PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

GUCCI - FLORA by GUCCI 75 ml edt ORIGINÁL

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

GUCCI - FLORA by GUCCI 75 ml edt ORIGINÁL !!! NAJNIŽŠIA CENA!!!
V ponuke aj 30ml, 50ml, 75 ml darčeková sada !!
NAJNIŽŚIE CENY - NAJŚIRŚIA PONUKA - NOVINKY !!!

Mimoriadne ženskú a intenzívne zmyselnú vôňu Flora by Gucci charakterizujú kontrasty. Každý komponent tejto špecifickej vône vyžaruje sofistikovaný optimizmus, ktorý formuje jej srdce a charakter. Okrem toho vôňa obsahuje nové prvky – mladistvé, moderné a hlboké, teda všetko to, čo je príznačné pre modernú ženu Gucci.

Ako naznačuje jej názov, Flora by Gucci je zakorenená vo svete kvetín, no jej unikátne zloženie vyžaruje čosi nezvyčajné a podmanivé. Komplexnosť vône vychádza z jej srdca, ktoré pozostáva z ruže a osmantusu, vzácneho delikátneho kvetu rastúceho v Číne. Spojenie týchto dvoch intenzívnych kvetín formuje dokonalý akord, v ktorom ľahký, ovocný charakter ruže vyvažuje zamatový, kožený charakter osmantusu. Výsledkom je zmyselná a sofistikovaná vôňa, ktorá je nekonvenčným podpisom líšiacim sa od väčšiny kvetinových vôní.

Hlavu vône tvoria svieže tóny citrusov a pivónie, ktoré sem vnášajú zmyselnosť a mladistvosť. Sladkosť vône prevládne intenzita základu zloženého zo santalu a pačuli dodávajúc tak charakteristický podpis voňavého sveta značky Gucci. Jemné napätie jednotlivých prvkov dosahuje znamenitú rovnováhu, v ktorej sa mladosť a ľahkosť pohráva s hĺbkou a zmyselnosťou.

Dizajn

Vyzývavý dizajn flakónu Flora by Gucci podčiarkuje nezvyčajnosť samotnej vône. Hoci pramení v ikonickom kvetinovom motíve, prevedenie dizajnu je nekompromisne súčasné a posúva hranice moderného dizajnu a štýlu.
  • Značka: GUCCI
  • Poštovné a balné: 2,20 EUR
  • Už odpovedalo 7 záujemcov
cena: 40,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky