PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prievidza-Bojnice

LANCOME - TRESOR IN LOVE 75 ml edp !!!! NOVINKA !!

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Pretože to je ona. ONA… A ON. Hľadali sa večnosť, niekedy v snoch, a možno už sa stretli…
A potom, v jeden večer, prišlo nádherné rozochvenie, srdcia sa rozbúšili, ako keby sa poznali odjakživa, ako keby jeden pohľad zmenil všetko. Jediný pohľad, Trésor In Love. Čas je na ich strane, patrí len im. PRÁVE TOTO JE TEN PRCHAVÝ OKAMIH. Vedia to, prežívajú ho. Odchádzajú z oslnivej párty, aby sa spoznali ešte viac, sami, bez ostatných. Využívajú príležitosť a oddávajú sa bláznivej eufórii.
Elegantne svieža, žiarivá a šarmantná ELETTRA WIEDEMANN videná očami fotografa MARIA TESTINA je hviezdou vône TRÉSOR IN LOVE.

Trésor in Love
Znovu objavená legenda s večnou ľahkosťou
Pred dvadsiatimi rokmi Lancôme vytvoril jedinečný parfum, ktorý sa stal legendou haute parfumerie – Trésor. Táto vôňa jedinečných okamihov stelesňovala nespočetné nuance naozajstnej lásky.
Dnes Lancôme uvádza Trésor In Love a otvára novú kapitolu príbehu lásky, ktorá znie v samom srdci Paríža. Príbeh romantickej lásky bez hraníc, vznášajúci sa na krídlach kvetinových tónov…
Nová vôňa značky Lancôme je nádherne jemná a ľahká. Vyjadruje pocity dnešných mladých zamilovaných žien, ktoré nechcú lásku nevšímavo minúť, pretože láska nečaká. Sú rozhodnuté prežiť každý okamih. Sú slobodné a chcú milovať bez kompromisov.
Oslnivá a bezstarostná hrdinka vône Trésor in Love miluje s odzbrojujúcou spontánnosťou. Jej mladistvý pôvab je neodolateľný. Je elegantná a uvoľnená, vyžaruje zmyselnosť, zvádza svojim vtipom a dobýva šarmom. Vsádza na neskrývanú ženskosť, je prekrásnym stelesnením zvodnosti.

Trésor In Love rozpráva o neodolateľnej „joie de vivre“ mladej zamilovanej ženy. O sile v jej očiach pred blížiacim sa stretnutí

tester 75ml
  • Značka: LANCOME
  • Už odpovedalo 14 záujemcov
cena: 39,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky