo spodnej strany je molton, ktorý pozostáva z 70 % bavlny a 30 % polyesteru.
Materiál, z ktorého je tento chránič ušitý je zdravotne nezávadný a je vhodný aj pre deti do troch rokov veku. Možno ho používať na obidve strany.
Chránič matraca sa môže prať v pračke maximálne na 90 stupňov Celzia.
Tento nepremokavý chránič je vhodný do postieľok a taktiež aj na veľkú posteľ.
Slúži na ochranu Vášho matraca hlavne vtedy, keď sa deti odúčajú od plienok alebo pre starších ľudí alebo pre všetkých, ktorý si chcú ochrániť matrac a zároveň aj spríjemniť spánok, pretože Vaše matrace zostanú vždy dokonale suché a ochránené.
Tento nepremokavý chránič matraca, kvôli estetickému vzhľadu Vášho lôžka, odporúčam ešte celý prekryť aj s matracom obyčajnou Vami bežne používanou plachtou.
V prípade, že Vám rozmery nevyhovujú, napíšte mail, pošlem Vám cenovú ponuku a ušije sa Vám akýkoľvek rozmer podľa Vášho želania.
Nepremokavý chránič matraca sa šije na objednávku do 5 pracovných dní odo dňa prijatia Vašej platby na náš účet. Prosím Vás, aby ste si zmerali matraca skôr než uskutočníte objednávku. Šije sa to individuálne na mieru zákazníka, nie je to sériová výroba.
Všetky informácie a ceny nájdete priamo na našej stránke www nepremokaveplachty sk
Tam je najlepšie to priamo aj objednať, pretože vám obratom príde potvrdzujúci mail.
  • Rozmery: PU je polyuretánová priedušná vrstva. Nie je tam PVC. PVC totiž na rozdiel od PU nedýcha. PU dýcha a prepustí vzduch ale neprepustí tekutiny.
  • Veľkosť: 62
  • Značka: SOBôTKA - STACO
  • Už odpovedalo 65 záujemcov
cena: 10,30 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky