PREDÁM oblasť Prievidza-Bojnice

Modrý 3-dielny pásikavý "bankársky" kostým

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Použitý tovar k prodeji

Modrý kostým so sivým prúžkom je šitý tak, aby vytvaroval postavu aj keď má menšie chybičky. Predĺži, zoštíhli, zakryje prípadné bruško. Sako má dĺžku do pol stehien, takže ak máte radi mini, môžete ho nosiť aj ako šaty .... príklopky na vreckách a golier saka je tmavotmavomodrý (nie čierny). Má dvojradové zapínanie na 2gombíky (+jeden vnútorný). Sukňa je úzka, zavinovacia, takže šírkou sa prispôsobí akémukoľvek pásu. Nohavice klasické, na spodku len mierne zúžené, aby pekne tvarovali dlhé štíhla nohy. Keďže som pracovala ako asistentka GR medzinárodnej spoločnosti, moje oblečenie muselo byť síce triezve, ale štýlové. Do Kostýmu sa hodí nielen biela (blúzka, tričko,...), ale aj žltá, červená, zelená, no úžasne vyzerá v kombinácii s ružovou :-).
Pôvodná cena kostýmu cez 3000,-Sk. Keďže som vyrástla (no nie do výšky), nemá pre mňa zmysel dúfať v zásadnú zmenu váhy smerom dole ... a tak ho môžete mať Vy ZA BABKU !!! Materiál zabezpečí, že ho môžete prať v práčke na jemnom programe s príslušným pracím prostriedkom.
Vhodný do práce, ale aj na oslavy, bankety či napr. do kostola (alebo ako alternatíva k čiernej počas dlhodobého smútku)
  • Rozmery: tmavomodrý so sivým úzkym pásikom "bankársky" štýl: klopy a gombíky tmavo-tmavomodré (nie čierne). K predĺženému saku (88cm dĺžka, rukáv dlhý 60cm, v páse 2x44cm) patria nohavice (v páse 2x34,dĺžka 110cm,od rozkroku 80cm) + zavinovacia sukňa (dlhá
  • Veľkosť: 42
  • Značka: KRAJČÍRSKY SALóN
  • Poštovné a balné: podľa dohody a taríf SLP EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 9,99 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky