PREDÁM oblasť Prievidza-Bojnice

Letný ľahký kostým do práce aj na voľný čas...

Použitý tovar k prodeji

!!!ZA BABKU !!!
Pôvodná cena tohoto trojdielneho kostýmu bola skoro 3.000,-SK ... šili mi ho na bratovu svadbu, no akosi som "vyrástla" - nie však do výšky... v mojom veku si nemá zmysel nahovárať, že sa mi podarí tých niekoľko kg zhodiť tak, aby som sa v ňom cítila príjemne.
Ide o zmes ľanu s PE - čo zabezpečuje výborné nosenie (vlastnosť ľanu), no bezproblémovú údržbu a vzhľad (vlastnosti PE - nevyzeráte neustále ako pokrčená rincezná práve vyliahnutá z vajíčka... a môžete ho prať v práčke na jemnom programe s príslušným pracím prostriedkom)
Farba jemnučko ružová (pastelová), takže pristane rovnako plavovláskam aj tmavším typom. úzka sukňa podšitá len vo vrchnej 1/3, vysoké obojstranné rozparky sú sexi aj umožňujú pohodlnú chôdzu, blúzka vestového strihu má samozrejme podšitú prednú časť, aby ste sa nemuseli trápiť s podprsenkou v horúcich letných dňoch, keď máte holý chrbát a americké prieramky ... krátke exkulzívne strihnuté sáčko to doplní, v prípade, že sa ide do práce či počítate s letným dažďom, ochladením či neskorým návratom domov ...
Vzhľadom na jeho výborný stav, materiál a strih je jeho cena zanedbateľná ... aj Vy môžete mať exkulzívny kúsok vo svojom šatníku :-)) ZA BABKU !!!
  • Rozmery: sako dlhé 50cm, šírka pod pazuchami 2x44cm, rukáv dlhý 60cm s netradične strihanými rukávmi + úzka dlhá sukňa (2x37 v páse, dĺžka 100cm) s 2mi bočnými rozparkami + blúzka vestového štýlu s holým chrbtom a "americkými prieramkami"(vpredu dĺžka 60cm
  • Značka: KRAJČÍRSKY SALóN
  • Poštovné a balné: podľa dohody a taríf SLP EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 9,99 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky