PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prievidza-Bojnice

Vonné tyčinky ALOE/KONOPA/PAČULI/PEPPERMINT

Nový tovar k prodeji

Príjemná vôňa, šíriaca sa bytom či kanceláriou Vám pomôže zrelaxovať a nájsť nové sily aj vtedy, keď si myslíte, že ste v koncoch.
ALOE : Svieža vôňa povzbudí myseľ, vyrovná Jing a Jang, zvyšuje imunitnú aktivitu organizmu.Pomôžu očistiť a harmonizovať priestor.
KONOPA:Pre netradičné prevoňanie Vašej izby. .Indické tyčinky s vôňou konope Vám pomôžu sa uvoľniť a relaxovať po náročnom dni. Príjemná svieža horko-kôrová vôňa pripomínajúca horký pomaranč
PAČULI: Pre ľudí, ktorí milujú orientálne vône je ako stvorená táto ... Pomáha harmonizovať priestor i myseľ. Vôňa kvetu pačuli je veľmi intenzívna, ale môže byť opísaná ako zemitá, bohatá, sladká, drevnatá a pikantná.Môže pomôcť s vyrovnávaním sa so stresom a úzkosťou a závislosťami.
PEPPERMINT: Svieža vôňa peppermintu padne dobre v horúčavách i horúčkach ... aktivizuje obranný imunitný systém, pomáha zvládať vysoké rozdiely teplôt (vonkajších i vnútorných), povzbudí myseľ a pomôže nájsť riešenia vtedy, keď sme v "slepej uličke". Používa sa aj na očistenie a zaktivizovanie priestoru a rozhýbanie čchi (dobrej životnej energie).
Stačí tyčinku zapáliť, sfúknuť a umiestniť do stojanu. Tyčinka bude pomaly uvoľňovať príjemnú vôňu. Vyberte si podľa svojej chuti.... cena je za 1balenie...
  • Veľkosť: L
  • Značka: INDIA
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 1,79 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky