PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prievidza-Bojnice

GUCCI - FLORA by GUCCI 75 ml edp !!!

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

V ponuke aj 30 ml edt - 31,99 Eur, 50 ml edt - 34,89 Eur, 75 ml edt - 43 Eur !!!

Inšpirovaná ikonickým kvetinovým vzorom, táto originálna dámska vôňa zostáva verná veľkolepej tradícii talianskeho módneho domu a pritom vyžaruje súčasnú štýlovosť a modernosť.

Inšpiráciou pre vôňu Flora by Gucci je ikonický dizajn z archívov Gucci, na ktorý natrafila súčasná tvorivá riaditeľka Frida Giannini a ktorý zdobil niekoľko z najvychytenejších produktov Gucci. Odkedy sa objavil v podobe hodvábnej šatky navrhnutej pre princeznú Grace v roku 1966 a na niekoľkých ďalších vyhľadávaných modeloch, stal sa tento vzor symbolom nadčasovej príťažlivosti.

Teraz sa po prvý raz tradičný motív Gucci transformuje do vône, pre ktorú Frida Giannini vytvorila jedinečný čierno-biely dizajn. Výsledok jej tvorivosti je významnou príťažlivou a modernou interpretáciou pôvodnej klasiky módneho domu. Tento dizajn evokuje pocit zmyselnej nostalgie, ale zároveň ohlasuje svieži nástup niečoho nového.

Mimoriadne ženskú a intenzívne zmyselnú vôňu Flora by Gucci charakterizujú kontrasty. Každý komponent tejto špecifickej vône vyžaruje sofistikovaný optimizmus, ktorý formuje jej srdce a charakter. Okrem toho vôňa obsahuje nové prvky – mladistvé, moderné a hlboké, teda všetko to, čo je príznačné pre modernú ženu Gucci.

Hoci sa kvetinový vzor Gucci objavil počas 40-ročnej histórie v rôznych farebných variantoch, teraz sa prvýkrát objavuje v čierno-bielej podobe. Táto farebná kombinácia umožňuje vznik výrazného kontrastu s ženským kvetinovým charakterom vône. Nová vôňa tak prirodzene spadá do rodiny výrobkov s kvetinovým motívom Gucci, zároveň je však priekopnícka a hľadí do budúcnosti.

Vôňa

Ako naznačuje jej názov, Flora by Gucci je zakorenená vo svete kvetín, no jej unikátne zloženie vyžaruje čosi nezvyčajné a
  • Značka: GUCCI
  • Poštovné a balné: 1,85 EUR
  • Už odpovedalo 20 záujemcov
cena: 50,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky